Şimdi Ara

/ / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4] (1145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.474
Cevap
146
Favori
1.435.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11431144114511461147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ninika

bu modda yerel ligler avrupa kupsı ve yerel kupalar mevcutmu yoksa sadece buradaki 42 maç mı ?
    para ödülü fln nasıl acaba biraz açarmısın modun detayını 1. olan lig efsane takımlar var yalnız :)

Alıntıları Göster
    Hocam Öncelikle size linki atayım
    FM Scout
    World Super League (WSL) - FM20 edition | FM Scout
    https://www.fmscout.com/a-world-super-league-fm20.html

Benim gözlemlediğim kadarı ile size özet geçeyim 1 sezon bitirdim yeni sezona başlayacağım ve şampiyon olamadım vs.

1- Öncelikle Aşağıdaki resimde gördüğünüz Kategori oluşturulmuş. Bu gördüğünüz Kategoriler'de en güçlü lig PREMİER LİG.
    mesela ben SERİ A ligindeyim Yani görsele göre SÜPER LİG 1 kategorisindeyim, yani o kategorinin en sonuncu ligiyim üstümde 3 lig daha var.

2- SÜPER LİG 1 yani benim kategori 4 lig var sadece 1 TAKIM şampiyon olabiliyor yani her ligin 1 şampiyonu 4 lig toplam 1 şampiyon değil
    En alttaki kategoride ki ligler'de 2 şampiyon veya play-off Oluyor.

3- Her takımlara düşşe de düşmese de, belirli bir miktar para ödülü veriliyor. bu iyi bir şey aksi halde tutunma şansınız yok.

4- Kadro Kurallarında 25 MAX oyuncu ve 21 yaş altı kayıt edilmesine gerek yok. Yabancı kuralı vs yok. istediğiniz oyuncuyu alabiliyorsunuz.

5- Yerel Ligler derken Aşağıdaki gördüğünüz Kategori için de Ligler mevcut İsterseniz en alt ligten başlayın premier lige çıkmaya çalışın ama böyle bişey olabilir mi bilmem en az 10-15 sezon şampiyon olmanız lazım. Kupalar FA CUP -UEFA CHAMP LİG - VE UEFA AVRUPA LİGLERİ VAR.

Örnek : Şampiyonlar ligi Grupları oluşurken mesela toplamda 5-6 grup oluşuyorsa bütün liglerin şampiyonları şampiyonlar ligi oynayacağı için
    5-6 grup yerine 10-11 grup oluyor ve gruplar için de yine 4 takım eşleşiyor. PREMİER LİG'TEKİ BÜTÜN TAKIMLAR Şampiyonlar ligine katılıyor.

6- Sezon Sonu Transfer bütçeniz yine Sıfırlanıyor. Gerçek sistem gibi yani oyuncu satıyorsun o şekilde ekliyor parayı.

7- Mesela benim PREMİER LİGE çıkmam için 3 lig var üstümde Klüp benimle sözleşme imzalarken BAŞKANIN sözleşme detayını size söyluyorum

* SERİ A ÜST SIRALAR DA BİTİRME (ŞAMPİYON OLAMAZSIN ZATEN DİYOR)
    * genç oyuncuları yetişrme
    * işte atıyorum Champ lig fa kup gibi kupalar da dişli takım olmaya çalış diyor.

8- Bütün Liglerin Takımlarına belirli miktar para veriliyor. Tabi bu ligin kalitesine göre değişiyor. ama Her takıma ücret veriyor.

9- Klübün Borçları siliniyor sıfır kalıyor ama farketmiyor zengin olmyorsunuz. Sponsor vs olmuyor onlar sonradan geliyor. Yani bütçeniz kısıtlı zor.

10- Real madrid Şampiyonlar ligi kupası aldı, zidane ayın menajer ödülünü aldı, LİG'TE şamiyon olamadığı için kovuldu mesela
    Premier lig kuralları çok ağır.

Ve daha neler neler hocam anlat anlat bitmez ama OYUN ZEVKİMİ %1000 katladı kalkamıyorum başından fena çekişmeler var. süprizler var
    Tam şampiyon olacagım derken son maçlarda puan kaybettim bu sefer 3-4 olmayayım diye savaştım falan hırs yaptım.

