Şimdi Ara

★★★ FOR HONOR (PS4 ANA KONU) ★★★ (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
20
Favori
60.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • For Honor - Zhanhu's Gambit Trailer | PS4

  • Arkadaşlar hala oynayanlar var mı world war z ve for honor arasında kaldım doluluk oranı nasıl serverların satın alıcam ikisinden birini. Önceden oynuyordum bu arada for honor bence ps4 e çıkmış multisi en iyi oyunlardan biriyidi ama ekip olmayınca kanser ediyor.

    Teke 4 saldırma olayları falan çok fazla oluyordu oyunda bana ne kadar sevilmesede ps3 de ki god of war ascension u anımsattı onun da multisi muhteşemdi ama bi türlü tutmadı.

    Bu arada almak isteyen biriyle de ortak alabiliriz bunlar haricinde MKX - Titanfall2 oynuyorum yaş 31


    PSN id : MuskulPresident



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NakeBenihime -- 4 Ocak 2020; 15:37:31 >
  • NakeBenihime kullanıcısına yanıt
    Hocam biz arkadaşımla yakın zamanda başlamıştık oynamaya, hikaye kısmını güzelce bitirdik. Multiplayer tarafına güzelce alışır oynarız diyorduk, bir süre idare ettik ama bırakmak durumunda kaldık en sonunda. Oyuncu sayısı ciddi derecede azalmış maalesef oyun zor buluyordu. Ayrıca oyun bulsanız bile karşımıza gelen rakiplerin çoğu yüksek seviyeli oyunun ustası olmuş oyuncular, bize nefes aldırmıyorlardı inanın baş edemedik ve üzülerek oyunu bıraktık.

    Oyunun teması geçtiği dönem falan tam bizim tarzımızdı oysa ki çok beğenmiştik.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aLdacTrack

    Hocam biz arkadaşımla yakın zamanda başlamıştık oynamaya, hikaye kısmını güzelce bitirdik. Multiplayer tarafına güzelce alışır oynarız diyorduk, bir süre idare ettik ama bırakmak durumunda kaldık en sonunda. Oyuncu sayısı ciddi derecede azalmış maalesef oyun zor buluyordu. Ayrıca oyun bulsanız bile karşımıza gelen rakiplerin çoğu yüksek seviyeli oyunun ustası olmuş oyuncular, bize nefes aldırmıyorlardı inanın baş edemedik ve üzülerek oyunu bıraktık.

    Oyunun teması geçtiği dönem falan tam bizim tarzımızdı oysa ki çok beğenmiştik.
    Tesekkur ederim bilgi icin hocam o zaman world war z alicam ben yeni biseyleri deneyimlemis olim bari

    Bu arada oyun cok agir ve arcade olmadigi icin tutmadi bence arcade ozellikleri biraz arttirilsaydi mukemmel olurmus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aLdacTrack kullanıcısına yanıt
    Bu dediğiniz doğru kesinlikle. Eşleştirme sistemi öncesine göre çok çok iyi mesela eskiden atıyorum sen 2 prestijsin karşına 80 100 prestij birisini atabiliyordu kullandığı karaktere bakmaksızın. Artık sen 2 prestijsin ikisi de orochi karşına 2 prestij raider atıyor ama kullanan kişinin toplam prestiji yine 80 90. Anlatabildim mi bilmiyorum, yani kısaca karakter tecrübesi üzerinden eşleştiriyor ama genel tecrübeye bakabilecek kadar oyuncu olduğunu sanmıyorum. Eğer ki oynamak isterseniz size elimden geldiğince bildiklerimi aktarmaya çalışırım belli başlı trickleri bildikten sonra oyun çok daha mekanikleşiyor ve daha az zorluyor çünkü

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NakeBenihime kullanıcısına yanıt
    Arcade var ama çöp baya, + paralı dlc. En baştan sevilmesinin sebebi de ağır olması ve çok kemik bir kadroya hitap etmesi hocam. Tecrübe çok önemli ama bir kere alıştın mı oynadığın en iyi oyunlardan biridir. World war z zaman geçirtir ama for honor hayatına dönüşür diyip reklam yapayım burada

