Şimdi Ara

...:: Ford Connect Muhabbet Odası ::... (378. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17.216
Cevap
15
Favori
1.482.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 376377378379380
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: civic10

Ford un yeni kampanyayı gördünüzmü 110ps glx 29610 tl pazarlıkla 28000 olur herhalde
    http://www.ford.com.tr/kampanyalar/

merhaba arkadaslar

bende bugün farkettim 90ps +deluxe paket 28080 sizce fiyat nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redmilk

Neden bilemiyorum ama içimden bunu yazmak geldi...

Besame Mucho

Herhalde bir tek ben anlarım ondan...
    />

Şşşşt. Kırkından sonra ....... teneşir ......

Dinlediğiniz müzikler, bu yaştan sonra farklı farklı duyguların uyanmasına sebep olabilir, onun da sonu ................
    />

• quote:

Orijinalden alıntı: Lukunku

quote:

Neden bilemiyorum ama içimden bunu yazmak geldi...

Besame Mucho

Herhalde bir tek ben anlarım ondan...
    />

Şşşşt. Kırkından sonra ....... teneşir ......

Dinlediğiniz müzikler, bu yaştan sonra farklı farklı duyguların uyanmasına sebep olabilir, onun da sonu ................
    />

350 gb müziği ayıklamaya çalışıp birde üstüne listelemek insana şarkı söyletiyor.

• ...

...::  Ford Connect Muhabbet Odası  ::...
  • bu nedir ya fiyatlar düşmüş kazıklandık mı şimdi... yazık yaa
  • ikinci el satacağımız zaman anlaşıLdı glx plus paket 20 lira edecek.. pehhhhhhh
  • önceden araba alırdın 1-2 sene sonra aldıgın fiyatın üzerinde satardın(2000' de 1.500 tl aldıgımız aracı 2005'te 7.500 tl'ye satmıştık mesela) şimdi tam tersi 2. el fiyatı zaten düşüyor moralimiz yeterince bozuluyor üzerine birde 0 fiyatları düşünce insanın canı 0 araba almak istemiyor birdaha...

31.000+1000 tl 'ye aldık connect'i 3 sene önce şimdi 21.000 tl ancak ediyor..

Anlamadıgım araba aynı araba, işcilik aynı, kullanılan malzeme aynı bunların üzerine yeni tasarım ön tampon, ayna, stop, ön konsol ve yeni donanımlar eklendi fiyatı artıcagına iyice düşüyor

Edit: +1.500 tl'de kredi faizi yani 33.500 aldıgımız arabayı şimdi 21.000-22.000 tl ancak satabiliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurkamil -- 5 Eylül 2009; 19:40:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurkamil

önceden araba alırdın 1-2 sene sonra aldıgın fiyatın üzerinde satardın(2000' de 1.500 tl aldıgımız aracı 2005'te 7.500 tl'ye satmıştık mesela) şimdi tam tersi 2. el fiyatı zaten düşüyor moralimiz yeterince bozuluyor üzerine birde 0 fiyatları düşünce insanın canı 0 araba almak istemiyor birdaha...

Anlamadıgım araba aynı araba, işcilik aynı, kullanılan malzeme aynı bunların üzerine yeni tasarım ön tampon, ayna, stop, ön konsol ve yeni donanımlar eklendi fiyatı artıcagına iyice düşüyor

Edit: +1.500 tl'de kredi faizi yani 33.500 aldıgımız arabayı şimdi 21.000-22.000 tl ancak satabiliyoruz

Bu demekki birdaha Ford'tan uzak durmak gerekiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurkamil

önceden araba alırdın 1-2 sene sonra aldıgın fiyatın üzerinde satardın(2000' de 1.500 tl aldıgımız aracı 2005'te 7.500 tl'ye satmıştık mesela) şimdi tam tersi 2. el fiyatı zaten düşüyor moralimiz yeterince bozuluyor üzerine birde 0 fiyatları düşünce insanın canı 0 araba almak istemiyor birdaha...

Eyvah, eyvah..
    Sen 10.000 lira zarar ettin moralin bozuluyor. Ben 2008 model, 60.000 Km'deki arabadan, satarsam 55.000 lira zarar edeceğim. İntihar etmem gerek değil mi ?