/ / FOOTBALL MANAGER 2020 / [ANA KONU] / / [v20.4.4]

Bunlar da üst lige ve alt lige düşme kuralları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Kertenkele -- 20 Mayıs 2020; 18:29:22 >

• Baya güzelmiş
  • Arkadaşlar selamlar. Yüz ve forma paketlerini indirdim, her zamanki gibi graphics klasörüne attım ve oyunda temayı yenilediğimde aktif hale geldi. Ancak kaç farklı logo paketi indirmeme ve aynı yöntemle klasörüne atmama rağmen bir türlü logoları güncelleyemedim oyunda. Önceki serilerden farklı bir durum mu var bu 2020'de? Yoksa ben mi yapamıyorum ya da neyi eksik yapyıorum...
  • Mr.Kertenkele kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakma mesajından bağımsız birşey söyleyeceğim ama 2008'den beri FM oyuncusuyum, hemen hemen her seride de logo ve forma paketi yükledim aynı standart şekilde. Ama bu seride yüz ve forma paketi çalıştı, logo pakedi hiçbir şekilde çalışmıyor. Kaç farklı yerden indirdim, kaç farklı şekilde klasör oluşturup attım yine de olmadı. Siz nasıl yaptınız? Logolar olmayınca hiç zevk alamıyorum oyundan...
  • İyi sabahlar öncelikle..
    Bundan 1-1.5 ay önce Xbox game pass for pc kampanyası ile fm20 aldım ama hala logo forma tema paketleri kurmanın yolunu bulamadım bilen varsa çok mutlu eder beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: av.fatih

Hocam kusura bakma mesajından bağımsız birşey söyleyeceğim ama 2008'den beri FM oyuncusuyum, hemen hemen her seride de logo ve forma paketi yükledim aynı standart şekilde. Ama bu seride yüz ve forma paketi çalıştı, logo pakedi hiçbir şekilde çalışmıyor. Kaç farklı yerden indirdim, kaç farklı şekilde klasör oluşturup attım yine de olmadı. Siz nasıl yaptınız? Logolar olmayınca hiç zevk alamıyorum oyundan...
    2019 da kullandığım forma ve yüz + logoları direk kopyaladım 2020 ye çalıştı (oyunu ücretsiz indirmiştim süresi dolunca sildim)
    sizde neden olmuyor anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: av.fatih

Hocam ben Forma ve Yüz Hatta LOGO paketlerimi şans eseri silmeyi unutmuşum 2018 de oynamışım en son 2019 FM hiç oynamadım direk 2020 geçiş yaptım.
    Baktım orda herşey duruyor olduğu gibi aktardım şuan yüz paketim forma paketim iyi durum da yüz paketinde birazcık eksikler var tabi o da normal çünkü 2018 paketi kullandıgım için.

LOGO paketim 2.75 GB'lık bir dosya %90 bütün logolar var ama mesela Çok güncel değil galatasaray 3 yıldızlı logoosu falan var yani ama sorun yok hepsinde logo var önemli olan o benim için aşağıda görselleri bıraktım bu şekilde sıralı ve duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Younes Belhanda

elinde FM 2008 HUGE DATABASE eklentisi olan varsa uplayabilir mi
    beyler bunu yazdıgım zaman hiçbir yerde yoktu allah acıdı sanırım biri güncelleme yapmış şansa bak

• Arkadaşlar bir şey soracağım. FM'de hala karşı karşıya gol atamama problemi var mı? Sırf bu nedenden dolayı oynayamıyorum oyunu. Her maç sadece uzaktan ya da ortayla gol görmekten sıkıldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnondraX

Arkadaşlar bir şey soracağım. FM'de hala karşı karşıya gol atamama problemi var mı? Sırf bu nedenden dolayı oynayamıyorum oyunu. Her maç sadece uzaktan ya da ortayla gol görmekten sıkıldım.
    evet var bitiricilik 18 19 20 olması lazımki biraz daha artıyor gol olabilme yüzdesi
  • Aynı sorun hep bende de kanat forvetler atarlar veya orta sahalar uzaktan şut özelliği olan adamlar hep düzgün oyun kurup oeta kafa gol veya santrafora güzel ara pası atipta gol attigim çok azdır

• FM 20 2000ler FB kadrosu:
    steamcommunity.com
    Steam Workshop::Fenerbahçe 2000'ler
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2057237570

03/04 veritabanını yapan adam 06/07 veritabanına Türkiye Ligini de ekleyecek birkaç hafta içinde.