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NakeBenihime kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Evet oyunun o yapısından mekaniklerinden dolayı herkese hitap etmiyor doğrudur. Alışması zaman alan bir oyun :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam. Teşekkür ediyorum inanın bu anlattığım durumlar sonrası daha fazla dayanamayıp bırakıp silmek durumunda kaldık arkadaşımla. Ne zaman girsek 3-4 kişi kovalayıp, köşeye sıkıştırıp eğleniyorlardı valla bizimle 😁 Adamlar için eğlencelidir eminim o kadar gelişip karakter kastıktan sonra ama bizim açımızdan oyundan soğumamıza neden oldu fırsat dahi tanımıyorlardı 😁 İleride tekrar geri dönüş yapar mıyız bilemiyorum doğrusu :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aLdacTrack kullanıcısına yanıt
    Zaten çoklu modlara girerek büyük hata yapmışsınız orada kıyafetler de etki ediyor statlara çünkü. Sizin yeriniz 2v2 olmalıydı birebir savaş hem sizi geliştirir hem de kimse o kadar ezemez sizi aklınızda bulunsun hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2v2 modlara da giriyorduk hocam orası biraz daha keyif veriyordu geliştiğimizi hissediyorduk en azından ama yine usta oyuncular denk gelince işler değişiyordu tabi. Oyuncu sayısı düşük olduğu için oyuncu bulmakta da zorluk yaşıyorduk o da hevesimizi kaçırdı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • For Honor - Battlepass Content Trailer | PS4

  • Arkadaslar oyunun pri ya da sec hakkini satan varsa pm atabilir mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • For Honor - Blades of Persia Event Trailer

    For Honor - Prince of Persia Crossover Event Trailer

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BERGX


    For Honor nedir nasıl oynanır Öncelikli olarak mutlaka yapılması gerekenler nelerdir..

    For Honor'a PS4 plusda ücretsiz verilmesiyle başladım.Böylesıne zengın,keyifli,online çeşitliliği olan Hero karakter seçim ve geliştirmeleri detaylı ve yerınde, dövüş,silah kullanımı ve oynanış mekanıklerı oldukça başarılı olan uzun seneler oynanabılecek bır oyun oldugundan bi haberdim. Eğer plus ücretsiz vermeseydi para verip kesınlıkle alırdım.

    Öncelikle oyun God of war gıbı durmadan vurup kıracagınız bır oyun değil, o turu sevenler uzak durabılır. Bu oyunda stamına yanı enerjınızı doğru şekılde kullanmalısınız zırhınızdan sılahınıza dogru seçimler yapmalı ve heronuzun kombolarını vuruş ve savunma özellıklerını mutlaka öğrenmelısınız. Vuruş hıssıyatı sılah zırh ağırlığı oldukca hıssedılır bu bakımdan Dark Souls ve Deamon soulsdakı oynanışa benziyor.



    Yeni başlayanlar için bilmeniz gereken 9 ipucu

    Oyunu asla öğrenemeyeceğinizi sakın düşünmeyin. Çünkü ilk başta zor gözüken bu oyun, karakterleriyle yavaş yavaş zaman geçirmeye başladığınızda sizi kendisine çekecek. Yavaş yavaş her şeyin kolaylaştığını anlayacaksınız. Klasik dövüş mekanikleri ile Soulsborne tarzının karışımını içerisinde barındıran For Honor’ın en büyük avantajı, günümüz RPG’lerine benzememesi.

    Kahramanınızın videolarını izleyin ve eğitimlerini oynayınBirçoğumuz üşengeçliğimiz nedeniyle kıllanma kılavuzlarını okumuyoruz. Bu durum video oyun sektörüne de yansımış durumda. Çünkü karakterler veya oyun mekanikleri için yayımlanan eğitici videoları ve eğitim görevlerini mümkünse geçmeyi ve üzerinde durmamayı tercih ediyoruz.

    Bu noktada For Honor bunu kabul etmiyor. İyi bir For Honor oyuncusu, oynayacağı karakterin eğitim videolarını izlemeli, eğitim bölümlerinde o karakteri muhakkak test etmeli. Aksi takdirde başarı beklenemez. Oyunun başlangıçta size vereceği eğitim bölümü, oldukça basit bir versiyon. Asıl test, siz oyunda serbest kalınca başlıyor. “Play > How to Play > Advanced Practice” aşamalarını takip eden oyuncular, karakterleri için zorlayıcı testlere ve eğitimlere tabii tutulacaklar.

