Şimdi Ara

Ford fiesta 1.4 tdci incelemem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
9.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: serkan99

yakıt tüketimi fazlaymış gerçekten

1500 kg lik 1.5 dci laguna lar 6.1 litre tüketiyor(manuel vites) ama tabi bunda 110 hp olmasının etkisi var

Hocam biraz kullanıcının da etkisi var annem biraz fazla gazlı kullanır ve debriyajı çok kullanır. Yakıta çok etki ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

quote:

Orijinalden alıntı: KibarAyı

1.4 1.6 farkı ne oluyor tam olarak, performans ve yakıt degerleri cok mu farklı

1.6 hem daha güçlü hem de daha az yakıyor :) 1.4 bayağı güçsüz olduğu için tüketime de yansıyor. Aynı vergi dilimindeler. Yanlış hatırlamıyorsam aralarında fiyat farkı 2000-3000 TL falandı biz aldığımızda.

1,4 ş.i de daha az yakması lazım.ford un değerlerini bilmiyorum ama motor psa olduğundan kendi aracımdan biliyorum.yüksek hızlarda 1,6 nın daha az yakması lazım.ş.i de 1,4 daha az yakıyor diye biliyorum
    Bu arada inceleme için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 31 Ağustos 2013; 1:51:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

quote:

quote:

1.6 hem daha güçlü hem de daha az yakıyor :) 1.4 bayağı güçsüz olduğu için tüketime de yansıyor. Aynı vergi dilimindeler. Yanlış hatırlamıyorsam aralarında fiyat farkı 2000-3000 TL falandı biz aldığımızda.

1,4 ş.i de daha az yakması lazım.ford un değerlerini bilmiyorum ama motor psa olduğundan kendi aracımdan biliyorum.yüksek hızlarda 1,6 nın daha az yakması lazım.ş.i de 1,4 daha az yakıyor diye biliyorum

Şehir içerisinde 0,1 daha fazla yakıyor gibi gözüküyor şu sitede. Broşürüne bakarken ben daha az yakıyordu diye hatırlıyorum.
    En azından arabada fazladan 1-2 kişi olduğunda performansı farkedilir bir şekilde düşmüyordur. Tüketimi düzgün kullanımda fabrika verilerine daha yakın hatta altında tutulabilir gibi geliyor.

http://www.arabalar.gen.tr/ford-fiesta-1-6-tdci-titanium-i497.html
    http://www.arabalar.gen.tr/ford-fiesta-1-4-tdci-trend-i1099.html

Yine de 0-100'de 3 saniye gibi koca bir fark var aralarında.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

quote:

quote:

Şehir içerisinde 0,1 daha fazla yakıyor gibi gözüküyor şu sitede. Broşürüne bakarken ben daha az yakıyordu diye hatırlıyorum.
    En azından arabada fazladan 1-2 kişi olduğunda performansı farkedilir bir şekilde düşmüyordur. Tüketimi düzgün kullanımda fabrika verilerine daha yakın hatta altında tutulabilir gibi geliyor.

http://www.arabalar.gen.tr/ford-fiesta-1-6-tdci-titanium-i497.html
    http://www.arabalar.gen.tr/ford-fiesta-1-4-tdci-trend-i1099.html

Yine de 0-100'de 3 saniye gibi koca bir fark var aralarında.

performans olarak tabiki 1.6 90 beygir çok daha iyidir.ama tüketim farkı daha çoktur diye düşünüyordum.bende 1,4 ile 1.6 arasında 0,7 lt oynuyor

• önceki kasaları çok fazla yol sesi alıyor içeri istanbuldan kocaeliye gittim resmen geçici sağırlık yaşadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicaptain -- 9 Eylül 2013; 23:56:56 >
  • http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=qaPVmaLxocc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan235 -- 10 Eylül 2013; 12:28:57 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.