Şimdi Ara

Ford Focus'un İç Hacmi Gayet Normalmiş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abarttıkça abartılmış,yok kafalar tavana değiyor yok kimse oturamıyor yok bilmem ne...

Kullanmasak inanıp vay be ne kadar küçük bir arabaymış deyip geçeceğiz. 1.82 boyunda 83 kiloyum,ön koltuk kendime göre ayarlandığında arka koltukta yayılmadığım sürece dizlerim ön koltuğa bile değmiyor. Tavana kafamın değmesi zaten imkansız,saçınız benim gibi normal kabarıklıkta ise..

Bir kaç kere arka tarafta 3 kişilik yolculuklar yaptık-yaptım şikayet edeni burası ''ne darmış be'' diyeni duymadım. Hatta 4 bayanın oturduğu bile oldu..

He bunlardan şikayet edenler mondeo-superb gibi araçlardan inip bindiyseler Focusa veya 1.90 boy 90 kilo üzerinde iseler bilemem.. Tabi forumun çoğu böyle olduğu için sizlerde haklısınız.. Tabi birde jetta corolla fanları var.
    Şans bana güldüğünde dişleri döküktü.
    Atatürk'ü sevmeyen benimle ahbaplık edemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

190 boyunda sarışın mavi gözlüyüm focus bana dar geliyo
    kaslıyım bide

DH kriterlerine uyuyorsunuz demektir bu
    So it shall be written, so it shall be done..
  • Videodan bakarak mı karar verdiniz buna? Gidin bayide inceleyin, focus sınıfının en dar araçlarından bir tanesi. Ön koltuklarda, arka koltuklarda, bagajda hepsinde vasat. i30, golf, jetta, octavia, corolla, civic, astra hepsi focustan daha ferah araçlar. Bu adamın incelemeleri incelemeden ziyade reklam/tanıtım havasına. Aracın kötü yönlerini, eksiklikleri hiç söylemez, en fazla videonun son cümlesinde araya sıkıştırırverir belki. Başka türlü böyle rahat araç gelmeyeceğini biliyor. Her videosunda vites topuzunu göstereceğim diye rolex saatlerini de özellikle göstermeden yapamaz. Otopark, otorite, otomobil dünyam daha iyi test gbi testler yapıyor.

Orijinalden alıntı: EustassKiD26

Abarttıkça abartılmış,yok kafalar tavana değiyor yok kimse oturamıyor yok bilmem ne...

Kullanmasak inanıp vay be ne kadar küçük bir arabaymış deyip geçeceğiz. 1.82 boyunda 83 kiloyum,ön koltuk kendime göre ayarlandığında arka koltukta yayılmadığım sürece dizlerim ön koltuğa bile değmiyor. Tavana kafamın değmesi zaten imkansız,saçınız benim gibi normal kabarıklıkta ise..

Bir kaç kere arka tarafta 3 kişilik yolculuklar yaptık-yaptım şikayet edeni burası ''ne darmış be'' diyeni duymadım. Hatta 4 bayanın oturduğu bile oldu..

He bunlardan şikayet edenler mondeo-superb gibi araçlardan inip bindiyseler Focusa veya 1.90 boy 90 kilo üzerinde iseler bilemem.. Tabi forumun çoğu böyle olduğu için sizlerde haklısınız.. Tabi birde jetta corolla fanları var.

Bırakın hocam bizim millet teneke jetta alır fluence alır gemi gibi araba der sevinir, mutlu olur. Focus'a laf atar. İtibar etmeyiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• insignia nın arkasında rahat edip, geniş diyenler, tank gibi araç diyenler, focusa yayla gibi araba demek zorundadır.
  • Focus dar kardeşim burda boşuna hikaye anlatmayın.Fluence in arkası acayip genişti.Tabi her arabanın bir +sı var focusun yol tutuşu fluence in içinden geçer.Burda arabanız var diye boşuna kendinizi kandırmayın azıcık objektif olun.Videodaki herif ufak tefek bir adam o tabi sığar.
  • Hikaye mi? Anlatamıyoruz sanırım,boyumuzu posumuzu vermişiz hala adam ufak tefek tabi sığar diye konuşuyorsunuz.İlla fotoğraflarla mı kanıtlayalım. Ayrıca fluence-corolla kadar geniş dedik mi? Demedik,abartıldığı kadar dar olmadığını anlatmaya çalışıyoruz anlayana..
    Kendimizi kandırmaya değil böyle abartanların başkalarını kandırmamaları için çabalıyoruz.
    Hem millet olarak neden bardağın illa boş tarafını görmeye meyilliyiz anlamadım,focus'a dar diyeceğinize gidin fluence yada corolla'ya geniş deyin. Tercih edecek adam bunu artı olarak görüp ona göre davransın,başka modeli karalayıp diğerlerini yüceltme cabaları çok boş geliyor bana.

