Şimdi Ara

Ford Focus II (Makyajlı Kasa) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.079
Cevap
27
Favori
953.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A

sanırım ordaki yetkili değildi o.... öyl bir rezillik olurmu ya...valla burdaki ford herşeyi biliyor..bizim şansımıza galiba.. :)) hertürlü şeyde destek veriyorlar..bilgiler de tam.. ATILGAN'ları arayın derim birde....en büyük PLAZA onlarda bu arada...İSTANBULDA TABİ :)

Bizde İStanbul Atılgandan aldık.Teslimat uzun sürdü.Yanlış işlem felan.Biraz yeni bir plaza ama servis yönünden ustalar başarılı.Anlıyolar.Ama satışcılar pazarcı gibi
  • Arkadaşlar teşekkür ederim ilgileriniz icin.

İstediğim aracı nihayet memleketim Eskişehir'den bulabildim.
    Yakında kavuşacagım galiba 3. Ford Focus' uma
    Darısı olmayanların ve almak isteyenlerin başına.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quiver

uA_Y_C_A sana iki sorum olacak.

- Senin araçta üzerinde gelen lastiklerin markası nedir.? Bendekine Bridgestone takmışlar.
    Önceki arabamda michelin vardı, lastikler ses yapmazdı, sanki bu lastikler ses yapıyor gibi geldi bana.

- Birde hiç depoyu doldurttunmu.? Depo tam dolduğunda yol bilgisayarı 642km gideceğini söylüyor doğrumudur, acaba. Henüz benzin bitmediğinden anlayamadım doğruluğunu test edemedim.

Saygılar.

üzerinde.. 205/55 R16 Michelin pilot primacy VAR

Yedek lastik küçük boyut Pirelli....
    evet depoyu doldurduk.. ş.içi ~600 km yaptık..o gösterge yaklaşık olarak doğru oluyor.

neden öyle farklı lastik var arabalrda anlamıyorum... bayi hep aynı demişti :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 27 Mart 2008; 0:50:43 >

• Lastik ebatı bende de 205/55 R16 ancak bridgestone,

Bu konuda şanslısın bende michelin olmasını tercih ederdim. Neyse alışıcaz artık bu sese napalım :)

Saygılar.

Bu arada hafta sonu sonax boya koruma yaptırıcam, sen düşünmüyormusun.?

quote:

quote:

- Senin araçta üzerinde gelen lastiklerin markası nedir.? Bendekine Bridgestone takmışlar.
    Önceki arabamda michelin vardı, lastikler ses yapmazdı, sanki bu lastikler ses yapıyor gibi geldi bana.

- Birde hiç depoyu doldurttunmu.? Depo tam dolduğunda yol bilgisayarı 642km gideceğini söylüyor doğrumudur, acaba. Henüz benzin bitmediğinden anlayamadım doğruluğunu test edemedim.

Saygılar.

evet depoyu doldurduk.. ş.içi ~600 km yaptık..o gösterge yaklaşık olarak doğru oluyor.

• quote:

Lastik ebatı bende de 205/55 R16 ancak bridgestone,

Bu konuda şanslısın bende michelin olmasını tercih ederdim. Neyse alışıcaz artık bu sese napalım :)

Saygılar.

quote:

quote:

Saygılar.

Benim de şansıma continental çıktı. İlk focusumda da continental vardı kısmet böyleymiş.

Sonax dan fiyat aldınız mı ben de düşünüyorum ama 2 - 3 kere yıkat ondan sonra dediler...
    Benzin konusuna gelince 600 lerden başladım km arttıkça 520 ye kadar indim. aracı kısa mesafe kullanıyorum 210 km yaptım hala 310 km yapar diyor. ama 500 le kapatsak iyi diye düşünüyorum

• Sonax için fiyat aldım, sıfır araçlar için nano guard koruma varmış, gidince tam olarak ne olduğunu araştırıcam. 1 yıl garantiliymiş 200 YTL 6 Taksit fiyat aldım.
    Birde 6 ay garantili olan bişey varmış, onun içinde 150 YTL yine 6 taksit fiyat verdiler.
    Şu nano teknolojili olandan yaptırıcam sanırım.

özdaywalker, bu arada senin continental lastikler asfaltta ses yapıyormu.? Nasıl.?

Saygılar.
  • Bende çok baktım yeni focusum için boya korumaya, Ziebartın da Diamond Gloss var bak, aracın parlaklığı da mükemmel oluyor ayrıca boyanın kendisini de koruyor, normalde 400 YTL ancak 19 Nisana kadar kampanyası var 280 YTL üstelik 6 taksit, bence bi düşün derim, Sonax 1 yıl garantili ama Ziebartta yıllık yenilemelerini yaptığın sürece ömür boyu parlaklık ve koruma garantisi mevcut...
    Ben memnun kaldım açıkcası...

Bu arada bende de Bridgestone Turanza çıktı araçta :)

quote:

Sonax için fiyat aldım, sıfır araçlar için nano guard koruma varmış, gidince tam olarak ne olduğunu araştırıcam. 1 yıl garantiliymiş 200 YTL 6 Taksit fiyat aldım.
    Birde 6 ay garantili olan bişey varmış, onun içinde 150 YTL yine 6 taksit fiyat verdiler.

