Şimdi Ara

...:: Ford Connect Muhabbet Odası ::... (377. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.216
Cevap
15
Favori
1.482.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sound of Freedom

iyi akşamlar dilerim

size incir getirdim memleketten, afiyet olsun.

Cık cık cık. Bu mevsimde kuru incir mi olur hiç?
    />

Balı altından akan, saf "bardacık" lar tezgahlarda arzı endam ederken...

---------

Aydın'ın neresindensiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lukunku

quote:

Orijinalden alıntı: Sound of Freedom

iyi akşamlar dilerim

size incir getirdim memleketten, afiyet olsun.

Cık cık cık. Bu mevsimde kuru incir mi olur hiç?
    />

Balı altından akan, saf "bardacık" lar tezgahlarda arzı endam ederken...

---------

Aydın'ın neresindensiniz?

Baba tarafı Yenipazar, Anne tarafı Nazilli.

• "BARDACIK" nedir diye soracaklar için hemen ek bilgi: Bir incir çeşidi. Bize göre incirin en tatlı çeşidi. Sap'ından anlaşılır.

...::  Ford Connect Muhabbet Odası  ::...

Bu da İzmir'lilerin olaya bakış açısı.

Böyle dense de; her incir bardacık değildir, her bardacık diye satılan da gerçek bardacık değildir.

Doğrusunu Aydın'lı incir üstadımız anlatır.

• Amerika'dan...

•  ...::  Ford Connect Muhabbet Odası  ::...

• 30 dk önce çektim..
    Fırından yeni cıktılar taze taze

• yuh uğur arabada kaç ton yük var, yerde dümdüz ama
  • quote:

"BARDACIK" nedir diye soracaklar için hemen ek bilgi: Bir incir çeşidi. Bize göre incirin en tatlı çeşidi. Sap'ından anlaşılır.

Böyle dense de; her incir bardacık değildir, her bardacık diye satılan da gerçek bardacık değildir.

nasılmış ben çok merak ettim, bayılırım incire.. benim nazarımda bir numaralı meyvedir. kırmızısını da çok severim.. anlatın bakim nasılmış bardacık kargacık burgacık?

• quote:

Orijinalden alıntı: shelby_88

yuh uğur arabada kaç ton yük var, yerde dümdüz ama

Arabada hiç yük yok
    Dikkatinizi çekicekmi diye acıklama yazmadım resimlerin altına...

Sağ ön tekerlek yüksek bi zeminde duruyordu sağ arka tekerlekte alcak bi demizde doruyordu sol ön ve arka tekerleklere göre ondan öyle bi görüntü oldu

Araba o şekilde en fazla 5 dk durdu(yol kenarı oldugu için öyle park etmek gerekti) uzun süreli otür bi park yapmam

• quote:

Orijinalden alıntı: Redmilk

Duyduğum kadarıyla depo dolmamadan önce 1 litre benzin gerisini mazot doldurunca hem performans artıyormuş hemde enjektörler temizleniyormuş..
    Sizler nediyorsunuz,lütfen ayrıntılı olsun..Sevgilerimle

geçen arabanın kitapçığını okurken gördüm, depoya benzin, parafin ve bir madde daha vardı, eklemeyiniz yazıyordu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurkamil

Demek hala satamamışlar arabayı, "modifiyeye devam" diyorlar. Jantlar değişmiş, ön fara led'ler takılmış.

Şu sonradan takılan ledlere bir türlü kanım ısınmadı. Hatta Mercedes bile yeni E serisinde kullanmış, onlarınki bile Audi'lerdeki kadar canlı ve kaliteli durmuyor. Bilmeyenler için; Audi A4'de başlattığı led uygulamasını şimdi yeni A6 ve Q7'de de uyguluyor, hepsi aynı kalite ve canlılıkta. İşte; ya onun gibi olmalı, ya da hiç olmamalı. Yukardaki Connect'teki led ile aşağıdaki led hiç birbirine benziyor mu? "yahu onu nereden bulacağız, kaç para o biliyor musun?" E o zaman siz de takmayın kardeşim, gerçeği yokken sahtesini takacağınıza hiç takmayın daha iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lukunku -- 4 Eylül 2009; 16:20:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dragotreis

quote:

"BARDACIK" nedir diye soracaklar için hemen ek bilgi: Bir incir çeşidi. Bize göre incirin en tatlı çeşidi. Sap'ından anlaşılır.

nasılmış ben çok merak ettim, bayılırım incire.. benim nazarımda bir numaralı meyvedir. kırmızısını da çok severim.. anlatın bakim nasılmış bardacık kargacık burgacık?

Yukarda fotoğraflarını koydum. Sapından anlaşılıyor, diğerleri gibi ince değil daha kalın saplı. Tam da fotoğrafını koyduğum gibi. Tadı ise diğerlerinden çooook ama çok farklı. Sizin oralarda belki özel hipermarketlerde bulunabilir, ya da yine özel manavlarda.

Bir de bugünlerde bitmek üzere, siz geldiğinizde hala kalır mı bilemem. Biz bile nadir buluyoruz.

• Ford un yeni kampanyayı gördünüzmü 110ps glx 29610 tl pazarlıkla 28000 olur herhalde
    http://www.ford.com.tr/kampanyalar/
  • 189 dan 252'ye nasıl atladı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugurkamil

Demek hala satamamışlar arabayı, "modifiyeye devam" diyorlar. Jantlar değişmiş, ön fara led'ler takılmış.

Şu sonradan takılan ledlere bir türlü kanım ısınmadı. Hatta Mercedes bile yeni E serisinde kullanmış, onlarınki bile Audi'lerdeki kadar canlı ve kaliteli durmuyor. Bilmeyenler için; Audi A4'de başlattığı led uygulamasını şimdi yeni A6 ve Q7'de de uyguluyor, hepsi aynı kalite ve canlılıkta. İşte; ya onun gibi olmalı, ya da hiç olmamalı. Yukardaki Connect'teki led ile aşağıdaki led hiç birbirine benziyor mu? "yahu onu nereden bulacağız, kaç para o biliyor musun?" E o zaman siz de takmayın kardeşim, gerçeği yokken sahtesini takacağınıza hiç takmayın daha iyi...

Sonradan yapılan cok güzel led'li farlarda var bence mehmet abi yeterki ustasını bulmak lazım ve paraya kıymak lazım...

Bunlar bikaç örnek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurkamil -- 4 Eylül 2009; 17:05:36 >

• Bende farkettim sayfalar şişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: shelby_88

Bende farkettim sayfalar şişti

Düzeldi...
  • Neden bilemiyorum ama içimden bunu yazmak geldi...

Besame Mucho

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.T.A -- 4 Eylül 2009; 19:49:05 >
  • quote:

Abi bizim o taraflarda fazla kullanılmaz ''bardacık''

Sanırım İzmir taraflarında daha çok kullanılıyor bu isim ama dediğiniz gibi bir incir çeşidi ''bardacık''

Biz genel olarak İncir diyoruz.

herkese iyi akşamlar diliyorum bu arada

led muhabbetinin ortasına bodoslama girdim gerçi ama kusura bakmayın

• uzun zamandır giremiyordum şöyle 10 sayfa geriden okumaya başlayalım

1 ay önce ankara ya gittim 550 km yaptım 85 tl yaktı bence cokkk iyiydi

cok merak ediyordum 550 km sonra depoyu sabırsızlıkla fulledim rakan benide şaşırttı
  • 
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.