Bildirim
Ford focus 2 yakıt tüketimi karşılaştırma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İyi gezmiş araba.şirket aracı heral. -
Şirket değil hocam uzun yolda yapılmış , 240 binde aldık 4 yıldır bizde yalnız arıza ışığı yaktı EGR arızası var sanırım bazen performanstan düşüyor gitmiyor araba 500-600 liraya hallolur diyor ustalar. Ben sat diyorum babama da sattiramadik az yakıyor diye. Muadili de pek araç yok. 90 hp bu arada konuya yazmayı unutmuşum -
egr iptal ettirin yada değiştirin başka çözümü yok.quote:
Orijinalden alıntı: Bigmagician
Şirket değil hocam uzun yolda yapılmış , 240 binde aldık 4 yıldır bizde yalnız arıza ışığı yaktı EGR arızası var sanırım bazen performanstan düşüyor gitmiyor araba 500-600 liraya hallolur diyor ustalar. Ben sat diyorum babama da sattiramadik az yakıyor diye. Muadili de pek araç yok. 90 hp bu arada konuya yazmayı unutmuşum -
Hocam EGR iptalinde araba daha fazla yakar diyorlar. Değiştirmeyi düşünüyoruz açıkçası. Ne önerirsiniz? -
aynı zamanda soğutma mekanizması olduğunu duymuştum yazılımcılar yakıtı arttırdığını söylüyor ama mantıklı gelmiyor.Sadece negatif olarak kurum biriktiriyor ama değiştirip devam etmek en doğrusu.quote:
Orijinalden alıntı: Bigmagician
Hocam EGR iptalinde araba daha fazla yakar diyorlar. Değiştirmeyi düşünüyoruz açıkçası. Ne önerirsiniz?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X