• Forumdaki gerek arkadaşların gerekse DH'nin kendi (bakım çalışmaları) aksaklıkları bana da yansıdı herhalde. Biraz yavaşladık mı ne...

Ramazan mahmurluğu da var, iş yoğunluğu da var, farklı, özel can sıkıntıları da var. Biz nelerini atlattık, bunları da atlatırız inşallah...

------------------

Maziden bir iki fotoğraf. Hoşuma gitti, hatırladım, paylaşayım dedim. Yeni fotoğraflar da var aslında da, daha sonra...

• Bugün her zamankinden farklı bi duygu var içimde, moral bozan düşünceler var yüzümdeki tebessümün ardında takıntılar ama hiçbiri yüzümün gülmesine 1-2 eş dostun beni arayıp unutmadığını söylemesine engel değil...Bugün doğum günüm 6 eylül 2009 bir yaşıma daha girdim 21 tamım artık 22 ye ayak bastım.Yaşadağım her bir anıyı 21 seneye sığdırmışım şimdi farkettim daha dün değilmiydik 18 olmak için sabredemeyen... tabi az da değil belki önümde bir 21 daha var hayatımda önemli yer alıcak asıl zamanlar.

Herşey istedigimiz gibi olmasa da, hiçbir şey anne kucağı gibi emniyeli ve sıcak olmasa da, herşey bize inat kaderimize ters düşmeye çalışsada, hiçbir şey bizim onu anlamamıza inat bizi anlayamamışsa bil ki bir yaş daha yaşlanmışsındır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetkirsoy

bu nedir ya fiyatlar düşmüş kazıklandık mı şimdi... yazık yaa

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetkirsoy

ikinci el satacağımız zaman anlaşıLdı glx plus paket 20 lira edecek.. pehhhhhhh

Mehmet bey, bizimle sık beraber olmamanın acısını; korkarım daha çokça yaşayacaksınız. Bu konu sizin başınıza belki ilk defa gelmiş olabilir ama, biz burada (sizin de aramıza katılmanızdan sonra dahi) çokça dile getirdik.

Ford'dan araç alan eğer yatırım niyetiyle alırsa zarar eder, zira Ford Otosan'ın satış politikaları daima yeni araç alanların aleyhinedir. Ama eğer amacınız bir araca uzun yıllar sorunsuz ve problemsiz binmek istiyorsanız, Ford araçlarını listenizin birinci sırasına yazmalısınız.

Biz geçen sene 33.000'e satılan bir aracın 27.500 TL'ye kadar indiğini gördük. Connect GLX'in ilk çıktığı 2006 yılının Ekim ayında 37.000 TL'ye satıldığını söyleyeyim, varın gerisini siz anlayın..

• quote:

Orijinalden alıntı: shelby_88

Bugün her zamankinden farklı bi duygu var içimde, moral bozan düşünceler var yüzümdeki tebessümün ardında takıntılar ama hiçbiri yüzümün gülmesine 1-2 eş dostun beni arayıp unutmadığını söylemesine engel değil...Bugün doğum günüm 6 eylül 2009 bir yaşıma daha girdim 21 tamım artık 22 ye ayak bastım.Yaşadağım her bir anıyı 21 seneye sığdırmışım şimdi farkettim daha dün değilmiydik 18 olmak için sabredemeyen... tabi az da değil belki önümde bir 21 daha var hayatımda önemli yer alıcak asıl zamanlar.

Herşey istedigimiz gibi olmasa da, hiçbir şey anne kucağı gibi emniyeli ve sıcak olmasa da, herşey bize inat kaderimize ters düşmeye çalışsada, hiçbir şey bizim onu anlamamıza inat bizi anlayamamışsa bil ki bir yaş daha yaşlanmışsındır...

Doğum günün kutlu olsun Uğur kardeşim...

İstedin mi bak, ne güzel şeyler de yazabiliyorsun. Ama Allah var, böyle yazıları döktürmek (!) sana daha çok yakışıyor.

Çok leziz bir yazıydı...

