Şimdi Ara

Ford Focus 1.4 Comfort Almak Üzereyim, Ne Dersiniz (Vazgeçtim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tanıdıktan bi araba denk geldi, focus 1,4 comfort. araç 130 binde 2004 model 16500 TL.ye bırakacak. değişen yok, boya var, benzinli, hiç tüp takılmamış. bu aracın motoru bu kasaya yetmez diye bir görüş var, aracı kısa bi süre denedim atak bi araç, yine de sizin görüşünüzü alayım dedim.

Bu araçtan internette fazla ilan göremiyorum sizce sebebi nedir? Tutulmuyor mu yoksa, satarken zorlanır mıyım ilerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliriza81 -- 21 Nisan 2011; 19:07:42 >

• tutulmuyor ondan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

tutulmuyor ondan yok

tutulmuyor mu
  • 1.4 80 bg .. Gitmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

1.4 80 bg .. Gitmiyor

vazgeçtim zaten
  • yanlış yapmışın almamakla bende çok demiştim 1,4 çekmez gitmez die ama binince anladım.bende 2004 comfort beyaz var yakıt tüketimi şehr içi 250l kmde şehr dışı 200lr. bu kaçmaz gitmez dienlerede sorsan 1,4 focus binmeyen bırak binmeyi görmeyenlerdir tamı tamına 202 km/h la videosu vardır kendi ellerimle çekilmiş olan. ve 307 yi 0-100 de tokatlayan 135n/mtorka sahiptr 1,6 ile arasındaki farkı ben hala kavrayamadım ama 60/100 arası hızlanmada benzinde geçemediğide bi gerçektr..dyneo test verilerinin kağıt üzerinde imzalı göstere bilirim 84,3 bg 135 n/m tork mühendis tarafından imzalıdır.şaşrtıcı nokta 1,6 focus tork 125dir:). 1,6 110bg primeranın peşşini bırakmayan 1,6 astra b kasa eski kasa egzos koklatan aracım var bütün gücü tekerlekten yere aktarabilen dünyanın en iyi markalarından biri olan ford dur.viraj konusunda yıldızlarla süslüdür bilen bilir virajlarda fren nedr bilmem 1,4 le böyle bi araba yaratan adama teşekürederim helali var 1,4 brodwayımdan sonra renaultun hiç olduğunu ortaya koydu. inanmayan arkadaşlara videosunu gönderirim msj atmanız yeterli 1,4i zetec-s .. buarada zetec motorlu araçlarda açıkhava filtresi takmayı düşünen varsa hiç düşünmeden taksın ne civic ne vw böylebi ses çıkartamaz .hondacının ağzından.--- şuan sendeki arabanın sesini alabilmek için açıkhava filtresi kiti aldım ama hala varamadım şu sese ;) bilginize. filtre markası car speed

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.