Şimdi Ara

...:: Ford Connect Muhabbet Odası ::... (752. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.216
Cevap
15
Favori
1.480.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 750751752753754
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

Orijinalden alıntı: shelby_88

Bende dün şimdiye akdar aldığım mazotların karşılığı 30 tl lik amzot aldım PO dan =) artık kampanyalar bitti, kartlarda yok

Cidden kartlar tarih mi olacak diye merak ediyorum.

Daha önce BP CLUP Kart, Shell Smart Kart gibi nimetlerden faydalanıyorduk fakat 31 OCAK'ta "Puanlarınız sıfırlanacak, 2011 tarifesine geçilecek, puanlarınızı kullanın" dediler. Ben de bunun üzerine BURSA'ya gidip, Media Markt'tan 372 TL'lik alışveriş yapmıştım.

31 OCAK'tan beri ne BP'de, ne de SHELL'de tık yok.

Ben genelde mazotu ve benzini TOTAL'dan alıyorum. Orada bu kart bakiyesinin sıfırlanması olmadı.

Diğer fırmaları bilemiycem ama opet'te kartlar devam ediyor, 01.02.2011 tarihinden itibaren kazandıgınız puanları sadece yakıt alabilirsiniz diye bilgi geldi sadece.
    Puanlar sıfırlanacagı zamanda mesaj atıyorlar şu tarihte sıfırlanacak diye, geçen sene mesaj gelmişti(zamanını hatırlamıyorum) şuan için gelen bi bilgi mesajı yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

Orijinalden alıntı: Lukunku

Bugün öğrendiğime göre, Connect yeni sahibine satılmış, Bingöl'e gitmiş. Hayırlı olsun, güle güle iyi günlerde kullansın. Ah bilebilir mi acaba, o arabaya nasıl baktığımı, her tarafının tamamen orijinal olduğunu, Ziebart'ta en kaliteli boya korumadan yapıldığını ve de çok çok temiz kullanıldığını...

Çok temiz bir araç aldı çook.

Yazıma ilk önce güzel bir parçayla başlayayım. Yazıyı okumadan önce şarkıyı açmanızı tavsiye ederim.

http://www.youtube.com/watch?v=piJpkq8Luis

MEHMET Bey, müsadenizle size bu konu hakkında düşündüklerimi söyleyeyim.

Sizin aracınıza ne kadar düşkün olduğunuzu, düşkünlük derecenizin ise vefa ile ilişkili olduğunu biliyorum. Siz Kara Tay'ın ilanını vermeden önce aklımdan "Mehmet Bey Kara oğlanı satılığa çıkarınca acaba ilana neler yazar ?", "Yazacağı şey acaba aracı anlatmaya yeter mi ?" diye düşünüyordum.
    Bir gün aracın satılık olduğunu gördüm, hemen aklıma bu düşüncelerim geldi ve ilana baktım. Yanlış anlamayın ama Kara Tay için o açıklamalar yetersizdi sanki yahu ? Ama UĞUR'un da dediği gibi "bende şimdi gözüm gibi bakıyorum mesela ama gün gelirde satarken bunu alıcıya nasıl açıklayacan?"

Neyse, konu ilan değil zaten...

Aracı alan kişi acaba aracı aldığında neler düşündü ? Konsolunda güneşten dolayı herhangi bir bozulma, krem rengi direksiyon kaplamasında herhangi bir kir görmeyince ne hissetti onu çok merak ediyorum.
    Bir de insanın üzüldüğü nokta; aracı alan kişi aracının ne denli temiz olduğunu, nasıl kullanıldığını, rodaj döneminde ne aşamalarla zorlandığını bilmez, ona 2. el muhamelesi yapar.

Umarım aracın kıymetini bilir ve her bindiğinde, CONNECT'in o dik duruşunu gördüğünde size hayır duaları ile karşılık verir.

Köprünün altından çok sular aktı, o nedenle ben eski ben değildim, ben benden geçmişim, eski Lukunku yok, eski aşk şevk yok. Yoksa sizden önce ben de çok şey düşünmüştüm, öyle bir ilan vermeliydim ki sadece bir araba değil, bir aile bireyini evden çıkarıyormuşcasına duygularımı yansıtmalıydı. Ama işi fazla da irrite etmeden, insanları fazla ajitasyona sokmadan yazmalıydım ilanı.

Tıpkı bu satırları yazarken olduğu gibi, içten gelen duygularımı yansıtmalıydı ama.

İnşallah karatay'ın yeni sahibi onu her kullandıkça bana da dua eder.