    Advanced Practice aşamasında, oynayacağınız karakteri seçin ve eğitimlerini deneyin. Ayrıca her karakter için “Temel” ve “Gelişmiş” olmak üzere 2 farklı eğitim videosu var. Muhakkak izleyin! Videoların çok hızlı gittiğini düşünüyorsanız, anlamak için onları durdurabilirsiniz. Ayrıca eğitim bölümünde vakit geçiren oyuncular, belirli noktalarda oyun içi paraya sahip olacaklar!

    “Moveset” ekranları sizin dostunuz olsun
    Her bir kahramanın “Moveset” adı verilen ekranları var. Bu ekranlara “How to Fight” menüsünden ulaşabilirsiniz. (Dikkat edin, “How to Play” değil!) Bu menü, “Customise > Heroes” aşamasından sonra karşınıza çıkıyor.

    Bu ekranda karakterinizin temel saldırıları başta olmak üzere, karakteriniz ile yapabileceğiniz bütün hamleler ve bu hamlelerin kısa yolları mevcut. Bunlara birkaç kez bakmak ve pratikte uygulamak, sizin yararınıza olacaktır. Özellikle karakter komboları için oldukça önemli. Ayrıca her hareketin bir simgesi, her simgenin bir etkisi var. Bütün bunlara bu ekranda ulaşabilirsiniz.

    Korkmanıza gerek yok. Birçoğu basit ve akılda kalır şeyler. Birkaç kez üzerinden geçtiğiniz takdirde, unutmanız imkansız. Dövüş oyunlarına aşina olan oyuncular ise olayı daha çabuk kapacaktır.

    Botlarla maç yapın
    Bazı oyuncular için botlarla, yani oyun içi yapay zeka ile maç yapmak, onlara hakaret gibi bir şey. Lütfen onlardan olmayın ve botlarla maç yapın! Özellikle çevrimiçi oyunlarda karşılaşılan bir sorun, oyuncunun oyuna direkt olarak başlaması ve botlarla dahi maç yapmaması. Oyunun mantığını anlayamaz ve pratik yapamazsanız, oyun içerisinde berbat oynadığınız gibi diğer oyuncuların da keyfini kaçırabilirsiniz. Mutlaka botlarla maç yapın!

    İlk maçınız için bir tavsiye verelim. “How to Play” ekranından “Duel Practice” aşamasına gelin ve “4’e 4 dominasyon” modunu seçin. Botların zorluğunu keyfinize göre değiştirebilirsiniz. Botlarla oynamaya başlayarak For Honor’a alışmaya başlayın. Ayrıca sakın korkmayın, zamanınızı boşa harcamayacaksınız! For Honor daima internet bağlantısı gerektiren bir oyun olduğundan dolayı, botlarla dahi yapacağınız maçlarda oyun içi para ve deneyim puanı (XP) kazanma şansınız olacaktır.

    Oyunun başında Warden ile 5.seviyeye kadar oynayın
    Evet For Honor oldukça fazla karaktere sahip. Ayrıca üç farklı ırkın olması, oyunun çeşitliliğini oldukça arttırıyor. Yine de size önerimiz, Warden’ı seçmeniz ve en azından beşinci seviyeye kadar bu karakter ile oynamanız. Oynaması kolay olan Warden, siz oyuna ve rakibe alışana kadar sizi taşıyacaktır. Diğer karakterlere ise bu aşamadan sonra bakabilirsiniz.

    Oyunun başında Warden ile birlikte Raider ve Kensei ile de oynayabilirsiniz. Üçü de başlangıç kahramanı. Yine de tavsiyemiz halen Warden olur. Kendisi oldukça çevik, güçlü ve acemileri rahat taşıyabilecek bir kahraman. Kesinlikle pişman olmazsınız!

