Arakadaşlar bi tanıdıkta 2001 focus gha var ve şöyle bir sorun var çözülemedi..Araçta motor soğukken vitesi boşa almak için debriyaja basarken devir biranda 3 ila 4 binlere çıktıktan 15 saniye sonra iniyor.Yani araç bu devirlerde bağırıyor ve iniyor devir.Rolanti motoru felan değişti.Sorun ne olabilir.
Yokmu arkadaşlar bir fikri olan eğer sorunu bulursam 30 lira kazancam
gaz kelebeğini temizlettirin hocam
selimkk
kullanıcısına yanıt
Bende 2004 1.6 lux ford fusıon var.Rölanti sorunu bendede var.yaklaşık 2 yıl uğraştıktan sonra,bıktım artık öyle kullanıyorum.devir 3000 ve üzerinde boşa attığımda araç stop ediyor.alt devirlerde rölantide dalgalanma oluyor.bu sorunu o kadar çok yaşayan varki nerdeyse aracın değiştirmedik parçasını bırakmamışlar.yine de çözdünü söyleyen 1,2 kişi var.Biri direksiyon pompasına giren soketi değiştirmiş ve sorunu n düzeldiğini yazmış.Onca uğraşan var bu sorunu net olarak çözebilen birkişi var.ford clup ta bu konuda çok şikayetçi var.sanırım sorun kronik.Ne servisler nede iyi ustalar bu soruna bir çözüm bulamamış.
2001 ambiant focus var aynısı bende oluyo ben kolayını buldum frenleyip vitesdeyken ayagımı debriyajda zorlatınca otomatik düşüyo yoksa 3binde bas bas bagırıyo . bide araba ısınınca o dert hiç kalmıyo