Şimdi Ara

FORD FOCUS III 2011 (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.951
Cevap
12
Favori
486.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uA_Y_C_A


    quote:

    Orijinalden alıntı: Silver Shadow


    quote:

    Orijinalden alıntı: Fatih!

    Servisten bilgi aldım focus ecoboost ile ilgili
    Uzun yolda bir depo ile 900 km yapmislar. 100-120 km/h kullanmıslar. Depo 240 TL yakıt almıs.

    Hiçde ekonomik gelmedi benim civic ile 160 tl ye bu hız aralıgında 650 km rahat görüyorum.


    240 lira nedir arkadaş ya. evlat acısı gibi.


    motorun ş.dışı 5 litre değeri var...bunlarda ş.dışı ortlması üstünde kullanmış ve 6 litre ile yol son bulmuş.

    Siz ne tür bir ekonomi bekliyorsunuz..şaka gibi :)

    bu benzin fiyatlarıyla hiçbir benzinli araçta ekonomi düşünemiyorum. o yüzden yazdım zaten evlat acısı gibi diye




  • Konun biraz dışına çıkmış olacağız ama şunu belirtmek isterim teknoloji üretmeyen,satamayan bir ülkeyiz e petrolümüz de yok ve üstelik doğrudan vergiyi de zaten hakkıyla toplayamıyoruz, nasıl ayakta kalacak bu ülke? tabiki dolaylı vergiyle! yükleneceksin petrole, ötv'te mtv'ye alkole,sigaraya......vb zaten insanlarımızda maşallah koyun gibi kimsenın hiçbir şeye itiraz ettiği yok,alan memnun satanın da zaten umurunda,şuurunda bile değil!! İnsanlar hakkettiği şekilde yönetilir ve yaşarlar arkadaşlar bunu unutmayalım o yüzden petrol fiyatlarından, araçlardaki artık dozunu kaçırmış vergilerden hiç şikayet etmeyelım bunu önlemek için ne yaptık acaba bunu düşünelim!!
    Bakın bizden çok üst standartlarda yaşayan ve alım gücü olan amerika'da bile sırf son dönem benzin fiyatları 1 doların üstünde seyrediyor diye adamlar nerdeyse ortalığı yıkacaklar, biz herşeye razı gelirsek,sesimizi yükseltmezsek, hala bu fiyatlara rağmen kimse zevkınden vazgeçmeyip araçlarından inmezse boykot etmezse 4 liralarda olan benzın fiyatlarını bile günü gelicek mumla arayacağız.




  • @dream office

    golf,vergiler ve milletin sazanlığı konusunda dediklerine katılıyorum

    @uayca

    hocam my ford touch ve ford sync farklı şeyler.ford sync 2008 yılından beri kullanılıyor.my ford touch ta zaten ford sync in en son sürümü var.onu biliyorum.ben my ford touchsız sonyli araçlarda ford sync varmı diye sorduydum.ama cevabını alamadım şimdi biz bunu bilmezsek.servislerde sorduğumuz satış danışmaları hiç bilmez çünkü bizim bildiğimzin yarısını bile bilmiyorlar.

    aşağıda 2008 fusiondaki ford sync

    http://www.youtube.com/watch?v=ijB_B_2aOq4&feature=fvwrel




  • Sende haklısın fakat..

    Şuan bizim için Ford touch sync ile sunulacağı için böyle söz ettim..

