Şimdi Ara

Ford C-Max TDCİ Yakıt Tüketimi.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
37.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 150000 de 2004 c-max im var. izmir bornova atatürk mahallesinde ortalama 10 lt tüketim gösteriyor ama söylediğim yer sürekli dik yokuş ve en fazla ikinci viteste gidebiliyorum . sizce normal mi ?
  • Araçta son durum ne abi.
  • Arkadaşlar kullananlar bilgi verirmi 2006 model ve üstüfocus ve c-max kullananlar sizce hangi araç daha rahat ve bu araçlar konforuyla 2007 jettanın yerini tutarmı ve 2 aracın tüketim değerleri nasıldır bilgilendirirseniz sevinirim.
  • çok fazla ya 26 kuruş/km ;bende 2006 corsa C var,şehir içi kullanım + otobanda (120-160 arası) 20 kuruşu geçmedi hiç.

Benim araç 1.3 CDTI ancak 2012 model cmax (6 senelik teknoloji farkı) den en azından 20 kuruş beklerdim...
  • Bence gayet normal klima açık + şehir içi diyorsunuz bu biraz kullanıma da bağlı yeni nesil motorlarda 115 hp olması ve 6 ileri olması tüketimi bir nebze azalttı yinede...........
  • normal
  • Vaneo ile 890 km Bulgaristan-Türkiye yolunda gidiş geliş 5 kişi tam yüklü klima açık 5.8 lt yaktık
  • Aynı arabaya sahibim. ankarada şehir içi 5.7lt şehir dışı 4.3-4.7 arası değişiyor.
  • 2011 berlingo 92 ps.ağustos'ta istanbul-altınoluk yaptık.pek ekonomik kullanamadık klima açık tam yüklü araç.200 tl mazotla 850 km.aracın boş ağırlığı zaten 1495 kg.bence c-max biraz daha az yakabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmmdkrgl

150000 de 2004 c-max im var. izmir bornova atatürk mahallesinde ortalama 10 lt tüketim gösteriyor ama söylediğim yer sürekli dik yokuş ve en fazla ikinci viteste gidebiliyorum . sizce normal mi ?

Atatürk mahallesi için gayet normal hatta iyi bile
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.