Bildirim
ford fiesta 2004 1.4 yakıt tüketimi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ya bir kişide cevaplasın ya lütfen -
9 lt biraz fazla bir değer, şehir içi derken çok kalabalık dur-kalk trafiktenmi bahsediyordunuz bu arada -
şöyle ki arabanın kitapçığında 8.5 gösteriyor şehir içi -
o zaman normal ama açıkçası B sınıfı bir araç için yakıt tüketimi cidden yüksek nerdeyse d sınıfı araçalr kadar yakıt tüketimi var -
hangi şehirdesin ve genel kullanım olarak trafikte mi kullanıyorsun?
bunlar fabrika verileri ile ilişkiyi kesen büyük etkenler
istanbuldaysanız 10 litreye kadar normal sayılabilcek bir değer 1.4 benzinli bir araç için ki fordların o kadar da ekonomik olmadıklarını hesaba katarsak -
valla ben istanbuldayım araçı cok büyük devirlerdede kullanmıyorum ,zaten benzinin litre fiyatı belli gerçekten 2004 ford benzinli oldukça yakıo zaten araç verilerinde 8.5 yazıyo... -
Kullanıma göre değişmekle beraber ben de 2000 model 1.4 fiesta var ve şehiriçi günlük işe git gel 10 km, iki haftada bir kesintisiz 60 km kullanımda tüketim 8.5 - 9 lt . Kitapçığında da 9.6 lt şehiriçi diyor. Sakin kullanımda kağıt üstündeki değerlerden daha düşük olması lazım. -
9 lt. normaldir.
10 litreye kadar makul denebilir. köprü trafiği var, dik yokuşlar var. var oğlu var....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X