< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tepeb -- 24 Aralık 2023; 17:22:28 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
passat |
|
Otomobilde daha önce Hi-Fi ses sistemi kullanmamış ve düşük-orta seviye yükseklikte müzik dinleyenler standart ses sistemini beğenecektir. Bununla birlikte ben kendi aracımın hoparlörlerini Focal marka hoparlörlerle güncelledim. Montaj sırasında orijinal ve Focal marka hoparlörleri ayrı ayrı dinlediğimde arada büyük bir fark olduğunu farkettim. Bu bakımdan opsiyon kullanacakların B&O ses sistemini ekletmelerini şiddetle öneririm. Birkaç gün önce servis randevusu almak için Otokoç Ankara'ya uğradım. Araçların liste fiyatları ile takas fiyatları farklıydı. Ayrıca 300.000 TL faizsiz kredi veriyorlar. Araç fiyatları 1.150.000 ile 1.470.000 arasında etiketlenmişti. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plf -- 24 Aralık 2023; 20:19:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
daha önceki araçlarımın hepsi c sınıfıydı. diğer c sınıfı araçlara göre daha sessiz olabilir ama d sınıfına eş değer olduğunu iddia etmek abartı. ben focus'da artı bir özellik göremedim. hatta kokpitinin çok çirkin olması eksik bir özellik bence. 2. eli iyi olsa yine de golf'ten sonra c sınıfında tercih edebileceğim bir araç olabilirdi ama 2. eli de eskisi gibi iyi değil. astra'yı tercih ederdim, daha çok tutuluyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 25 Aralık 2023; 11:25:39 > |
|
|
|
|
|
|
Onu söylemeyeyim, Ekim'de sattım ben, 1 milyonun altına diyeyim sadece. Ilanımi arayan soran olmadı . Trinksat hiç almadı. Vava sinir bozucu düşük fiyat verdi, oysa on fiyat gayet yüksekti ( insanla dalga geçiyorlar resmen ).otoplus a sattım . Onlar da düşük fiyat verdi ama neyse. Sadece bang Olufsen ve dolayısıyla sync3 vardi LED far, cam tavan, tekno paket vs bir şey yoktu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kısmetse 15 güne sw 1.5 dizel olanı alıyorum. Deneme sürüsü yaptım. Oldukça tatminkar bir hissiyat aldım. 2019 1.5 dizel fiestadan sonra ilaç gibi geldi. İç mekan oldukça ferah. Bagaj zaten sw olmasından dolayı ultra geniş. Ara hızlanmaları gayet iyi , öyle makas yapılacak bir otomobil değil ancak zor durumda da bırakmaz. Aradan kaçmak istediğinizde pedal cevap veriyor. Dengesi virajı oldukça güzel. Tam anlamı ile aile aracı. Uzun yolda üzmez. İki noktaya çok takıldım 1) arka havalandırma yok , gerçekten uyuz bir durum ama genel itibari ile beğendiğin için sorun etmedim 2) klima ayarları o kocaman ekrandan yapılıyor. Fiziksel tuş olmaması beni endişelendiriyor. Sürüş esnasında kazaya sebep olur mu olmaz mı aldığım zaman deneyeceğim. Umarım tahmin ettiğim kadar zor olmaz. Bunlarin dışında gayet iyi bir araç olmuş. 5 sene bineceğimi hesap edince yok ticariye ağırlık vermiş ford yok ikinci eli zor vs durumlarına hiç takılmıyorum bile. Ödemesini yaptım aldım. Fiesta dizel manuel için de bir sürü şey söylemişlerdi. Ne kullanırken ne bakımda ne de satarken hiç bir sorun yaşamadım. Araçlar Almanya üretimi olduğu için içim de rahat. Almaya niyeti olana tavsiye ederim. Ben heyecanla bekliyorum açıkçası. Deneme sürüşü gayet iyi bir etki bıraktı üzerimde… < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Klimayı autoya alır halledersiniz hocam bir kere ayarınızı bulduktan sonra hep o derecede kalacak zati olmadı sesli komutla kolayca halledersiniz tabi bunlarda sesli komutla klima yönetiliyormu bilmiyorum orasına bakmak lazım. |
|