    Karakterlerin derecelendirilmesinin bir nedeni var
    For Honor’da her karakterin yanında bir derece var. “Easy / Medium / Hard” olarak üçe ayrılan bu dereceler, karakterin gücü ile alakalı değil. Yeni başlayan bir oyuncu “Hard en iyisidir” düşüncesi ile o kategoride bir karakteri seçerse, muhtemelen oyunu silecektir. Çünkü “Hard” bir karakteri oynamak oldukça tecrübe ve pratik isteyen bir şey.

    Yeni başlayanların “Easy” karakterlerden dışarı çıkmamasını ve oyuna iyice adapte olana kadar oralarda takılmasını öneriyoruz. Zaten merak etmeyin, eliniz ısındıkça, gözleriniz alıştıkça yüksek kademeli karakterlere gayri ihtiyari geçiş yapacaksınız. Kısaca görünüşe aldanmayın!

    En basit örnek, Warden ve Orochi. İkiside birer suikastçi. Warden ile oldukça iyi olduğunu düşünen ama oyuna yeni başlayan oyuncular, Orochi’yi seçtiğinde muhtemelen sudan çıkmış balığa dönüşeceklerdir. Bu yüzden ne yaptığınızdan emin olun.

    “Gear” istatistikleri sadece “4’e 4 dominasyon” oyun modunda önemli
    Savaş alanını yağmaladığınızda, çeşitli “Gear” parçaları kazanıyorsunuz ve bu parçalar sizin istatistiklerinize olumlu derecede katkı sağlıyor. Maalesef bu etki, sadece “4’e 4 dominasyon” modunda geçerli. Oyunun diğer iki modu olan “1’e1” ve “2’ye 2” de bu avantajlarınızı kullanamıyorsunuz. O yüzden karakterinizi dizayn ederken bütün bunlara dikkat edin.

    Dikkatinizi mini haritaya verin
    Birçok oyuncu, maalesef oyunlarda yer alan mini haritaya fazla bakmazlar. Oyun içinde mini haritaya bakarak vereceğiniz reaksiyonlar, oldukça önemlidir. Sizin tehlikeyi önceden fark etmenizi ve bazı doğaçlama stratejiler oluşturmanıza olanak sağlar.

    Özellikle “4’e 4 dominasyon” modunda ortalık yapay zekalar ile birlikte karışık iken düşmanınızı görmekte zorluk çekebilirsiniz. İşte bu noktada, onların yerini bulmak veya saklanmak için mini haritayı iyi takip etmeniz önemli. Dostlarınızı ve düşmanlarınızı görebildiğiniz gibi, arkadan ani bir saldırı yememeniz için de mini haritaya bakmak önemlidir!

    Farklı kombolar kullanın, zekanızı çalıştırın
    For Honor, kesinlikle bir “silahı al ve herkesi öldür” oyunu değil. Çeşitli kombo ve taktiklerin bir araya geldiği, zeka isteyen bir oyun. İki tarafta takımca savaşmayı ve çeşitli stratejiler kullanmayı öğrenmeli.

    İşte bu noktada savaş sırasında birden fazla kombo kullanabilecek durumda olmalısınız. Rakibiniz sizin en güvendiğiniz komboyu alt edecek bir hamle biliyor olabilir. O noktada zekanızı kullanmalı, duruma göre adapte olmalı ve farklı kombolara geçebilmelisiniz.

    Özellikle basit vuruşlardan kaçının. Düşmana vurmaya başladığınızda, saldırınızı kesmeden onun üzerine yürümeye devam edin. Zaman zaman kendinizi aciz gibi göstererek beklenmedik vuruşlar yapın ve düşmanı alt edin. Sola ve sağa kaçmaktan çekinmeyin, gerekirse koşun! Savuşturma ve gard hareketlerinize iyi çalıştığınızdan emin olun. Telaşlanmayın, birkaç maç sonra iyi bir For Honor oyuncusu olmaya başlayacaksınız.

    Stamina yönetimi oldukça önemli Daha önce Dark Souls oynadıysanız, Stamina olayının ne kadar önemli olduğunu bilirsiniz. Oynamadıysanız, bu Stamina’nın ne kadar önemli olduğunu sakın unutmayın! Stamina, karakterinizin dinç kalması ve saldırılara karşılık verebilmesi için oldukça önemli bir şeydir.Stamina’nın yeterliliği, karaktere göre değişiklik gösterebilmekte. Yine de durmadan kaçmak yerine birkaç basit geri savurma yöntemleri ile savaş esnasında Stamina toplayabilirsiniz. Stamina toplamak için savaşmakta olduğunuz düşmanı bırakıp ondan kaçmaya başlamak, pek akıl işi değil. Koşmak fazla bir Stamina tüketmiyor fakat düşman sizi kovalamaya başladığında, kesinlikle yakalıyor. Yine de bazı durumlarda savaşı bırakıp kaçmakta akıl işi olabilir.