• quote:

Yukarda da yazdım, eğer amacınız yatırımsa evet, uzak durun. Sadece Ford değil, artık otomobillerin bütün modellerini almak yatırım olmaktan çıktı, bir ihtiyaç haline geldi. Fakat şu anda sizin ve ailenizin memnun olduğu gibi, uzun yıllar büyük memnuniyetle kullanmak istiyorsanız, bari yeni alacak olanların kulağına kar suyu kaçırmayın.
  • quote:

2.el alsaydık yine 4-5 bin tl zarar edicektik... (o zamanda 2006 model temiz 2. el satılık yoktu)

Birdaha 0 araba almayı düşünmüyoruz zaten az km'de temiz bulursak alıcaz... connect'i uzun süreli kullanmak için aldıgıız için 0 almıştık...
    Bunün üzerie birde kaza yaptıgımız zamandakı zararı eklersem şuanda yeni 2. el bi connect alıcak kadar zarardayız yani
    Eski 2006 connect'i 29.000 tl almıştık kaza yaptınca 8 ay sonra aynı aracın 2007'sini 31.000 tl aldık(33.000 satış fiyatıydı) o zamanlar her gecen gün fiyatı artıyordu nedense son 1-2 yıldır düşmeye başladı

quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

Eyvah, eyvah..
    Sen 10.000 lira zarar ettin moralin bozuluyor. Ben 2008 model, 60.000 Km'deki arabadan, satarsam 55.000 lira zarar edeceğim. İntihar etmem gerek değil mi ?

Sizin araçının 0 fiyatı ona görede yüksek yani + birde bugüne kadar kazandıgınız parayıda üzerine eklerseniz belkide zarar degil kar bile etmiş oluyorsunuz...

• quote:

Orijinalden alıntı: shelby_88

Bugün her zamankinden farklı bi duygu var içimde, moral bozan düşünceler var yüzümdeki tebessümün ardında takıntılar ama hiçbiri yüzümün gülmesine 1-2 eş dostun beni arayıp unutmadığını söylemesine engel değil...Bugün doğum günüm 6 eylül 2009 bir yaşıma daha girdim 21 tamım artık 22 ye ayak bastım.Yaşadağım her bir anıyı 21 seneye sığdırmışım şimdi farkettim daha dün değilmiydik 18 olmak için sabredemeyen... tabi az da değil belki önümde bir 21 daha var hayatımda önemli yer alıcak asıl zamanlar.

hemşerim doğum günün kutlu olsun nice yıllara mutluluk ve en önemlisi sağlıkla

• Dün şilenin sofular köyündeidik bugünde gidiyorum yarın yolun ve sofular köyünün resimlerini eklerim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lukunku

quote:

Yukarda da yazdım, eğer amacınız yatırımsa evet, uzak durun. Sadece Ford değil, artık otomobillerin bütün modellerini almak yatırım olmaktan çıktı, bir ihtiyaç haline geldi. Fakat şu anda sizin ve ailenizin memnun olduğu gibi, uzun yıllar büyük memnuniyetle kullanmak istiyorsanız, bari yeni alacak olanların kulağına kar suyu kaçırmayın.

Şimdilik araçtan sonderece memnunum araç alıcak olsam tekrar aynı aracı alırım hoşuma gitmeyen Fordun tutumu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.T.A -- 6 Eylül 2009; 10:56:50 >

• quote:

Dün şilenin sofular köyündeidik bugünde gidiyorum yarın yolun ve sofular köyünün resimlerini eklerim..

Eray bey'in (@BmCpRo827) fotoğrafları ile nasıl yolculuklar yapıyoruz, biliyorsunuz, her gittiği geziyi sağolsun tek tek bizlerle paylaşıyor ve gezi fotoğrafları nasıl paylaşılırmış, farkıyla gösteriyor. Her sayfada hemen hemen var, ama en sonuncusunu buradan inceleyebilirsiniz. Ben kendisine teşekkür etmekten yoruldum, kendisi fotoğraf paylaşmaktan yorulnadı, ama Allah var, her birisi birbirinden güzel.

Lütfen ama lütfen en az onunkiler kadar ayrıntılı olsun...

• Zırhlı Connect.

2004 model olarak 15.750 TL'den satılık. Satıcı özelliklerini yazmak için epey döktürmüş.

Linki burada

• 
Sayfa: önceki 376377378379380
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.