Şimdi Ara

Ford Fiesta 1.4 Titanyum Paketten Anlayan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sahibinden üzerinden 2012 Titanyum paketlere baktığımda hava yastığı sürücü diyor sadece. Dünde birini aradığımda üç adet hava yastığı var diyor. 2013 model olana bakıyorum yan perdelere kadar hava yastığı var. Bu titanyum paket neden böyle karışık? Doğru bilgiyi nereden edinebilirim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Titanium X pakette olsa,güvenlik paketi yoksa eğer airbag sadece 2 tane var.Eğer güvenlik paketiyle beraber alınıyors 6 tane oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008 fiesta kullanıyorum yani senin baktığın kasanın 1 eski modeli. 2 hava yastığı mevcut aracımda. bildiğim kadarıyla mk6.5 dan beri sadece van versiyonlarda tek hava yastığı var binek olanlarda 2 tane standart.
  • 2012 titanyum x daha yeni (10 gün önce) kaza yaptım ve pert oldu. Yandan çok hızlı bir ekmek arabası girdi ve beni beton elektrk direği ile tost etti. İçinden morarıklarla çıktım. Emniyet kemeri takılı idi.

4 yıldır aktif kullanıyordum. Cevabım. 2 hava yastığı var. Yan hava yastığı yok. Çok sağlam bir gövdesi var. Parçaları pahalı.

2013 de makyajlı kasayı satabilmek için ilave paketli sattılar. Durum bundan ibaret. 2013lerin önü makyajlı olanlarda yan havayastığı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumelian -- 22 Eylül 2019; 18:33:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Güvenlik paketi ile yan ve perde hava yastıkları da geliyor, 6 hava yastığı oluyor

Tek veya üç hava yastıklı versiyonu yok yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 22 Eylül 2019; 18:35:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.