    Online: Oyunun Online kısmı her zaman aktif anında 8kişi toplanıp giriyor aynı zamanda diğer modlarda 1v1 2v2 4v4 modlarında hemen oyunu buluyor ve sorunsuz oynayabiliyorsunuz.

    Kısaca: Öncelıkle oyunun amacı bir an önce XP, yanı tecrübe puanınızı yükseltmek olmalı. O yuzden mutlaka oyunun hikayesini bitirin yaklaşık 4000-4500 steel- (oyun parası) verıyor. Oyun hıkayesi oldukca doyurucu ne kısa ne uzun tum ırk ve bellı başlı heroları oynamış öğrenmiş ve hıkayeye hakım olmuş oluyorsunuz.Hıkayeyı bitirdıkten sonra mutlaka heronuzu seçip pratiklerıde bıtırın bu size onlıne oyunda çok fazla şey katacak . Çok fazla hero çeşidi oldugundan hangısıne nereden nasıl saldırılır hangısının güçlü zayıf yönleri nelerdir öğrenıyorsunuz.

    Karakter seçimi: Easy yazan karakterle başlamak öğrenme ve oynama açısından iyi olabılır ancak bu kadar çok hero varken kararsızda kalabılırsınız bu yuzden youtubedan ve ınternetten hero ları izleyebılır pratık bolumunde bellı baslı kombo-atak varyasyonlarına calısabılır hangı heronun sıze uygun keşfedebılırsınız. Medium veya hard yazan hero ile de oyuna başlanabılır.

    Hikaye modu bittikten ve heronuzu seçip pratıkleri tuş kombınasyonlarını öğrendıkten sonra, Multiplayer bolumunu gırmeden önce mutlaka Champion status satın alın. 2000 steel 3gunluk bu statü sıze oyunlarda ekstra 250 -350xp kazandıracak ve çok daha kısa surede level atlayacaksınız. Ayrıca multiplayer bölümüne girerken orderları-günlük görevler haftalık gorevlerı(3adet) devamlı seçin. Her defasında 250-1250xp arası xp veriyor. Ayrıca oyunun cross-platform olan multi. ye girmeden genel haritada üstünlük mucadelesını goreceksınız oyunun basında seçeceğiniz ırkınızı bu harıtada yerlestırıp alan bolge ele gecırıyor ve boylece haftalık aylık ödüller kazanıyorsunuz. Haritaya ordu gönderme işi her onlıne macınızdan sonra ortaya cıkıyor ve bolgeye yönlendırıyorsunuz. bu platfor cross yanı pc xbox ps4 olamk uzere oynanıyor.

    Heronuz her 20 levelde bir 1 Reputation (itibar) kazanıyor ve 1 rep level 2-3-4 dıye devam edip 2. 20levelde rep 2 oluyorsunuz bu profıl yanında yazıyor. bu şu demek savaş alanlarında aldıgınız ödül silah zırh , özellıkler reputation atladıkca artıyor gelişiyor ve güçleniyor.

    Oyunda hıkayeyı bıtırmenızle 5 adet premıum pack kazanıyorsunuz ve oynadıkca level atladıkcada yıne premıum packler kazanıyor ve paket acılımı yapıyorsunuz. Paket açılımını 400steel ve 500steel'de yapabılıyorsunuz. Kesınlıkle level 20 yanı rep1 hatta rep 2 olmadan bu paketlerı HARCAMAYIN.(tavsiyem çok ihtiyaç olmadıkca rep3den sonra paket açın) Çünkü her reputatıon atladıgınızda oncekı sılah zırh ve ozellıklerı - satıyor çeliğe cevırıyorsunuz(upgrade için) yanı bır bakıma siliyorsunuz. Henuz level 10 ıken veya level 20 ıken yanı rep 1 olsanız dahı 100paketde acsanız sıze en basıt sılah ve zırhlar cıkıyor oyuzden paket acılımını gelısdıkden sonra yapmanız en dogrusu.



