Şimdi Ara

ford focus 2003 hb ghia 90.000 bakımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ford focus 2003 hb ghia arabam var. Şu anda 85000 de ancak ben bayramda yaklaşık 900 km yapacağım. 90000 km bakımını şimdi yaptırsammı ki? Bir de ben ısparta'da oturuyorum. Antalya daki yetkili servis bilaller 90000 bakımının 650 ytl olduğunu söyledi. Bende burdaki özel servislerden bir tanesine yaptırcağım. Yalnız forumu okurken bir arkadaş triger değişiminin ust ellerde yapılması gerektiğinden bahsetti. ama 650 ytl de vermek istemiyorum. ısparta lı arkadaşlardan yardım bekliyorum. burada işinin ehli bir özel ford servisi neresi vardır.yoksa 85000 de olduğum için biraz daha bekliyim mi?

• bende bayramdan sonra 90.000 bakımı yaptırıcam( 90.500 oldu şimdiden.).bu 90.000 bakımı içinde neler var.mesela benim arabada fren debriyaj triger yağ filtreler silecekler değişecek.650 lira tutuyosa ben servise götürmekten yanayın.çünkü aracı çok sert kullanıyorum ve sonuçta can taşıyorum.arkadaşım sanayide olduğu halde yinede servisten vazgeçmem.

2000 focus hb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky_m5 -- 20 Eylül 2008; 18:35:54 >
  • trigier 120binde değişir ama kendinizi güvende hissetmek için 90bin değişin ben öyle yaptım aracın 2. sahibi olduğumuz için 90 binde değiştik trigier ön balatalar disk torna polen hava filitresi bujiler 300 felan tutmuştu servis bana 700 küsür fiyat vermişti ozmann
  • Triger 90 bin ya da 5 yılda (hangisi önce dolarsa) değiştirilir..Benim 5 sene oldu ama km dolmadı..Yine de ilk bakım zamanında değiştirmeyi düşünüyorum..2000 binden bu yana triger değişmediyse risk var demektir..Geçenlerde servise sormuştum bakım + triger seti yaklaşık 750 ytl yi bulur demişlerdi..Bulunduğum ilde iyi bir Ford özel servisi yok Ankara İst. gibi büyük şehirlerdeyseniz özel servislerde değiştirin derim servisin extradan yaptığı birşey yok..
  • geçen ay arkadaşım bergamada 100 000 bakımına girdi 400 ytl verdi işçilik dahil
  • ankarada özel bir servıste vantilatör kayış seti, trigerseti + işçilik(60 ytl) = 220 ylt verdim.
  • arkadaşım bende ıspartaya 6 ay önce yaptırdım triger kayışı bilyası v kayışı ve rulmanları z-rot lar polen ve hava filt. işçilik dahil 230 ytl.
  • ben aracı 11 ekimde 90.000 km bakımına sokacağım.beklersen faturayı koyarım buraya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.