Şimdi Ara

Ford focus elektirik sorunu yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İZMİR de İkamet ediyorum
    ford focus 2000 ghia model arabamızda şöyle bir sorun ile karşılaştık.

Yakın bir zamanda rolante sorunu olduğundan, arabamıza baktırdık, rolante motoru vs vs gibi yerden şurdan burdan deyip incelediler arabamızı.
    Sorunumuz giderilmedi ve bundan sonra hiç yaşamadığımız sorunlar ile karşılaştık.

Akşam sorunsuz park ettimiz arabamıza bindiğimde, kontağı çevirmem de araba çalışmadı, bütün ışıkları yanıyordu, ama marş basmıyordu.
    Sonra sonra sigortalardan olduğunu düşünüp onları kontrol ettim. fakat çalışmadı yine. Tam çekici çağıracakken.
    Son bir deneme daha yaptım ve araba çalıştı. bende anlık bir sorun olduğunu düşündüğümden o sırada arabayı tamire götürmedim.
    Götürmemenin nedeni de gerçekten iyi bir tamirci bulamamam.

Sonra dün akşam araba yine marş basmadı ama bu defa kontağı cevirdiğimde radyatör fanı hızla dönüyor sonra duruyor.
    Eğer fan durmadan kontağı cevirmeye devam edersem araba çalışıyor =)

Yani sorunlar bunlar. saçmalıyor düzeliyor, birşey anlamadım.

Bu konuda neler yapabilirim. İZMİR Çiğlide ikamet ediyorum. Önerebileceğiniz iyi tamirci var mı ?

• arabanızın aküsünü özellikle kutup başlarini kontrol edin sökün zımparalayip yeniden takin olmaz demeyin . olur .
    aküya baglanan kablonun baş iç kısımlarinida zımparalamyi unutmayin buralara yag bulaşması oksitlenme vs iletimi engelliyor marj basmiyor benzer bir şekilde başima geldi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyus -- 9 Temmuz 2012; 17:58:17 >
  • Öncelikle ilgin için teşekkürler.

Sabah sigortalarını, kablolarını kontrol edip geveşemiş olanlar var mı diye baktım yok tu ya da göremedim.
    Akü kutup başlarını çıkarıp temizledim. Sorun yine devam ediyor.

Beyin ile bir sıkıntı olabilir mi diye düşünüyorum, ancak göstergeler vs herşey kusursuz çalısıyor.
  • Ve yeniden hiçbirşey yapmadan çalıştı araba çok garip.

Şimdi bir tamirciye bıraktım. Hafta sonuna kadar bakılacak.
  • Takipteyim sorun ne çok merak ediyorum. Bujilerde temazsızlık olabilir mi? Bakım en son ne zaman yapıldı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, bujiler ile değil de beyin ile bir sıkıntı var sanırım.

En son ne zaman bakım yapıldı hatırlamıyorum.

Bugün araba hakkında bilgi verecekler. gelişmeleri aktarmaya devam edeceğim.
  • Tamam hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende focus kullanıcısıyım istersen bornovadan iyi bir usta önerebilirim sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: swm

bende focus kullanıcısıyım istersen bornovadan iyi bir usta önerebilirim sana

Önerini bekliyorum üstadım, gercekten işini iyi bilen ve sadece hakkı olanı isteyen tamirci bulmak zor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.