Şimdi Ara

/ / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4] (719. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23.474
Cevap
146
Favori
1.435.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 717718719720721
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu şu sözleşmesi biten oyuncuları hangi ara takip etmemiz lazım sezon bitince gözlemliyorum hiç sözleşmesi bitmiş adam gözükmüyor. carrillo nun sezon sonu bitiyor ama bir baktım tottenham la imzalamış. önceden takip ettiğimiz liglerde şu oyuncular serbest kaldı diye mesaj gelirdi şimdi gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

yahu şu sözleşmesi biten oyuncuları hangi ara takip etmemiz lazım sezon bitince gözlemliyorum hiç sözleşmesi bitmiş adam gözükmüyor. carrillo nun sezon sonu bitiyor ama bir baktım tottenham la imzalamış. önceden takip ettiğimiz liglerde şu oyuncular serbest kaldı diye mesaj gelirdi şimdi gelmiyor.

Her yılbaşı oyuncu arama ekranına gel. Filtrelerden kontrat durumuna 6 ay kaldı filtresini seç. Kontratın bitimine 6 ay kala olan oyuncuların hepsi çıkıyor. Seç beğen sözleşme öner :) Yaza sende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMoE

quote:

yahu şu sözleşmesi biten oyuncuları hangi ara takip etmemiz lazım sezon bitince gözlemliyorum hiç sözleşmesi bitmiş adam gözükmüyor. carrillo nun sezon sonu bitiyor ama bir baktım tottenham la imzalamış. önceden takip ettiğimiz liglerde şu oyuncular serbest kaldı diye mesaj gelirdi şimdi gelmiyor.

Her yılbaşı oyuncu arama ekranına gel. Filtrelerden kontrat durumuna 6 ay kaldı filtresini seç. Kontratın bitimine 6 ay kala olan oyuncuların hepsi çıkıyor. Seç beğen sözleşme öner :) Yaza sende.

Eyvallah.
  • GS kariyeri açıp Sir 4-2-3-1 taktiğini deneyeyim dedim. İlk sezonda sadece 2 mağlubiyet tavsiye ederim

/ / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]

Burak sakat forvette umut bulut oynuyor. Devre arasında Carillo'yu aldım oda baya etkili

• quote:

Orijinalden alıntı: ErrayN

Oyuna İngiltere alt liginden Wolves ile başladım, medyanın sezonu bitirme tahmini 12. olarak gözüküyordu sezon öncesi. Takımda premier lig kalitesinde genç oyuncular var ve çok iyi gelişiyorlar, zar zor da olsa ligi şampiyon bitirip premier lige çıktım. Cardiff'ten kiralık olarak oynayan Adam La Fondre 33 golle gol kralı oldu. Banik Afobe de gayet iyi bir forvet.

ikinci sezon premier lige Abel Hernandez, sevilladan Nzonzi ve chelsea'den djilobodji' transferleriyle sezona bomba gibi başladım, deplasmanda man utd'ı 1-0, evimde başında şenol güneş'in olduğu liverpool'u 3-0 ile geçtim. 8 maçta 6 galibiyet 2 mağlubiyet aldım. hedef avrupa ligi. hadi bakalım

oyunda ilginç bir şey oldu, yönetim el değiştirdi ve yeni başkan iyi gittiğim sezonda görevime son verdi sinir oldum. everton, west ham'a falan teklif götürdüm ama kabul etmediler. alt ligde ikinci sırada olan middlesbrough'ya gittim ben de.

• quote:

Orijinalden alıntı: melo7

Arkadaşlar sonunda oyunu aldım fakat kafamı kurcalıyan birkac olay var yardım ederseniz sevinirim

1)20-21 Yaslarında Brezilyalı yetenekli bir oyuncu aldım gozlemcı raporuna ozellıklerıne detaylı bı inceleme yaptıktan sora almıstım transfer etmeden önce mevcut yetenek 3 potansiyel yetenek de 4 yada 4.5 du transfer ettikten sora coğu mac oynattım 1 sene gectı oyuncu bilgisine baktıgımda yası 22 olmasına mevcut yetenegı değişmemiş ve potansiyel yeteneğı de mevcut yeteneğiyle aynı yanı bu adam hıcbır zaman yıldız bır oyuncu olamıcakkmı