Hayır anlamadığım herkesin boyu 1.90 tüm aileside öyle ve arabaya 5 kişiden az binmiyormuş gibi konuşuluyor. Dışarıda bir arabada maks. 3 kişi var nerede burada geniş araba diye bas bas bağıranlar anlamıyorum.
  • tamam çok geniş 5 kişi 1000 km yol yapsalar hepside 1.90 olsa yine sığarlar ve sıkışmazlar ve rahatsız olmazlar.Siz haklısınız özür dileriz bizim ne haddimize dar olan focusa dar demek.Elbette dar olsa bile dar dememeliyiz.Dar diyen mesajları da tek tek eksileyin belki focusun iç hacmi artar.
    İşte o boydan boya değişiyor hocam. 1.87 boyum, 308i kendime göre ayarladığımda arka taraf bitti resmen. Bence 1.80 üstü her şoför 308in arkasını bitirir. Bu direk boydan da kaynaklı değil bence. 308'in arkası bariz dar hocam. 3 kişi kesinlikle rahat edemez arkada. Arkadaşa da katılıyorum. Gidip yerinde görüp sen test edeceksin. Başkasının fikriyle olmuyor bu iş.

Orijinalden alıntı: yılanlıdağ

tamam çok geniş 5 kişi 1000 km yol yapsalar hepside 1.90 olsa yine sığarlar ve sıkışmazlar ve rahatsız olmazlar.Siz haklısınız özür dileriz bizim ne haddimize dar olan focusa dar demek.Elbette dar olsa bile dar dememeliyiz.Dar diyen mesajları da tek tek eksileyin belki focusun iç hacmi artar.

Arkadaşım bak anlamakta güçlük çekiyorsun sanırım ben anlatmaya çalıştıkça sen liseliler gibi triplere hallere giriyor,anlamamakta diretiyorsun.
    Benim ağzımdan Focus kesinlikle dar değil gibi bir kelime çıktı mı,iyi oku yazdıklarımı.. Millet yazmış yok arkada oturamıyorum bacağım koltuğa kafam tavana değiyor diye,onlara cevaben ben bu boydayım değimiyor sizin nasıl oluyor abartmayın diye. Üstünede ekledim bu boyun üstündekiler için evet değmesi mümkün diye.

Ayrıca 5 kişi 1000km yolda yaptım 3bin'de... Sen sıkma canını,ne şikayet eden oldu ne sızlanan.. He belki hepsi 1.90 boyunda senin gibi manken değildi ama normal standartlarda insanlardı.

Dar demeyin demem kimse ama neye göre dar olduğu objektif şekilde yazın/söyleyin derim,demekte benim hakkım bu araca sahipsem. Kötülemek için yazılan yazılarada yorumumu yapar,eksimide basarım forumda her kullanıcının yapabileceği gibi,bunda da insanları yanlış bilgilendirmeye çalışanları uyarma amacı güderim başka amaçla değil..

Benim iç hacmi arttırma niyetimde yok sizin kadar takık değilim ben bu konuya derde sokmayın kendinizi. İç hacim araçta önemli bir kriterim olsa gider D sınıfından yada mpv'lerden bir model bakardım.En önemli kriteri hacim olanada bunu tavsiye ederim.

Neyse sonuç olarak tek başıma yada 5 kişi ben bu arabayla mutlu ve güvenli bir şekilde gideceğim yere gidiyorsam gerisi teferruat.

Sizede kazasız,belasız ve diğer araçlar hakkında objektif günler diliyorum,umarım artık yorum yapmadan önce iyice okur-anlar sonra yorum yaparsınız.