özdaywalker, bu arada senin continental lastikler asfaltta ses yapıyormu.? Nasıl.?

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whiteee_shadow -- 27 Mart 2008; 13:42:55 >

• Sonaxta da yıllık bakımların yapılması gerekiyor zaten. Zaten randevu aldım ama başlatmadan önce bi iyice anlayacağım neler yaptıklarını, uyarsa yaptırırım.

quote:

Orjinalden alıntı: whiteee_shadow

Bende çok baktım yeni focusum için boya korumaya, Ziebartın da Diamond Gloss var bak, aracın parlaklığı da mükemmel oluyor ayrıca boyanın kendisini de koruyor, normalde 400 YTL ancak 19 Nisana kadar kampanyası var 280 YTL üstelik 6 taksit, bence bi düşün derim, Sonax 1 yıl garantili ama Ziebartta yıllık yenilemelerini yaptığın sürece ömür boyu parlaklık ve koruma garantisi mevcut...
    Ben memnun kaldım açıkcası...

Bu arada bende de Bridgestone Turanza çıktı araçta :)

quote:

Sonax için fiyat aldım, sıfır araçlar için nano guard koruma varmış, gidince tam olarak ne olduğunu araştırıcam. 1 yıl garantiliymiş 200 YTL 6 Taksit fiyat aldım.

Saygılar.

• quote:

Saygılar.

çok rahatsız olduğumu söyleyemem. eski arabamda michelin alpine kar lastiği takardım kışın contilerin yerine kış lastiklerinden contiye geçince ses bayağı azalırdı ama normal bir micheline göre nasıl derseniz bilemiyorum. ama genel olarak memnunum contilerden...
  • quote:

Lastik ebatı bende de 205/55 R16 ancak bridgestone,

Saygılar.

hayır düşünmüyorumm.... ne gibi yararı oluyor bu boya korumasının... çok faydalı mı ?? biz eski focus a koruma yaptırmadık...sorun olmadı... belki seneye koruma yaptırırım ama..
  • quote:

Banada ismini vermek istemediğim bir bayi, bazı renkler Türkiye'ye gelmiyor, gelmeyecekte dedi, benim istediğim bordo da bu gelmeyecek renklerdenmiş sözde. Oysa ben bordo araç bulabildim. :))

Bayilerin neden bu şekilde davrandığını anlamak güç gerçekten.

Saygılar.

2007 haziranda aracı alırken Ankara Otokoç taki satış danışmanı Elif hanım dediki "Ege Mavisi (Okyanus mavi olarakta geçiyordu) aracı daha Türkiye'de hiç görmedim, hiç getirmedik." Otokoçtan çıktım dönüşte bir tane ben rastladım. Demekki adam bine bine gelmiş taaa yabancı ülkelerden... Ford sevgisi bu olsa gerek!
  • boya koruma yaptırın arkadaslar ben yaptırmadıgıma pismanım sahsen soyliyim simdi pasta attırıp boya koruma yaptıracagım aracımın rengini cok seviyorum ya koyu lacivert
  • Arkadaşlar....

Yeni Focus 1.6 HB Dizel Aytozu Gri renk almayı düşünüyorum. Fakat hiç br bayide aradığım özelliklerde araç bulamadım. Bildiğiniz bir bayide bu araçtan varsa yazarsanız sevinirim. En erken Mayıs gibi temin edebiliriz diyor bayiler.

Saygılar...
  • 1.6 HB dizel titanium yazmayı unutmuşum.
  • Ya bende de Bridgestone Turanza ER30 çıktı arabadan, 2008 GHIA TDCI..
    Arkadaşlar size çok ilginç bişi söyleyim, aracıma Osram CoolBlue almıştım dün Otokoça gittim taktırmak için sağolsunlar çok ilgilendiler ve taktılar parada almadılar, eski ampüllerimi de geriverdiler neticede çalışam ampüller... Bu sabah bi bakayım şu ampüllere dedim, biri Philips diğeri Osram ikiside H7 yani doğru kısa farlar ama ne ki şimdi bu? Sıfır aldım ben bu aracı anlam veremedim :(
  • bugün makyajlı kasa Aytozu grisi gördüm...hiç beğnmedim bu modele iyi olmamışş bence... iyi ki almamış dedim... :))

BUda FOCUS Kuş BAKIŞI.......fırtına grisi..................bu arada makyajlı focuslarda...ST Spoiler var...bilmeyenlere duyurulur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 2 Nisan 2008; 20:12:31 >

• O St rüzgarlığı deilki

St rüzgarlığında ortalarda 2 tane delik olması lazım...
  • delik yok ama....ben boyut olarak dedim...lambaların dışına kadar uzun.. oke :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 29 Mart 2008; 23:22:20 >
  • Stop lambalarına kadar uzuyor evet bir öncekilerden farklı, ama ST değil.

quote:

delik yok ama....ben boyut olarak dedim...lambaların dışına kadar uzun.. oke :)
  • Bu arada bugün sonax boya koruması yaptırdım aracıma.
    Yapıldıktan sonra pırıl pırıl oldu 1 yılda garantisi var.
    Bir hafta aracı yıkamayın bir hafta sonra bize getirin biz yıkama yapıcaz dediler.
    İyi oldu bence, yaptırmasam aklımda kalacaktı.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.