Şimdi Ara

Ford Focus acayip bir rolanti sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arakadaşlar bi tanıdıkta 2001 focus gha var ve şöyle bir sorun var çözülemedi..Araçta motor soğukken vitesi boşa almak için debriyaja basarken devir biranda 3 ila 4 binlere çıktıktan 15 saniye sonra iniyor.Yani araç bu devirlerde bağırıyor ve iniyor devir.Rolanti motoru felan değişti.Sorun ne olabilir.

• Yokmu arkadaşlar bir fikri olan eğer sorunu bulursam 30 lira kazancam
  • gaz kelebeğini temizlettirin hocam
  • selimkk kullanıcısına yanıt
    Bende 2004 1.6 lux ford fusıon var.Rölanti sorunu bendede var.yaklaşık 2 yıl uğraştıktan sonra,bıktım artık öyle kullanıyorum.devir 3000 ve üzerinde boşa attığımda araç stop ediyor.alt devirlerde rölantide dalgalanma oluyor.bu sorunu o kadar çok yaşayan varki nerdeyse aracın değiştirmedik parçasını bırakmamışlar.yine de çözdünü söyleyen 1,2 kişi var.Biri direksiyon pompasına giren soketi değiştirmiş ve sorunu n düzeldiğini yazmış.Onca uğraşan var bu sorunu net olarak çözebilen birkişi var.ford clup ta bu konuda çok şikayetçi var.sanırım sorun kronik.Ne servisler nede iyi ustalar bu soruna bir çözüm bulamamış.
  • 2001 ambiant focus var aynısı bende oluyo ben kolayını buldum frenleyip vitesdeyken ayagımı debriyajda zorlatınca otomatik düşüyo yoksa 3binde bas bas bagırıyo . bide araba ısınınca o dert hiç kalmıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FORD FOCUS HARARET SORUNU
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.