Şimdi Ara

Ford Focus C-Max (476. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.709
Cevap
28
Favori
858.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 474475476477478
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler cevap için ama aslında ben anahtarları ve jagları ile takım halinde bir set varmıdır diye düşündüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maksimu_s

merhabalar arkadaşlar... bu aralar 2005 ve sonrası OTOMATİK C-MAX GHİA bakıyorum... sahibinden de 27 den 40 a kadar fiyatlar değişiyor.. ghia larda tüm donanım özellikleri aynı mı? mesela esp bazılarında var bazılarında yok.. genellikle ilan verenlerinde haberi olmayabiliyor...mesela aşağıdaki aracta yolcu hava yastığını bile yazmamış...galeri olduğu için doğrusunu bilip bilmediğindende emin değilim...29000 e iyi bir expertizden sonra bunu almayı düşünüyorum ne dersiniz...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-twin-den-2006-model-otomatik-ghia-c-max-70719076/detay

şimdiden teşekkürler...

Bu araçtan uzak durun.Kmsi zaten şüpheli.Hemde galeriden cvtli.Başınıza dert arıyorsanız alın.Temizleri çok iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: 306ankara

quote:

merhabalar arkadaşlar... bu aralar 2005 ve sonrası OTOMATİK C-MAX GHİA bakıyorum... sahibinden de 27 den 40 a kadar fiyatlar değişiyor.. ghia larda tüm donanım özellikleri aynı mı? mesela esp bazılarında var bazılarında yok.. genellikle ilan verenlerinde haberi olmayabiliyor...mesela aşağıdaki aracta yolcu hava yastığını bile yazmamış...galeri olduğu için doğrusunu bilip bilmediğindende emin değilim...29000 e iyi bir expertizden sonra bunu almayı düşünüyorum ne dersiniz...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-twin-den-2006-model-otomatik-ghia-c-max-70719076/detay

şimdiden teşekkürler...

Bu araçtan uzak durun.Kmsi zaten şüpheli.Hemde galeriden cvtli.Başınıza dert arıyorsanız alın.Temizleri çok iyidir.

o aracın aynısına ben bulaştım,değişen boya hiçbir sıkıntı yok,otomatik,88binde,çok aradım bu modelden,servise götürdüm 3-4 tane ustaya gösterdim,öyle aldım..araç temizse alın derim..çok memnunum

• Sahibinden guzel araclar buldum ama cvt olayi gozumu korkuttu...jetta dsg den buna donmusdum,bundada ayni muhabbetler...ya by kadar otomatik araci millet nasil kullaniyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sahibinden guzel araclar buldum ama cvt olayi gozumu korkuttu...jetta dsg den buna donmusdum,bundada ayni muhabbetler...ya by kadar otomatik araci millet nasil kullaniyor..

Cvt vitesli araç temizse çok keyifli ve sorunsuz kullanırsınız.Ama temizini bulmak mesele.Acele etmeden iyice inceleyip,inceletip almanız gerekiyor.Mesela fordclubtrde var bi arkadaş çok memnun cvtli C-Max'inden.
    Bende çok memnunum manuelinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 306ankara -- 15 Ocak 2012; 17:58:43 >
  • Arkadaşlar babamın 2004 model kazasız dizel ghia'sı var. Araç 60.000 km'de ve bütün bakımları, değişimleri vs ne varsa satın aldığımız yerin yetkili servisinde yapıldı. Bugün servise götürdüm ve hiçbir sorunu yok dediler.

Babam memur olduğu için gözü gibi baktı, yakıt olarak sadece euro dizel aldı, hatta koltukların üstünden minder bile eksik olmadı, o kadar hastasıdır arabasının Şimdi bu aracı satmak istiyoruz, biraz daha ufak ve sıfır bir araç almayı düşünüyoruz.

Bu araç kaça satılır diye sahibinden.com'a bakıyorum en düşük km 90-100 binlerden başlıyor. Fiyat konusunda kafam karıştı, ne ben zarar edeyim ne de alan adam zarar etsin istiyoruz. Pazarlıklı veya pazarlıksız bu durumda aracın fiyatı üç aşağı beş yukarı nedir, fiyat belirlememde yardımcı olursanız sevinirim.