    Özetle yukarda dediğim gibi



    Silver Shadow,

    Ben sana hatalı alıntı yaptım, özür dilerim.
  • araçla ilgili merak edilen bir şey ya da araçla ilgiki herhangi bir gelişme kalmadı herhalde. bu forum bayadır sessizliğe büründü. :)
  • arkadaşlar bizde bya araştırmalar üzerine focus ııı aldık..benzn fiyatlarından dolayı dizeli terch ettk..style + plus paketi 52 bin tl....bn corolla mazda3 civic ve passat 1.6 tdı araçlarını test ettm....performns açısındn mazda ve civicn hissedileblr şeklde üstündeydi...corolladan biraz dha ii passattn tbki kötü...passatn fiyatı 71 bintl oldugu için onu bu kıyaslamadn çıakrıorm :) aracn ekstra donanımları ( oto. park oto fren ) dikkat çekici...aracı gidin bide canlı olark bakın derm dizayn olark bayıldm özelliklede ön tarafna...performans gayet iyi gaz pedalına dokndgnz anda hissediosnz arabyı...tbi bizde yakt tüketimi yüzünden aracn söyledigi devrlerde kullanıorz aracı vites arttırma ve azaltmalarda ekranda uyarı verio...iç dizaynınıda begendm...arabayı 1 hfta önce aldık...şu anda gözüme çarpan iki eksklk var..1. si sedanda bile bagaj kçük demşler bizimki 5k düşünün nasıl bi skntı var bagaj konusunda :) 2. skntı ise bzm 2004 hb astranın yoldaki çukurlarda dha az rahtsz edici oldugunu düşünüorm...aracı tavsiye ederim...fiyatlar konusunda bya ezmişsinz biraz yorumlarınızı okudum ama dizel bi corolla 55 bin tl denildi donanım açısından bizim aldgmz araçtn dha kötü...mazdanın 2. eli kötü olmasa aşırı performans beklenmzse gayet güzl donanımlı ve fiyatıda uygun bi araç bi test edin derim...focusta sesli radyo kontrolüde sürüşünüze ayrı bi keyf katıo hbrnz ola :) bunlar sadece bnm test ettgm ve bya araştrdgm araçlar arasnda yaptgm küçük bi kişisel kıyaslama...tbiki aksi görüşünüz olucktr...bn araba alırkn bu forumdan bya yararlandm şimdide bn yardmcı olmk isted ondan yazdm...ama şunu belrtmk isterm gidin kıyasladgnz tüm araçları test edin gerçktn çok yararlı oluo :) saygılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraosi -- 2 Temmuz 2011; 2:07:56 >




  • 1.6 tdi passat hiç bir şekilde tdci focus'u öyle dediğiniz gibi ezemez..

    0-100 de bile 1.2 sn fark var :) Ağırlık & sınıf farkı var zaten kıyaslanması doğru olmaz
  • Bugun plazaya gidicem ecoboost u test etmeye.
    forumdan test eden kimse var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fatih!

    Bugun plazaya gidicem ecoboost u test etmeye.
    forumdan test eden kimse var mı?

    Şu konuda incelenmişti daha önce,birde imkanınız olursa ilk viteste vs gaza yüklenildiğinde araba sağa sola kaçıyor,direksiyon hakimiyeti kayboluyor denmiş ben kullandığımda böyle bir sıkıntı yoktu onuda bir deneyebilirseniz aslında güzel olur.
    http://forum.donanimhaber.com/m_49551522/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49551522
  • bende zaten dkkt ettysenz passatı çıkardm....passat performans açısındn focusu fark edilr bi şeklde geçio konfor açısındn ezer bi deneyn derm....zatn dkkt ettysnz para farkı ve snf farkı oldugu için passatı karşılaştrmylm dedm....yeni focus snfnda gayet iyi titnym yerne style+plus paketini denersnz gözle görülür bi dijitl klima farkı var gerisi pekte önmli degl 3bin tl karınız oluyor....style plus paketnde titanyma + olarak oto. park ve ön arka park sensörü var bide....üstüne basa basa söylüorm passat ile focusu kıyaslamak anlamsz snf ve fiyt farkndan dolayı....
  • Bende yeni focusu dün test ettim,araç hb di, hb düşünen birisi olarak sedanı düşünmeye başladım,ancak ondada bagajın küçüklüğünün yanısıra yükleme ağzı çok dar, bagaj küçüklüğüne bahane olarak tam boy istepneyi gösteriyorlar, halbuki tam boy stepne kullanan sedanların bagajları oldukça geniş ve 500lt lerde, bence bagaj küçüklüğü tasarımla ilgili, stepne yerini derin yapmamışler,hatta düz zeminde diyebilirim ve sağa sola kaymasın diye köpükle desteklemişler bu da doğal olarak bagaj yüksekliğinden almış, ayrıca 2.64mm. aks mesafesi olmasına rağmen arka koltuk diz mesafesini rahatlatmak için arka koltuk bagaja kaymış ve bagaj küçülmüş, son olarak şimdilerinin moda bagaj kolları kullanılınca bagajda nisbi ölü alanda mevcut.Hb den vazgeçme nedenimde özgün ve şık bir tasarım gibi gelmedi,sanki fiestanın iricesi, aracın içine girince konsoldada bu hisse kapılıyorsunuz,ancak motor sessiz,sadece alt devirler klasik küçük hacimli dizel motorların hissizliği var.Son haberlere göre yeni dönemde küçük stepne kullanılacağından bahsediliyor ki, bu bence stepnenin gerçekde ne işe yaradığını bildiğim halde hiç hoş bir durum değil, yinede bagaj genişlesede sanırım bir sedana göre küçük kalacak,son olarak sedan özellikle profilden ve arkdan oldukça şık olmakla birlikte ön tasarımı eskisinden izler taşımakda ancak komple bakıldığında far,tampon vs. olarak görünüm benim hoşuma gitmedi, çok sıradan.




