Şimdi Ara

Ford Focus Sedan/VW JETTA/TOYOTA COROLLA SEDAN/HONDA CİVİC gibi araç alacaklar bilgileri paylaşalım. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
0
Favori
74.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Para akışıma göre en erken 7.Mart teslim alabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alysentr

quote:

Orjinalden alıntı: egeliefe

Ben hepsini sildim geçtim bayanlar baylar:
    Sonuç:Ford focus-C-max oldu benim için.
    Gerisi boş...

kardeş hayırlı ugurlu olsun . ne zman ıslatıyoruz? s-max i beklemiycen heralde.

alysentr s-max geliyor ama sanırım fiyatı biraz tuzlu olur gibi. Birkaç resim var S-max ın ama buraya nasıl eklenir bilmiyom.

selamlar

• Evet s-max 50.000 YTL'den aşağı olmayacakmış...
  • Arkadaşlar,

Nihayet bugün C-Max'imin siparişini verdim.
    Ghia-Dizel-Otomatik(yani CVT) ve Siyah(içi bej)
    Tahmini teslim alış tarihim 08/03/2006

• kasasız belasız suruşler diliyorum sana. cvt ile bence cok iyi bir secim yapmışsın bende kullanıyorum . rahatlığı goreceksin sende aracın gelince.
  • İnşaallah alysentr.

CVT eş durumundan mecbur olduğum bir konuydu.

Araştırma bitti artık beklemedeyiz...

• Bu arada:C-max-ghia-dizel-cvt-siyah koç indirimi+nakit indirimi+pazarlık sonucu 39.000 YTL
  • sonuçlar fazla mantıksız olmamasına rağmen yinede bence
    bu şikayet var, otoriter bir istatistik sitesi değil.
    o kadarda ciddiye alınmamalı.
    ama auto bild i ben kesinlikle ciddiye alırım.

quote:

-S-MARKA----ŞİKAYET---SATIŞ--ŞİKAYET ORANI
    -1_TOYOTA______40____25.034____% 0,160
    -2_FIAT________58____31.175____% 0,186
    -3_HYUNDAI_____86____37.102____% 0,231
    -4_RENAULT____162____64.802____% 0,250
    -5_CHEVROLET___28_____7.574____% 0,370
    -6_FORD_______167____38.101____% 0,438
    -7_VOLKSWAGEN_116____25.058____% 0,463
    -8_PEUGEOT____100____19.263____% 0,519
    -9_CITROEN_____47_____8.580____% 0,547
    10_OPEL_______319____33.108____% 0,963

• quote:

Orjinalden alıntı: egeliefe

Bu arada:C-max-ghia-dizel-cvt-siyah koç indirimi+nakit indirimi+pazarlık sonucu 39.000 YTL

ÇOK İYİ FİYAT
  • arkadaşlar Honda Civic 1.4 si Aut.Ac 2001 model nasıl bir araçtır? 14.000 YTL makul bir fiyat mıdır???
  • alysentr

Şubat için çok iyi fiyat.
    Aralık 2005'e göre biraz yüksek sayılır.
    Ama önüme görebilmek için araba alma işini hep erteliyordum.
    Önümü gördüm ve bu sefer ertelemedim.
    Bir de bebek 6 aylık oldu.206'nın bagajına hiç sığamaz olmuştuk :)
    Artık hayırlısı,beklemedeyiz.
  • TDCİ'lar!!!
    Bu hafta oto haber dergisi Focus HB TDCİ'yı 100.000 km.testine almış.
    Derginin linkini bulamadım ama dergi bu hafta bayiilerde.

• Herkese selam,

04.03.2006 saat:14.30' da aracımızı teslim aldık--->C-max-ghia-TDCİ-CVT ve siyah renk(içi bej) Fiyatı da koç indirimi+nakit indirimi+ciddi bir pazarlık sonucu:39.000 YTL

Teslimat bilgileri ve ilgileri yetersizdi.
    Ama bu forum sayesinde gayet bilgili olduğum için çok takmadım.

2 takım paspas ve ziebart koltuk koruma dışında bir hediye vermediler.
    Yangın tüpüm ve ilkyardım çantam eski arabamdan kalma olduğu için çok üstlerine gitmedim.

Fatura başta olmak üzere,servis kitabı ve en önemlisi kullanım klavuzu vermediler.Bir hafta sonra vereceklermiş!!!!

Bayii ile ev arası 15 km olduğu için bayağı arabamı kullandım.Heyecan ve yola dikkatimi vermekten dolayı arabayı çok zorlamadım.
    İlk izlenimlerimi pazar gündüz kullanımımdan sonra anlatsam daha efektif olur.

Görüşmek üzere...

• alysentr 'a özel not:

Ne zaman ıslatalım?...