• Arkadaşlar merhaba, bende iki aylık bir c-max sahibiyim aracım 2006 model dizel ghia, forumun ancak 80-90 sayfasını inceleyebildim hala devam ediyorum azimle fakat bir problemim var sağ taraftaki torpido kapağının yavaş açılmasını sağlayan mekanizma kırıldı kapak şimdi açınca tak diye düşüyor ve içerde kalan parça tıkırtı yapıyor. Aranızda böyle bir problemle karşılaşan oldumu acaba olduysa nasıl hallettiniz bilgi verebilirseniz çok sevinirim teşekkürler.
  • merhaba,
    bende 2004-2005 tüplü 1.6 bir c max bakıyorum.
    Bu arabanın tüplüsünü önerirmisiniz yada dezavantajlarını söylermisiniz.
    Bunun yerine Opel vectra,avensis yada eski kasa passatlardan birinemi yönelmeliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyaan

Arkadaşlar babamın 2004 model kazasız dizel ghia'sı var. Araç 60.000 km'de ve bütün bakımları, değişimleri vs ne varsa satın aldığımız yerin yetkili servisinde yapıldı. Bugün servise götürdüm ve hiçbir sorunu yok dediler.

Babam memur olduğu için gözü gibi baktı, yakıt olarak sadece euro dizel aldı, hatta koltukların üstünden minder bile eksik olmadı, o kadar hastasıdır arabasının Şimdi bu aracı satmak istiyoruz, biraz daha ufak ve sıfır bir araç almayı düşünüyoruz.

Bu araç kaça satılır diye sahibinden.com'a bakıyorum en düşük km 90-100 binlerden başlıyor. Fiyat konusunda kafam karıştı, ne ben zarar edeyim ne de alan adam zarar etsin istiyoruz. Pazarlıklı veya pazarlıksız bu durumda aracın fiyatı üç aşağı beş yukarı nedir, fiyat belirlememde yardımcı olursanız sevinirim.

şöyle söyliyim çıkarımı siz yapın:

temmuzda dayım 2006 tdci ghia cvt yi 27ye verdi yanlış hatırlamıyorsam 73 bin kmdeydi. lokal boya vardı. bakımı yaklaşmış trigeri değişmemişti(yıldan dolayı değişmesi gerekiyordu). ilan vs vermedi bi arkadaşına sattı.

ekimde 2006 tdci ghia 100000de (trigeri yıldan dolayı değişmiş) kaputta taştan dolayı, sağ ön arka kapı ve arka çamurlukta otopark kapısına sürtmeden dolayı boya olan arabaya ankarada ssangyong bayisinin fiyat sorduğu galeri 27-28 dedi takas için.

Aralık sonunda izmir otokoç aynı araba için 26-27 dedi yanlış hatırlamıyorsam(km 110 bin oldu). yine takas için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 12 Şubat 2012; 0:28:52 >

• Merhaba arkadaşlar bütcemin elverdiği 2004-2005 model Ford C-Max almak istiyorum.
    internet sitelerindeki araçları takip ediyorum ama güvenirliği ne derece doğrudur bilemiyorum. İlk aracım olacağından temkinli yaklaşıyorum.
    Bu aracı alırken dikkat etmem gereken hususlar nelerdir?
  • aklıma gelen ilk kronik sorun alternatör. turbosunada iyice bakılmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzzY®

aklıma gelen ilk kronik sorun alternatör. turbosunada iyice bakılmalı.

İlaveten;
    Krank kasnağı...
  • Herkese slm 2 gün önce ford grand c- max aldım araba mükemmel konforu çok iyi ama aklıma birşey takıldı web sayfasindan baktigimda anahtarsiz açma ve calistirma var diyor alarm var diyor ama bana gelen arabada alarm ve anahtarsiz acma yok bunlar aksesuar olarak mi takılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkeze selam yeni katıldım aranıza
  • Hoşgeldiniz aramıza
    Güle güle kullanın aracınızı kazasız belasız
  • saolun
    msj yeni gördüm
  • 2 ay oldu cmax la tanışalı
  • 2005 ghia lpg li arabayı tanımaya çalışıyorum özellikleri beni aştı. ben reno flaştan sonra bu arabayı aldım ve araba bu dedim acaba doğrumudur?
  • bu havalarda klimayı nasıl kullanacağım hakkın da bilgi verebilirmisiniz ac off ac on auto?
  • Doğrudur :D "Araba budur" çağ atlamışsınız deyim yerindeyse
    Klimaya gelince öncelikle "ac off" konumda olsun,bu havalarda 22derece ideal bence.fanın hızını çok açmayın 2. 3. çizgide dursun,fazlası rahatsız ediyo ses olarak tabi ihtiyaç olduğu durumda son kademe açın.
    Auto da gayet yerinde havalandırma sağlıyo,sıcaklığı kendisi ölçüp ona göre ayarlıyo kendisini
  • 
Sayfa: önceki 474475476477478
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.