    Daha sonra onlıne gercek 4 kişi online botlara karşı oynayıp xp ve steel kazanabılır. Geliştikce gerçek online kişilere karşı oynayabılırsınız oyun %99 level yanı reputationıza denk kişileri getiriyor oyuzden alıştıkca ve takım oyun oynadıkca bolca maçlar kazanabilirsiniz.

    Başlangıç Rehberi | For Honor Türkçe(Perk sistemi gelmeden önce hazırlanmış faydalı bır vıdeo çok faydası olacaktır.Jabba oyun tvnın hazırladığı rehber.


    PS4 üzerinden kendi hero'mla(Orochi)oynadığım videoları izleyerek de herolar, oyun modları ve oynanış hakkında fikir edinebilirsiniz.
    For Honor 1vs1 Dueling Orochi (rep3) Shinobi (rep1)






    NOT: 3gün süresince 2 kat fazla XP etkinliği var. Bu 3günde champion status ıle ve diğer bonuslarla 1 oyunda neredeyse 1 level atlıyorsunuz.(normalde 3-4 oyunda bır level atlanır) 20level= 1 reputation


    PS4 üzerinden beraber oynamak isteyenler ekleyebilirler: PSN:BERGX35-
    Rep3 olduktan sonra paket açabilir miyiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • For Honor'a PS4 ten giremiyorum. Hata veriyor. Başka oynayamayan var mı yoksa bitek bende mi var sıkıntı?

    Hata : Cannot communicate with SSL
  • Mazurek kullanıcısına yanıt
    Konsoldan Google DNS dene. Google DNS yapınca olması lazım. Olmazsa "Varsayılan Ayarları Geri Yükle" seçeneğini yap.

    -----

    Varsayılan Ayarları Geri Yükle

    Sistemi varsayılan ayarlarına geri yüklemek için (Ayarlar) > [Sıfırlama] > [Varsayılan Ayarları Geri Yükle] öğelerini seçin ve ardından ekrandaki talimatları izleyin.

    https://manuals.playstation.net/document/tr/ps4/settings/restore_setting.html

    -----

    Ya da "Sistem Yazılımını Yeniden Kur"

    Güvenli Mod'u kullanarak PS4 sistemini sıfırlama ve Sistem Yazılımını yeniden yükleme

    6. ve 7. Güvenli Mod seçeneklerini kullanarak PS4 konsolunuzu "fabrika ayarlarına sıfırlama" işlemini nasıl gerçekleştireceğinizi öğrenin. Bu adımlar tüm kullanıcı verilerini siler ve PS4 sabit yazılımını yeniden yükler.

    PS4 sisteminizi Sıfırlama işlemi, PS4'ünüzün sistem depolama alanındaki tüm verileri siler. Bu işlem genellikle "fabrika" veya "donanım" sıfırlaması olarak bilinir. Sıfırlama işlemi ayrıca tüm kullanıcıları ve verilerini sistemden siler. 7. PS4 Güvenli Mod seçeneği (Sistem Yazılımını Yeniden Kur), sistemdeki tüm sabit yazılımları da değiştirir. Bu seçeneklerden herhangi birinin seçilmesi, sorun giderme sürecinde son adım olarak kabul edilmelidir.

    https://www.playstation.com/tr-tr/get-help/help-library/system---hardware/system-software/safe-mode-initialise-ps4-reinstall-system-software/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 10 Nisan 2020; 15:3:37 >




  • Oynayanlar ekleyebilir PSN: Alp-Luachra

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu almayı düşünüyorum Deluxe edition olunca ne fark oluyo fiyat farkı var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • For Honor: Tyranny - Hikaye Fragmanı | PS4

  • mdby07 M kullanıcısına yanıt
    Dijital Deluxe Paketi içeriği:

    - İnfazlar için güneş ışını efekti

    - 3 Süsleme

    - Özel Amblem paketi

    - 7 Günlük Şampiyon Statüsü

    - 2 Leşçil Sandığı

    Bunların hepsini veriyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.