Bildirim
Ford Focus C-MAX Titanium ESP

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
çoğu palavraaaa inanmaaaa abii arayıp sormak lazım -
arasakta çoğu bilmez adam bayiye gidiyor full alacağım diyor alıyor sonra herşeyi var zannediyor ne varsa işaretliyor -
Otosan pek ESPli getirmiyor. Bu nedenle çoğu atmasyon onların...
Tarihi tam hatırlamıyorum ama yanılmıyorsam haziran veya temmuza kadar olan üretimlerde eğer esp var ise" esp off" yani esp yi devreden çıkarma düğmesi orta konsolda sağda, arka cam rezistans düğmesininin altındaki düğme ....İç mekan resimlerinde bu düğmenin üstünde bir işaret var ise esp var demektir...
Ancak o tarihten sonra ford esp off düğmesini kaldırdı. ESP off artık YB menüsü içinde çevirmeli kolda bir aşama oldu. Bu nedenle yeni araçlarda esp off olup olmadığını resme bakarak anlamak zor.Anahtarı takıp YB ni kurcalayarak anlaşılabilir , bir de kadranda esp ışığı ile.
FORD böyle enteresanlıklar yapıyor. Mondeo smax galaxydeki 2.0 dizel motor 140 bg, ancak otomatik olursa 130 bg idi...Yine belli bir tarihten sonra üretilen otomatikleri de 140 bg yaptılar...Ancak hangisinin 140 hangisinin 130 olduğunu anlamaya imkan yok...
Yine katıldığım yurt dışı forumlarında 1.6 90lık ile 1.6 110 luk dizellerin nasıl anlaşılabileceğini kimse bilmiyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-rayted -- 13 Aralık 2008; 9:10:19 >
-
Geçen bir ilan gördüm sahibinden.com'da,hatta burada da paylaşılmıştı.
Aynen şöyle yazmış.
"Eğer ESP aracın iyi yol tutmasını sağlıyorsa,benim araçta ESP var."
Zaten Focus'un yol tutuşu iyi,adamın araçta büyük ihtimal ESP yok,ama var sanıyor işte garibim. -
quote:
Orjinalden alıntı: deserthawk
Aynen şöyle yazmış.
Zaten Focus'un yol tutuşu iyi,adamın araçta büyük ihtimal ESP yok,ama var sanıyor işte garibim.
şaka gibi -
belki hatırlanacaktır..1. nesil focus ta da bir dönem bir pumalı mı ne tv reklamı vardı 90ların sonunda..O reklamdan etkilenen pek çok focusçu arabasını aynı özellikte sanıp takla atmıştı.. -
quote:
Orjinalden alıntı: deserthawk
Aynen şöyle yazmış.
Zaten Focus'un yol tutuşu iyi,adamın araçta büyük ihtimal ESP yok,ama var sanıyor işte garibim.
vıy vıy vıy diye başlığı olan ilan di mi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X