--------------------

15 tatil - sömestr sebebiyle çocuklar evde sıkılınca hafta sonu memlekete gittik, geldik.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemrek

eray abinin paylaşımlar maşallahlık yani. maşallah.

kimisi kamyoncu lafını aşağılamak icin kullanır onu önce bi güzel sevip eray abiyle tanıştırmak lazım bence.

Eray bey bir başkadır. Ben kendisine "farklı kamyoncu" derim hep. Tipi bile kamyoncu değil ki, ayakkabısından giydiği pantolona, internet kullanımından teknolojik aletlerine, cep telefonuna kadar hepsi aykırı bir "tip" olduğunu belgeliyor zaten. O fotoğraflarında belki farketmiyor ama biz izleyenler ayrıntılardan o farkları çok rahat farkediyoruz, sivri burun, yumurta topuk ve arkasına bastığı ayakkabıları yoktur mesela, beyaz çorap giydiğini de farketmedim hiç (hoş, ayıplayana bak, 20 sene önce ben de ayağımdan çıkarmazdım beyaz çorapları, şimdi giyenleri ayıplar olduk ), hala var bir kaç kusuru da onlar da artık kadı kızında bile görünmüyor, önemli değil onlar da...

Eray bey bir başkadır. Her şeyiyle farklı, her şeyiyle örnektir. Sağolsun...

• KARA KARTAL'dan hafta sonu fotoğrafları

...::  Ford Connect Muhabbet Odası  ::...

• Cam filmi şart Mehmet abi, polislerle uğraşmak istemiyorum dersen bagaj 3 numara bagajın yan camları ve arka kapılar 2 ön kapıyada 1 numara film çektir kolay kolay sorun çıkmaz...

• Eline sağlık, güzel olmuş, güzel görünüyor. Bilecik'te olan polislerin söktürme olayından sonra biraz çekindim ama sen de tahrik ediyorsun bak. Ne güzel duruyor.
  •  ...::  Ford Connect Muhabbet Odası  ::...

• Eski arkadaşlar bilirler; Connect'in kısa hüzmeli farını hiç beğenmezdim, çok araştırma yapmıştım bununla ilgili, hatta daha amperi yüksek ampuller takmış, ertesi günü de sökmüştüm. Ama uzun farlarını da aksine daha çok beğeniyordum. Bunu çok tartıştık bir zamanlar buralarda.

Passat'ın da Connect'in aksine kısa farları çok güzel aydınlatıyor çevreyi. Etrafa yaydığı ışık, her yeri eşit oranda ve olması gerektiği şekilde aydınlatıyor. Önünüzde karanlık bölge kalmıyor diyebilirim. Sanırım bu da farların mercekli olmasından kaynaklanıyor. Passat'ın da uzun farlarını beğenmedim, insanı çok zor durumda bırakıyor. Çok ayrıntı kaçırtıyor. Connect'te tek ampul var, hem uzun hem kısa aynı ampulle oluyor. Ama Passat'ta öyle değil, mercekli farların yanında uzun farlar var, uzunları yaktığınızda onlar yanıyor. Ama mesele bu farlar yerine aynı mercekten beslenen hem uzun hem kısa far olsaydı bak o zaman daha iyi olabilirmiş. Çünkü mercek, farın aydınlatma alanını iyi topluyor, iyi dağıtıyor. Halojen sistem ise bazı yerlere fazla ışık verirken bazo noktaları ise karanlıkta bırakıyor.

Bi-xenon mesela çok iyi olur bu durumda, aynı mercekte hem kısa hem uzunu hallettiği için.

Bu haliyle Passat'a xenon'ları ise şimdilik düşünmüyorum, çünkü Passat topiğinde şikayetçi olan çok, birinde kuvvetli diğerinde zayıf ışık verme gibi durumlardan şikayet ediyorlar, ya da verim düşüklüğünü yazmışlar. En iyisi bi-xenon da, onu da orijinal olarak almak lazım, sonradan takılmalar da sorunlu.

• Mehmet abi bu siteyede sorununu paylaşırsan yardımcı olurlar sanawww.geceucusu.com

Orda mercek uygulaması yapan ve konu hakkında bilgi sahibi olan çok kişi var. benım stop çalışmamın ayrıntılı resimleride var orda

Uygun fiyata far bulursam bende mercek uygulaması yaptırıcam farlar hariç 400-450 tl masrafı var ama işin içine birde far girdimi 200-250 tl daha ekleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurkamil -- 7 Şubat 2011; 22:43:46 >

• Connect'ten Passat'a geçişimiz burada iyi karşılandı da, Passat başlığında da bir iki kelam yazınca "Passat'a sahip olmuş, fakir ama gururlu genç" ünvanını yakıştırdılar bana.