2)Mevcut takımım Everton taktıgımı oturttum fakat oyunda anlıyamadığım bırsy var bır ıvme kazansak arka arkaya galıbıyet alabılıyorum fakat ışler bıraz kotuye gıtse bırkac mac yenılsem kontrol elımden iyiice gıdıyor manchester cityi yenen takım aynı taktıkle kendı evınde sonuncuya bıle yenılebiliyor bu konu hakkında verıceğınız bı taktık puf nokta varmı sımdıden cok tesekkur ederım

1) O yıldızlar biraz afaki. Takım gelişmişse yıldızlar az, gelişmemişse yıldızlar çok olabiliyor. Atıyorum Şanlıurfaspor için Emre Çolak'a 4, 5 yıldız verilirse Galatasaray için 2 2, 2,5 veriliyor. Yani 2 yıl önceki takımının seviyesi şu anki seviyesinden düşükse oyuncun gelişmiştir çünkü eski 3 yıldızla şimdiki 3 yıldız bir değil. Yıldız oyuncu olup olmamasını da 4,5, 5 yıldızdan anlayamayız haliyle. O anki takımın durumuyla alakalı. Yine örnek vermek gerekirse Barcelona için 3 yıldız bile süperstar futbolcu sayılabilir. Ancak Galatasaray için değildir.

2) Takımın moralinin etkisi çok fazla oyunda(en azından son birkaç senedir). Oyuncuları üzmemeye çalış diyeceğim ama ben de başaramıyorum bunu bir türlü Örnek vermek gerekirse, sezonun başlarında %30larda gezinen takım morali yüzünden Sporting'e bile 5-1 yenildiğim oldu ama aynı sezon ŞL'yi şampiyon tamamladım. Nisan, Mayıs aylarında takım morali %80'e yakındı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 30 Aralık 2015; 9:13:58 >

• / / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]

neden oyuncu gözükmüyor hocam?

@TMoE
  • / / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]

Mersin'i bile şampiyon yaptım bu son güncellemeden sonra oyun kolaylaştı sanki.
  • oyunu almayı düşünüyordum iyice sogudum artık..mersin şampiyon yapılabiliyor..gs bjk fener kümeye oynuyor..her zamanki gibi 2-3 yıl içinde büyük takımlar rezil transferler yapıyor ve ligi seçtigimiz takımla domine edebiliyoruz.2-3 yıl içinde dünya yıldızları transfer edilebiliyor vs vs..su yapay zeka bu kadar mı geliştirilemez yıllardır..adamlar tekel diye aynı oyunu yıllardır sadece kadro güncelleyerek önümüze sunuyorlar.
  • quote:

@TMoE

Gözlemlenen yetenek vs. olan kısımları silip deneyebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: TMoE

quote:

@TMoE

Gözlemlenen yetenek vs. olan kısımları silip deneyebilir misiniz?

yılbaşında çıkmadı ama sezon sonunda çıktı anlamadım vallahi. saviola, mustafa yumlu, felipe santana bunları bedelsiz aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: perus

98-99 yılından beri cm ve sonrasında fm ci lerdenim.. oyunu 15 senedir oynarım.. öğrenci evindeyken 3 ev arkadaşım online oynardık.. sabaha kadar transfer yarışı ve çekişmeli sezonumuz geçerdi
    evlendik çocuk coluğa karıştık.. son 2-3 yıldır arkadaşlarımla online oynuyoruz.. online oyuna alıştığımdan beri tek başıma oynamak zevk vermiyor sanki..

şuan başka şehirden arkadaş ile online italya seri a kariyerine başladık.. ben empoli arkadaşım carpi ile başladı..

kurra ile ligin en kötü son 5 takımlarının başına geçiyoruz.. transfer bütçesi sıfırlıyoruz.. eşit şartlarda başlamış oluyoruz.. ligde tutunup az da olsa başarı yakalayıp başka takımlara geçme hedefimiz.. kovulursakta iş başvurusu gelene kadar bekliyoruz

bundan önce de brezilya dahil bir sürü liglerde 2025-2030 yıllarına kadar oynadık.. bir hedef puan belitliyoruz.. onur tablosunda fergusonu geçmek... yada daha az.. kim önce hedefe ulaşırsa o kazanıyor.. aynı anda milli takım çalıştırıp başarı kazanıp puan kazanmak mümkün..

eğer imkanınız var ise kafa dengi bir arkadaş ile online oynamanın verdiği haz tek başına oynamaktan daha fazladır.. tavsiye ederim

iyi forumlar..

Sizce bu oyunu almaya degermi ?fm 2015 oynamiştim ama cabuk sikildim...Bundada sikiliirmiyim acaba?
    Steam hesabimda 100 tl var ne almami oneririsiniz bunun dişinda mesela?

