Şimdi Ara

Ford Connect 1.8 TDCI 75HP hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biliyorum alınan arabayla ilgili soru sorulmaz ama elimizde başka alternatif yoktu mecburen bunu almak zorunda kaldık.

Benim merak ettiğim konu, bu aracın arkasına 500-600 kg yük atılınca yokuşlarda bayılır mı?

Test sürüşü yapmadan önce 75hp düşük kalır diyordum ama normal bir kullanıcı için performansı yeterli, ama yüklü halde nasıldır onu merak ediyorum.

Birde yakıt tüketimi istanbul trafiğinde ve uzun yolda nedir eminim bu aracı daha önceden kullananlar olmuştur.

Kronik sorunları varsada paylaşırsanız sevinirim.

İyi forumlar.

• Aktif olarak kullanıyorum hocam. Egr bozuk maaş yatana kadar geçici iptal. İstanbul içi 7.3/100km yol bilgisayarı Giresun-istanbul arası 90-110 6.2 lt/100km ortalaması var. 2011 model 1.8 tdci motor. 500-600kg yükte aman aman bir bayılma olmuyor motor hacminden dolayı. atik bir araç değil ancak kendini yürütüyor. Kronik olarak da bildiğim marşpiyel çürümesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 75 HP yük taşımak için pek uygun olmasa da üzmez,performans beklemediğiniz sürece.Tüketimi yüksüzken makuldür,motor gücü kısılmış olduğu için daha sağlamdır.Yani yük atınca ben gitmiyorum demez,ama sizi güldürmezde.Kısacası pek fazla beklentiye girmediğiniz sürecs hiçbir problem yaşamazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.