Şimdi Ara

Football Manager 2022 [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] - TÜRKÇE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Football Manager 2022 [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] - TÜRKÇE


    Football Manager 2022 | Day One with Xbox Game Pass


    Football Manager 2022 [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] - TÜRKÇEXboxyoutube
    Step into the shoes of a real manager in Football Manager 2022 (PC) and Football Manager 2022 Xbox Edition from November 9 with Xbox Game Pass. Feel the difference on and off the pitch with new features and game upgrades pushing football realism to new levels.
    https://www.youtube.com/watch?v=jgPeLsuMoKY

    -


    Football Manager 2022 Xbox Edition, geçtiğimiz başarılı sezondan sonra geri dönüyor ve oyunun en büyük ödülleri için yarışırken sezonları hızla geçmenize olanak tanırken aynı zamanda eksiksiz simülasyon deneyiminin kalitesini ve inceliğini de size yaşatıyor.


    Yeni özellikler, oyun yükseltmeleri ve lisanslama güncellemeleri Ekim'in başlarında tüm sosyal medya kanallarımızdan açıklanacak. Önceden haberdar olmak için bizi takip edin.


    FM22 Xbox, Microsoft'un Play Anywhere teknolojisinden faydalanarak ilerlemenizi Windows 10 PC'niz ve herhangi bir Xbox konsolu arasında aynı Xbox Live profilini kullanarak sorunsuzca aktarmanıza olanak tanır.


    Oyun Açıklaması


       Dünyanın en büyük ülkelerinde ve liglerinde menajerlik yaparak kulübünüzün taraftarlarına unutamayacakları anlar sunun.


       Dünyaca ünlü süperstarları transfer eder ve etraflarında bir imparatorluk kurabileceğiniz geleceğin yıldızlarını belirlerken teknik ekibinizin oyuncu alımlarınızı desteklemesine izin verin.


       Futbol dünyasının en popüler oyun stilleri ve dizilişleri yalnızca bir tık uzağınızda ve büyük bir şevkle işe başlayıp sezonları hızla geçmenize olanak tanıyor.


       Tüm önemli zaferleri kazandığınızdan emin olmak üzere büyük taktiksel kararlarınızı kusursuzca vermek için Maç Günü aksiyonunun tadını çıkarın. Alternatif olarak, "Hızlı Sonuç" seçeneğini kullanarak ilerlemeyi simüle edebilir ve fikstürlerde hızla ilerleyebilirsiniz.


    -


    Dünyanın en iyi futbol takımlarının patronu olarak futbol dünyasının zirvesine yükselin. Mükemmel bir menajer olmak için kariyerinizi geliştirirken rüya kadronuzu kurun ve kulübü istediğiniz duruma getirin.


    XBOX'A ÖZEL

    Football Manager'ın devler sahnesinde konsolda oynanması için uyarlanmış ısmarlama sürümüyle menajerliğin temellerinde ustalaşın.


    RAKİPSİZ KARİYER MODU

    Konsolda rakipsiz derinlik ve seçim şansıyla maceranız 120'den fazlası arasından seçim yapabileceğiniz dünyanın en iyi futbol liglerinden birinde başlayacak. Bir projeye sıfırdan mı başlayacaksınız yoksa büyük bir bütçeye ve yarışmaya hazır elit bir kadroya sahip bir kulüpte menajerliğe yavaş yavaş mı alışacaksınız?


    FUTBOL KİMLİĞİNİZİ GELİŞTİRİN

    Oyuncularınızın istediğiniz şekilde oynamasını sağlamak için futbol dünyasındaki en popüler stiller ve dizilişlerden ilham alın. Hazır olduğunuzda sizi sezonlar boyunca başarıya ulaştıracak özel seçeneklerle sınırları zorlayın.


    TRANSFER PAZARINA HAKİM OLUN

    Gözlemcilerinizle çalışarak dünyanın en iyi oyuncularını futbol kulübünüze getirme hayalini gerçeğe dönüştürün. Ayrıca bir jenerasyon için takımınızı etrafında kuracağınız en iyi genç yıldızları keşfetmeniz için profiller oluşturup size yardım ederler.


    MAÇ GÜNÜ GÖRKEMİ

    Şimdiye kadarki en göz alıcı maç deneyimini sunan Yeni Animasyon Motoru ile yıldızlarınızın yeteneklerini sergilemesini izleyin. Büyük ölçüde yenilenmiş pres sistemi ile ilk düdükten itibaren rakibiniz üzerinde baskı kurun. Görkemli gerçek veya üst kalite 4K'da Maç Günü aksiyonunun tadını çıkarın ve tüm önemli zaferleri güvence altına almak için savaşırken taktiksel kararlarınızı kusursuz zamanlamayla verin.


    ÖVÜNME ŞANSI YAKALAYIN

    Çeşitli çok oyunculu oyun modlarında arkadaşlarınıza karşı zafer kazanarak grup sohbetine hükmedin. Karşı Karşıya Modunda başa baş yarışın, yakın zamanda geliştirilmiş Fantezi Draft modunda elit bir kadro kurmak için zamanla yarışın veya Çevrimiçi Kariyer Modunda bir sezonda kimin başarılı olabileceğini gösterin.


    İLERLEMENİZİ KAYBETMEZSİNİZ

    Microsoft'un Play Anywhere işlevi, kariyerinize konsolda başlamanızı ve ardından bir Windows 10 PC'de sezonunuza devam etmenizi sağlar. Smart Delivery ile ister One, One X, isterseniz Series S veya X'e sahip olun, FM22 Xbox hepsinde çalışır ve size özel, en iyi şekilde çalışan bir sürüme sahip olur.


    -


    Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2021

    Tür: Spor, Simülasyon

    Dağıtıcı: Sega

    Geliştirici: Sports Interactive


    https://gamefaqs.gamespot.com/xbox-series-x/330832-football-manager-2022

    https://www.metacritic.com/game/xbox-series-x/football-manager-2022


    Resmi Site: https://www.footballmanager.com/tr/games/football-manager-2022-xbox


    -


    Ekran Görüntüleri:


    Football Manager 2022 [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] - TÜRKÇE
    Football Manager 2022 [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] - TÜRKÇE
    Football Manager 2022 [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] - TÜRKÇE
    Football Manager 2022 [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] - TÜRKÇE
    Football Manager 2022 [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] - TÜRKÇE
    Football Manager 2022 [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] - TÜRKÇE









  • Football Manager 2022 | Out Now with Xbox Game Pass


    Football Manager 2022 [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] - TÜRKÇEXboxyoutube
    Signing the best offers no guarantees. Prove yourself in FM22 by making them better and earning your success on the pitch. Football Manager 2022 and Football Manager 2022 Xbox Edition are out now and available Day One with Xbox Game Pass. Feel the difference on and off the pitch with new features and game upgrades pushing football realism to new levels.
    https://www.youtube.com/watch?v=eQUjjn8g7Tk
  • Biraz daha PC sürümü gibi detaylı olsa tadından yenmezdi fakat yine de böyle bir efsaneyi televizyon karşısında uzanırken oynamak yetti. Toplamda 57 saat oynadım PC'deki gibi çok detay olmadığından dolayı bir süre sonra oyun tekrara düştüğünden oynamayı bıraktım. PC'deki detayların bir kısmı gelse eminim bir 57 saat daha oynardım. 2023'deki oyunun da gamepasse gelip, biraz daha detaylandırılması dileğiyle.


    Football Manager 2022 [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] - TÜRKÇE
    Football Manager 2022 [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] - TÜRKÇE




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.