• Focus 2013 kullanıyoruz . Sürücü koltuguna oturunca sağ dizim konsola sıkışıyor direksiyon dizime değiyor.arka koltuk baş mesafesi bana göre kötü(1.83 cm)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Yada arkaya genelde bekarlarda anne, kız kardeş falan oturuyor. Haliyle onların boyları da 150-170cm arası Türk halkında yüzde 80.

Kısacası 4-5 adet 1.90 civarı kişi binme olasılığı oldukça düşük.

Focus abartılacak dar bir araç asla değil.

Öyle olsa boy ortalaması bizden uzun İngilizlerde her sene en çok satan araçlardan birisi olmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 22 Nisan 2015; 14:45:09 >
    2.si tahsilin nedir bilmem ama liseyi bitireli çok oldu yüksek lisans projemi de verdim.Bugün itibariyle o da bitti.Liseli gibi deyip terbiyesizlik yapma.Ben kimseye saygısızlık yapmadım kimse de bana yapamaz.Yazarım tabi dar diyoruz yok geniş değil deyip sıyrılıyorsunuz.Siyah renge beyaz değil demek ki birşey bu.
    3. bu araç c sınıfı araç bunda aileyle anne baba 2 çocuk rahatça seyahat eder mi evet eder ama dar.Biz insan buna nasıl biner Allah'ım sahibine sabır ver felan da yazmadık sadece yazdım ki dar.İnsignia da dar focusta.Zaten biz binilmez demiyoruz sadece dar diyoruz.Bugün ben f30 3 serisine de dar diyorum ama kötü araba hayır gayette süper bir araba.
    4.sü canımı sıkmama gerek yok focus benim ulaşamayacağım bir araba değil çamur at izi kalsın da yapmam ben kendim sahibi de olsam eksisini yazarım markanın sahibi değilim bir araç için bu kadar fazla bile yazdık.
    5. olarak manken felan da değilim boyum 1.83 kilom 95 xl giyen adamdan manken mi olur

son olarak bir daha alıntılayıp veya kişi ekleyip beni eklemezseniz sevinirim ben anlatmak istediğim belli.Herkesin çarşısı pazar olsun herkese iyi sürüşler kazasız belasız.

• Focus 3 sedan sahibiyim. İç hacminin darlığından şikayetim hiç olmadı. Bence Ön göğüs ve kapı döşemelerinin dizaynından dolayı boğucu bir yapısı olduğu için dar geliyor diye düşünüyorum. Ama jetta-octavia gibi araçlara göre dar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toutonic

quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

Zayıflar için üretilmiş. Benim gibi 1.91 boy 140 kilolular ne yapsın (:

sen öyle isen araba üreticileri ne yapsın

Kanındaki tsh hormonu yüksek ise ben ne yapayım ? Ama senin gibiler için çözüm fazlasıyla var, medeniyet ve ahlak dersleri alabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşa,tahsile laf etmedim etmemde. Bir üstte yazdığınız cümleler genelde lisedekilerin kullandığı karşı tarafı yıldırmak,işten sıyrılmak v.s için kullandığı (zamanında bizde o dönemden geçipte kullanmadık mı kullandık neyse) kelimelere benziyordu ondan ekledim ''liseliler gibi'' diye.

91'liyim bunda da utanacak bir şey görmüyorum,üniversiteyi bitirdim,güzel bir iş buldum çok şükür çalışıyorum,sizede tahsilinizde ve ilerisinde başarılar,bunla ilgili konuşacak değilim. Konumuzla alakasıda yok zaten. Neyse sonuç olarak, en başında hikaye anlatmayın objektif olun yorumunuza itafen yaptığım yorumdu tartışma başlatan ve ordada dedim sınıfına göre dar olduğunu kabul etmiyoruz demedik hiç bir zaman, abartıldığı kadar değil dedik nerelere geldi mevzu...

Allah daha iyisini almayı nasip etsin o zaman ulaşamayacağınız araba değilse. Cevaplamayında yazmışsınız ama havada kalsın istemedim bu (tatlı atışma).
    İyi günler.

Not: Araç dar değil arkadaşlar bakmayın siz kapı döşemeleri geniş

• Adam nereye 1.65 bir testte 1.78 olduğunu soylemisti.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.