  • 10 yıldır focus I ve Focus II kullanıyorum stepne sadece 1 kez kullandım..Tozlu bir yolda önümü görmeden altıma taş aldım jant eğildi ozaman..Yedek stepne lastik değil mi :)

    Avrupa lastik bile taşımıyor tamir kiti ve yol yardımı diye birşey var..Siz araç alırken onların ücretini ödüyorsunuz.

    Bagajdaki beslemeler tam boy olduğundan vardır yani mini stepn olunca destekler azalacaktır..ve 50 lt kadar bgajlar büyüyor..Destek değil lastiktendir bu durum...Ayrıca duyum değil mini stepne gelecek.

    Sony teyp geliyor
    Güvenlik eks geliyor..Ekim ayında hepsi tamamdır..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uA_Y_C_A

    10 yıldır focus I ve Focus II kullanıyorum stepne sadece 1 kez kullandım..Tozlu bir yolda önümü görmeden altıma taş aldım jant eğildi ozaman..Yedek stepne lastik değil mi :)

    Avrupa lastik bile taşımıyor tamir kiti ve yol yardımı diye birşey var..Siz araç alırken onların ücretini ödüyorsunuz.

    Bagajdaki beslemeler tam boy olduğundan vardır yani mini stepn olunca destekler azalacaktır..ve 50 lt kadar bgajlar büyüyor..Destek değil lastiktendir bu durum...Ayrıca duyum değil mini stepne gelecek.

    Sony teyp geliyor
    Güvenlik eks geliyor..Ekim ayında hepsi tamamdır..

    hocam bana acil bilgi lazım bu park asistanı opsiyonunu alınca ön ekran büyüyor mu.
    şimdi ecoboost siparişi versek ekimde sony ses sistemi ile gelirmi

     FORD FOCUS III 2011


     FORD FOCUS III 2011


     FORD FOCUS III 2011
     FORD FOCUS III 2011



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonvolatile -- 3 Temmuz 2011; 22:57:24 >




  • navi ne zaman gelecekmiş, oda büyük eksiklik,tabi ki bence.
    bagaj ne kadar genişlesede diğer sedanlara yaklaşamıyacak gözüküyor, tam boy stepne kaybıda cabası,ayrıca genişilik artsa bile yükleme ağzının dara olması büyük handikap, hb bile bu konuda daha avantajlıgözüküyor, o da bana göre tasarımdan kaybediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi de-ka -- 3 Temmuz 2011; 23:04:12 >
  • Birader Park asistanı alsanda ön konsol ekranı aynı boyutta şu an.Ancak ekim ayından sonra satışa sunulacak Sonyli focuslarda şerit takip sistemide bulunacağından hem ön konsol ekranı (Sony müzik sistemi sayesinde) 4.7 inç olacak hemde göstergeler arasındaki ekran 3,5 inç olacak...Ancak şu anda satılan ve piyasa yoklama sürmü diyebileceğimiz focuslarda ise ekran style seviyesinden itibaren 3.5 inç...Trendde ise küçük bir grafik bilgi ekranı var ve 1 satırlık yazı geçiyor sadece....
  • Navigasyon ise Ford Touch çıktıktan sonra özel bir proğramla yüklenebilecek ve Türkiye şehirlerinin tamamının olması için bayağı bir süre beklenecek....Yani en azından 2012 haziran sonrasını beklemeniz lazım...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ROCKERROLLER

    Birader Park asistanı alsanda ön konsol ekranı aynı boyutta şu an.Ancak ekim ayından sonra satışa sunulacak Sonyli focuslarda şerit takip sistemide bulunacağından hem ön konsol ekranı (Sony müzik sistemi sayesinde) 4.7 inç olacak hemde göstergeler arasındaki ekran 3,5 inç olacak...Ancak şu anda satılan ve piyasa yoklama sürmü diyebileceğimiz focuslarda ise ekran style seviyesinden itibaren 3.5 inç...Trendde ise küçük bir grafik bilgi ekranı var ve 1 satırlık yazı geçiyor sadece....