• Merhaba Arkadaslar Bende 1 jetta sahibi olarak görüşlerimi belirteyim almak isteyenler incelesin..
    Öncelikle herkes kendi kullandığı arabaya en iyisi diyor bu hiç doğru değil , tartıştığımız araclar A sınıfı araclar deil o yüzden daha objektif lütfen...
    Jetta almadan önce 4 markaya uğradım ilk önce Ford a gittim aklımda o vardı reklamlarından görmüştüm blutooth baglantı teknolojili navigasyon sistemi falan filan gittiğimde gördümki orta konsolda Cd lar hepsi o full donanım 39 000 ytl hoscakalın dedim ayrıldım ve Opele gittim Astranın yeni modelleri için test sürüsüne çıktım az bir yol aldıktan sonra dikiz aynasına baktığımda arka camından arka tarafın görülmediğini gördüm ve yanımdakı satıcı hemen devreye girerek bana görüntülü park sensörü hediye edeceğini söylediğinde Astra ile aramıza kara kedi girmişti bile oradan TOYOTA ya gectim Corollaya bakmak için ama fazla bakılacak birşey yoktu zaten aynı Honda Civic deki gibi eski kasa eski dizayn eski motor derken oradan da ayrılıp citroen e geçtim onunda çizgileri ve iç dizaynı yüzünden eledim ve arac almaktan vazgectim dedim kendi kendime hepsinin 1 kusuru var eski aracımla yola devam dedim derken WV e uğrayayım şu golfe bakarım belki beğenirim dedim ve içeri girdim Golfe bakarken Jetta gözüme ilişti içine oturdum çok geniş 34000 ytl ve full olunca dedim bunu alıyorum :)

Jettaya gelince bazı arkadaşlar çabuk hızlanmadığını söylemişler bu araç 102 beygir ve 1300 kilo ; yani ne bekliyordunuz bu motorda mucizevi 1 güç olduğunumu :)) Aracı ilk aldığımda performance ını beğenmemiştim ama su anda 7000 km de ve eskisinden daha iyi performance arttı yakıt azaldı.. Jetta da agrasif kullanmak isteyenler ASR yi kapatmaları gerekiyor ve motorun acılmasını bekleyin , yavaş kalkarsınız ama ivmelenince gaz pedalını tepkimesinin arttığını göreceksiniz.. Şu anda ilk aldığımdan çok daha performanslı arkadaslar...
    Jetta almamdaki en büyük etken donanım paketi ve ağır görünümüydü ,

donanım paketine sitesinden bakın uzatmayayım fazla

GELELİM JETTA NIN EKSİ YÖNLERİNE
    1 - Bazı arkadaslarında söylediği gibi kalkışlarda biraz ağır
    2 - Aracın içine çok fazla ses geliyor.
    3 - Kapı ve Cd çaların olduğu orta konsoldan tıkırtılar gelioyor ve beni deli ediyor.
    4 - Aracın dış görüş alanı çok fazla değil..

Evet arkadaslar eksilerinide söyledikten sonra size tavsiyem Eksiklerine rağmen Jetta alın severek kullanacaksınız :)))

• freedila,
    Jetta paylaşımın için teşekkürler.

Dün yeni C-max'im ile 20 km. yol yaptım.İlk yola çıktığımda 100 km'de 20 lt yakacağımı söyleyen bilgisayar dönerken bunu 15'e düşürdü(hala çok yüksek biliyorum)
    Ya ben sağırım ya da araba gerçekten sessiz.
    Direksiyon müthiş yumuşak.(Ehpas)
    Yol tutuş,hızlanma,fren harika.
    Hele müzik sistemi ve sun-roof apayrı olaylar.
    Sonuç:Focus C-Max tavsiye olunur.
  • İşte bu kadar kardeşim hani vw'den tıkırtı mıkırtı cart curt gelmiyordu? Abartmayalım arkadaşlar bu sınıfta hiçbir araba diğerinden bariz biçimde kaliteli yada kötü değil. Sadece bazı modeller belirli kişilere daha çok hitap ediyor.
  • freedila PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM . SENDEN 2 RİCAM VAR.

1- ARABANIN MOTORU FSI MI NORMALMİ,

2- KM DE NE YAKIYOR.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ARKADAŞIM...
  • 34000YTL'ye full FSI varmiydi yav?

Arkadas aydinlatacaktir ama ben ilk okuyusumdan beri FSI degil gibi davrandim.

Bu arada, coxyc cok dogru soylemis. Olay budur.
  • Yeni fiyat araştırmış biri olarak Jetta midline 102 bg. düz vitesi özel bir indirimle(doğuş/filo/tanıdık vs) o fiyata almış olmalı.
    Comfortline bile 38.000 civarı çünkü.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.