Şimdi Ara

Ford Focus 4 (Focus mk4 2018 ve Sonrası) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
383
Cevap
34
Favori
62.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş

92 bin km.de sattım.

Aküyü şarj etmekten sorumlu ilk nesil hatalı sensör yüzünden start-stop'un düzgün çalışmaması/akünün şarj tutmamasından direksiyondan ve sunroofdan gelen seslere, bazen geri manevrada hiç bi sebep yokken kendi kendine el freni çekmesinden gündüz farlarının bozulmasına kadar farklı sorunlar yaşadım.

Kimisini servis deneme yanılma yöntemiyle kimisini de benim araştırarak bulduğum servis bültenlerini kendilerine göstermemle çözdüler.

Normal garanti bitmeden ek uzaltılmış garanti yaptırmıştım. Bu yüzden çoğunu ücretsiz bazılarını da çok cüzi paralara halletmiştim.

Yaşadığım şehirde bir tane yetkili servis var (Otokoç) hiç mağdur etmediler. Uzun sürecek işlemlerde hep o zamanki son kasa Kuga ikame araç verdiler.

Hatta bir seferinde parçaların gelmesi uzun sürdüğünden bir aydan fazla Kuga kullandım.

Benimki ilk çıkanlardan olduğu için bu sorunlar yaşanmış olabilir. Makyajlı kasada bu sorunlar olmayabilir.

Duruşuyla, yol tutuşuyla, yakıt ve performansıyla memnundum.

Artık elektrikliye geçtiğim için muhtemelen kullandığım son içten yanmalı araç olarak her zaman güzel hatırlayacağım.

• commandostigre kullanıcısına yanıt

İlk nesildeki sensör hatasını hatırlıyorum. Son nesil her yönüyle sorunsuz diyebilirim. En azından benimkisi öyle. Ford modeli sona erdireceği halde bu aracı sürekli geliştirmeye devam etti. Bildiğim kadarıyla son geliştirme 2024 son çeyreğinde DPF ile ilgiliydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgilenen arkadaşlara referans olması adına bende 2023 1.0 ecoboost manuel benzinli, arkadaşımda mild hibrit otomatik var, ikimiz de 20 bin km'ye yaklaştık, mekanik ya da elektronik bir sorunla karşılaşmadık, gayet memnunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.