    teşekkür ederim. ekim ayında şerit takip sistemi titanium pakette standart mı acaba.

    arap saçına döndü yeminle ya. bir araba alacaz aylardır sürünüyoz. ön siparişte almıyolardı ecoboost için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nonvolatile


    quote:

    Orijinalden alıntı: ROCKERROLLER

    Birader Park asistanı alsanda ön konsol ekranı aynı boyutta şu an.Ancak ekim ayından sonra satışa sunulacak Sonyli focuslarda şerit takip sistemide bulunacağından hem ön konsol ekranı (Sony müzik sistemi sayesinde) 4.7 inç olacak hemde göstergeler arasındaki ekran 3,5 inç olacak...Ancak şu anda satılan ve piyasa yoklama sürmü diyebileceğimiz focuslarda ise ekran style seviyesinden itibaren 3.5 inç...Trendde ise küçük bir grafik bilgi ekranı var ve 1 satırlık yazı geçiyor sadece....

    teşekkür ederim. ekim ayında şerit takip sistemi titanium pakette standart mı acaba.

    arap saçına döndü yeminle ya. bir araba alacaz aylardır sürünüyoz. ön siparişte almıyolardı ecoboost için.

    Sanırım paket olacak o ecoboost motor şu an hiç yok bugün sordum gelecek araçta gözükmüyor dediler fakat adam bana 10.ayı bekleyin dedi ısrarla.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nonvolatile


    quote:

    Orijinalden alıntı: ROCKERROLLER

    Birader Park asistanı alsanda ön konsol ekranı aynı boyutta şu an.Ancak ekim ayından sonra satışa sunulacak Sonyli focuslarda şerit takip sistemide bulunacağından hem ön konsol ekranı (Sony müzik sistemi sayesinde) 4.7 inç olacak hemde göstergeler arasındaki ekran 3,5 inç olacak...Ancak şu anda satılan ve piyasa yoklama sürmü diyebileceğimiz focuslarda ise ekran style seviyesinden itibaren 3.5 inç...Trendde ise küçük bir grafik bilgi ekranı var ve 1 satırlık yazı geçiyor sadece....

    teşekkür ederim. ekim ayında şerit takip sistemi titanium pakette standart mı acaba.

    arap saçına döndü yeminle ya. bir araba alacaz aylardır sürünüyoz. ön siparişte almıyolardı ecoboost için.

    Şun konuşmak için erken..Bekleyip görecez.sonuçta fiyat biner nerde olduğu önemli değil ki, standart olsa nolcak olmasa nolcak




  • quote:

    Orijinalden alıntı: uA_Y_C_A


    quote:

    Orijinalden alıntı: nonvolatile


    quote:

    Orijinalden alıntı: ROCKERROLLER

    Birader Park asistanı alsanda ön konsol ekranı aynı boyutta şu an.Ancak ekim ayından sonra satışa sunulacak Sonyli focuslarda şerit takip sistemide bulunacağından hem ön konsol ekranı (Sony müzik sistemi sayesinde) 4.7 inç olacak hemde göstergeler arasındaki ekran 3,5 inç olacak...Ancak şu anda satılan ve piyasa yoklama sürmü diyebileceğimiz focuslarda ise ekran style seviyesinden itibaren 3.5 inç...Trendde ise küçük bir grafik bilgi ekranı var ve 1 satırlık yazı geçiyor sadece....

    teşekkür ederim. ekim ayında şerit takip sistemi titanium pakette standart mı acaba.

    arap saçına döndü yeminle ya. bir araba alacaz aylardır sürünüyoz. ön siparişte almıyolardı ecoboost için.

    Şun konuşmak için erken..Bekleyip görecez.sonuçta fiyat biner nerde olduğu önemli değil ki, standart olsa nolcak olmasa nolcak

    park asistanını alanlara üyük ekranlı veriyorlar diye tahmin ediyordum. bugünde sahibindende park asistanlı gördüm ekran küçük.... diyorum en azından park asistanı almasak ta ekranı büyük ekranlı alsak ucuz yoldan




  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.