• Microsoft xbox gamepass taki fm 20 ye forma,futbolcu paketleri yükleniyor mu?
  • Selamün aleyküm arkadaşlar. Bugün sizlerle birkaç gündür karşılaştığım bir hatayı paylaşmak istiyorum. Hatamızın adı "kayıtlı oyun yüklenemedi." Daha önce bu sorunla karşılaşmış ya da çözüm yolu önerebilecek arkadaşlardan her türlü tavsiyeye açığım şunu bir dene belki düzelir dediğiniz ne varsa lütfen yazın.

İlginç bir şekilde son iki kayıtlı oyunu "kayıtlı oyun yüklenemedi." hatası yüzünden açamıyorum. Fakat 3. sırada bulunan eski bir kaydımı açıp takır takır oynuyorum(kayıt eski olduğu için bunun açılması bir işe yaramıyor tabi). Her oyunu açtığımda iki ay önceden başlayıp aynı şeyleri yapmaktan sıkıldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabbani1 -- 27 Mayıs 2020; 20:26:15 >

• Bir sorun olacak herkese.
    10 sezondur almadığım lig Uefa şamp vb kupa kalmadı ama hiç bir milli takımdan teklif almadım. Hatta büyük uluslar arası kulüplerden de doğru düzgün teklig gelmedi neden özellikle milli takım Türkiye milli takımına nasıl katılabilirim?

• Sözleşme bitimine daha 5 sene olan oyuncunun şimdiden yeni sözleşme imzalamak istemesine ne demeli?

• Sismancocuk S kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki çok oluyor bu. Anca itibarın çok yükseldiğinde azalıyor ki o da hemen olacak iş değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnuviel37

Ne yazık ki çok oluyor bu. Anca itibarın çok yükseldiğinde azalıyor ki o da hemen olacak iş değil.
    Hocam sözleşmesinin bitimine 2-3 yıl kala yeni sözleşme istese anlardım da 5 yıl ne demek ya, şaka gibi.
  • Sismancocuk S kullanıcısına yanıt
    Sezon sonu sözleşme yenilediğim oyuncu kaç kez ilk yarının sonuna gelmeden yeni sözleşme istedi. Hatta bir kaç kez lig daha başlamadan yeni sözleşme isteyen bile çıktı. Diğer kulüplerden biraz ilgi görmeleri yetiyor hemen yeni sözleşme ile maaş ve bonuslarda ne koparacaklarına bakıyorlar. Devamlı oyuncu benim için vazgeçilmez mi ona bakıp öyle yoluma devam ettim. Hatta bir ara bir stoperimin maaşı yıllık 10m kadar oldu mecburiyetten. Onu satarak kurtulmak da maaşından dolayı zorlaştı ama kurtulduk çok şükür. Senin takım popülariten ile oyuncuya olan ilgi bu yeni sözleşme isteme ve ücretlerde direkt etki ediyor. Popülarite artana kadar bir oyuncuyu elinde tutmak ancak paranın musluğunu açarak olur ve o da her zaman kurtarmaz. Avrupa kupalarında yapabileceğin kadar ileri gitmeye bak sonrası kolaylaşır.
  • Fm 20 bana göre en kötü seri olmuş. Avrupa da üst düzey takımları yeniyorum, ligin sonuncusu bana barça gibi top oynuyor. Zorlaştıracaklar diye oyunun içine etmişler. 18-19 serisinde bu yoktu. Oynamaktan soğuttu.

• 
Sayfa: önceki 11431144114511461147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.