• quote:

Orijinalden alıntı: Oskis

quote:

Orijinalden alıntı: perus

98-99 yılından beri cm ve sonrasında fm ci lerdenim.. oyunu 15 senedir oynarım.. öğrenci evindeyken 3 ev arkadaşım online oynardık.. sabaha kadar transfer yarışı ve çekişmeli sezonumuz geçerdi
    evlendik çocuk coluğa karıştık.. son 2-3 yıldır arkadaşlarımla online oynuyoruz.. online oyuna alıştığımdan beri tek başıma oynamak zevk vermiyor sanki..

şuan başka şehirden arkadaş ile online italya seri a kariyerine başladık.. ben empoli arkadaşım carpi ile başladı..

kurra ile ligin en kötü son 5 takımlarının başına geçiyoruz.. transfer bütçesi sıfırlıyoruz.. eşit şartlarda başlamış oluyoruz.. ligde tutunup az da olsa başarı yakalayıp başka takımlara geçme hedefimiz.. kovulursakta iş başvurusu gelene kadar bekliyoruz

bundan önce de brezilya dahil bir sürü liglerde 2025-2030 yıllarına kadar oynadık.. bir hedef puan belitliyoruz.. onur tablosunda fergusonu geçmek... yada daha az.. kim önce hedefe ulaşırsa o kazanıyor.. aynı anda milli takım çalıştırıp başarı kazanıp puan kazanmak mümkün..

eğer imkanınız var ise kafa dengi bir arkadaş ile online oynamanın verdiği haz tek başına oynamaktan daha fazladır.. tavsiye ederim

iyi forumlar..

Sizce bu oyunu almaya degermi ?fm 2015 oynamiştim ama cabuk sikildim...Bundada sikiliirmiyim acaba?
    Steam hesabimda 100 tl var ne almami oneririsiniz bunun dişinda mesela?

fm 2015 ten sıkıldıysanız 2016 yı hiç önermem.. çünkü bu tarz oyunlarda yeniliklire alışma zor olur kendi adıma.. suan fm 2016 yı oynuyorum ama fm 2015i tercih ederim.. alışılmışlıktan olsa gerek.. başka oyun konusunda merak ettiğiniz oyununun youtube dan oynanışını ve oynanabilirliğini değerlendirin ona göre alın.. ben öyle yapıyorum

• Arkadaşlar, Gençlerin başındayım ikinci sezon cavcav emekli oldu yeni başkan gelmediDevre arası transfer bütçem yok.Yönetimden talepte bulun ekranı çıkmıyor.Başına böyle bi durum gelen var mı?
  • TMoE T kullanıcısına yanıt
    hocam cok guzel ozetlemıssınız cok sağolun peki takımın moralı %30 lardaydı dediniz ona nerden bakıyosunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melo7

hocam cok guzel ozetlemıssınız cok sağolun peki takımın moralı %30 lardaydı dediniz ona nerden bakıyosunuz ?

Sol taraftaki menülerden en baştakine tıklayın(simgesi ev gibi bir şey idi yanlış hatırlamıyorsam). O sayfada var. Menajere güven, finansla ilgilenme vs. gibi 5-6 bilgi barlar ile gösteriliyor. O barların üstüne gelip beklerseniz imlecin yanında %45 gibi bir yazı da görürsünüz. İngilizcesi Squad Harmony diye geçiyor, Türkçeye nasıl çevirdiler bilmiyorum.

Yine bir sezon başı ve yine benim takımın morali bir hayli yerlerde mesela. Nedeni gitmek isteyenleri yollamıyorum :) Bir türlü çözemedim şu durumu.
  • arkadaşlar makul bir ücret karşılığı steam üerinden offline şekilde oynayabileceğim bir arkadaş var mı
  • Korner ve frikiklerden hiç gol atamıyorum. Aynı şekilde rakipte atamıyor. Nasıl bir taktik lazım bu kornerlere arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar oyunda bütün futbolcuların ismi değişti. geri yüklesem de, o tarihe gelince yine oyuncuların isimleri değişiyo. nedir bunun çözümü. oydadığım 3dmgame.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al-Yeleli Arslan

Korner ve frikiklerden hiç gol atamıyorum. Aynı şekilde rakipte atamıyor. Nasıl bir taktik lazım bu kornerlere arkadaşlar?

Paslaşarak kullanırsan kornerlerden çok gol atarsın.
    Hücumları şu şekilde deneyebilirsin
    / / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]/ / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]

• 
Sayfa: önceki 717718719720721
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.