Çok mu ajitasyon yaptıysam artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurkamil

Mehmet abi bu siteyede sorununu paylaşırsan yardımcı olabilirsen sanawww.geceucusu.com

Orda mercek uygulaması yapan ve konu hakkında bilgi sahibi olan çok kişi var. benım stop çalışmamın ayrıntılı resimleride var orda

Uygun fiyata far bulursam bende mercek uygulaması yaptırıcam farlar hariç 400-450 tl masrafı var ama işin içine birde far girdimi 200-250 tl daha ekleniyor

İnceliyeyim. Sağol...

• quote:

Connect'ten Passat'a geçişimiz burada iyi karşılandı da, Passat başlığında da bir iki kelam yazınca "Passat'a sahip olmuş, fakir ama gururlu genç" ünvanını yakıştırdılar bana.

Adamar alışkın değildir senin gibi detaylara önem veren birine Mehmet abi o nedenle böyle bi yakıştırma yapmışlardır..

• quote:

quote:

Connect'ten Passat'a geçişimiz burada iyi karşılandı da, Passat başlığında da bir iki kelam yazınca "Passat'a sahip olmuş, fakir ama gururlu genç" ünvanını yakıştırdılar bana.

Adamar alışkın değildir senin gibi detaylara önem veren birine Mehmet abi o nedenle böyle bi yakıştırma yapmışlardır..

demek ki çoğu gözü gibi bakmıyor araçlarına. passat alacaksanız sıfır alın arkadaşlar baksanıza Mehmet abiye söylediği gibi tepki gösteriyorlarsa (:

• quote:

Orijinalden alıntı: cemrek

quote:

quote:

demek ki çoğu gözü gibi bakmıyor araçlarına. passat alacaksanız sıfır alın arkadaşlar baksanıza Mehmet abiye söylediği gibi tepki gösteriyorlarsa (:

Konu aslında "ben Passat başlığını eskiden beri takip ederdim, ama Passat'ımız olmadığından Connect'imizle laf edersek o zaman "hadi len oradan" derler diye sesimiz çıkmazdı, aslında ben buradaki çoğu kişiyi tanıyorum, şu kişi şöyleydi mesela" tarzındaki konuşmalardan çıktı. "Şimdi Passat sahibi olduk, artık bizim de söz hakkımız var" deyince takılmaya başladılar. Çok rahatsız edici bir durum yok yani.

• Passat'ın iki arkasında yeni makyajlı siyah Connect vardı. Aslında Salihli'de benim arabaya kadar siyah GLX yoktu, uzun süre tek dolaştım, sonra siyah Connect'ler artmaya başladı.

• Bugun Amcamla Izmıre gıtmek ıcın Yola cıkdık ama Yarına Kaldı Kamyonumuz tam yuklenmedı
    Burda bu tür paylasımlar gordugum ıcın Paylasayım dedım

BeyLıkduzu Mermercılere gıdıyoruz yuk almaya

Yukumuzn bır bolumu yuklenırken

Hadımköyde Baska Bır adrese gıderken

Burdanda yukumuzu Aldık

AmbarLara yanasdık Aksam oLdu

• quote:

Passat'ın iki arkasında yeni makyajlı siyah Connect vardı. Aslında Salihli'de benim arabaya kadar siyah GLX yoktu, uzun süre tek dolaştım, sonra siyah Connect'ler artmaya başladı.

Artık tek olmadıgı için sattın dimi kartayı itiraf et artık mehmet abi

• quote:

Orijinalden alıntı: # MeHMeT #

Bugun Amcamla Izmıre gıtmek ıcın Yola cıkdık ama Yarına Kaldı Kamyonumuz tam yuklenmedı

Paylaşımınız için teşekkür ederim kardeşim.

Yalnız biraz daha kaliteli çekimler ve daha özenli paylaşımlarda bulunursanız memnun oluruz.
  • quote:

quote:

Passat'ın iki arkasında yeni makyajlı siyah Connect vardı. Aslında Salihli'de benim arabaya kadar siyah GLX yoktu, uzun süre tek dolaştım, sonra siyah Connect'ler artmaya başladı.

Artık tek olmadıgı için sattın dimi kartayı itiraf et artık mehmet abi

He he he, şimdi de şehirde KARA KARTAL tek. Passat'ın Variant'ına zaten herkes soğuk ve mesafeli bakıyor, bir de siyah. "Güzel olmaya güzel ama sedan daha da güzel" diyen çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: # MeHMeT #

Bugun Amcamla Izmıre gıtmek ıcın Yola cıkdık ama Yarına Kaldı Kamyonumuz tam yuklenmedı

MEHMET, amcan memnun mu 3232'den ?

Özellikle fren ve performans konusunda.

Bu arada güzel fotoğraflar, eline sağlık.

• 
Sayfa: önceki 750751752753754
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.