Şimdi Ara

Football Manager 2008 (ÇIKTI) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.408
Cevap
3
Favori
211.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geceleri oyalanacak birşeyler arıyordum, FM ilaç gibi geldi
  • oyun cıkana kadar goturur bu bızı acaba ne kadar ılerlıyebılıosun demoda
  • ne zaman çıkcak full versiyonu?
  • TT de Strawberry var o da 530 küsür mb nasıl iş bu gold gibi mi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: microgenius

ne zaman çıkcak full versiyonu?

ekım ortası heralde daha var
  • Vanilya yı çeksek ne kadar ilerleyebiliyoruz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoveHentai -- 1 Ekim 2007; 0:59:50 >
  • quote:

TT de Strawberry var o da 530 küsür mb nasıl iş bu gold gibi mi??

yok mu bilen
  • quote:

quote:

TT de Strawberry var o da 530 küsür mb nasıl iş bu gold gibi mi??

yok mu bilen

evet ogle ınerken gold dıe ınıo ztn 3. sayfadakı lınke tıkladm bende gold dıe ınıo yanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 1 Ekim 2007; 1:06:15 >
  • vallahi cok beyendim oyunun yeni halini.ardayi lincolnden iyi yapmislar yaw.
  • 10 saattir oynuyordum artık bırakma vakti ama özlemişim fm yi
  • Skin i beğenmedim,çok uzun oynatmadı bana demoyu hemen sıkıldım,skin değişmeli bence hemen,yoksa kötü,bu arada yarım sezon mu oynuyoruz en fazla?
  • quote:

ne zaman çıkcak full versiyonu?

İlk sayfaya bakınız!
  • liverpolla oynadım şampiyonlar ligi gruplara kaldım ve sonra gruplardaki ilk macımı yaptım.Sonra sıra lig macına geldi ve demoda ne yazıkki son macım oldu eger bi yanlış anlama yaşamadıysam şampiyonlar ligi ilk macından sonraki lig macı demonun sonu oluyor.
  • GoLd demonun Linki varmı acaba?
  • eyw. saoLasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: souldarkorn

liverpolla oynadım şampiyonlar ligi gruplara kaldım ve sonra gruplardaki ilk macımı yaptım.Sonra sıra lig macına geldi ve demoda ne yazıkki son macım oldu eger bi yanlış anlama yaşamadıysam şampiyonlar ligi ilk macından sonraki lig macı demonun sonu oluyor.

hadı ya nasıl oluo ogle sen hangıısn ındrdın goldumu pekı? yukarda arkadas 10 saat oynadım yazms 10 saatte bayaga ılerler ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: souldarkorn

liverpolla oynadım şampiyonlar ligi gruplara kaldım ve sonra gruplardaki ilk macımı yaptım.Sonra sıra lig macına geldi ve demoda ne yazıkki son macım oldu eger bi yanlış anlama yaşamadıysam şampiyonlar ligi ilk macından sonraki lig macı demonun sonu oluyor.

hade yaw ben ben ilk yarıyı bitiririz diyodum.neyse 19una az kaldı.
  • ben goldu indirdim türkiye milli takımıyla 3. veya 4. maçtayım demosu(gold)bile çok güzel!
  • FM Hakkında Bilmediğimiz İlginç Şeyler!

Aşkımızın vazgeçilmez bir parçası olan Football Manager oyununun bilmediğiniz ve hoşunuza gidecek yönlerini araştırdık. İki dev şirketin ayrılmasından tutunda, FM'nin oyun kapağında bulunan kişinin kim olduğuna dair, bir çok şeyi bulabileceksiniz.

-Football Manager 2007 oyun kutusunun önünde görünen kişi sanılanın aksine Jose Mourinho değil. O kişi aslında Zimbabwe Devlet Başkanı Robert Mugabe. Robert Mugabe bütün Football Manager serisinin tam anlamıyla bir fanatiği ve genelde hep favori takımı Crewe Alexandra ile oynuyor.

-2004 yılında Sport İnteractive'in dağıtıcı Edios İnteractive ayrılmasıyla Championship Manager isim hakkını kaybeden SI seriye Football Manager ismiyle devam etme kararı aldımıştır.

-Maçlar esnasındaki tezahuratlar Ulusal Opera üyeleri tarafından seslendirilğini ve İnternete bağlı iken oyun oynadığınızda, oyun bilgileriniz SI Games web sitesine yönlendirilir ve oynadığınız her maç için Ulusal Opera isim hakları olarak 2 pound alır.

-ABD ve Kanada`da oyun Worldwide Soccer Manager adı altında satılıyor.

-10. FM 2007’de alabileceğiniz en yaşlı adam eski Tottenham Hotspur starı Chris Waddle. Chris Waddle minimum ayrılma bedeli olarak £20 ve ayda 1 çanta çakmak talep ediyor.

-Bu isim oyunun şimdiki dağıtıcısı SEGA'nın artık Sega Saturn için gelişimini durdurduğu Worldwide Soccer oyununa da gönderme yapıyor.

-Freddy Adu aslında sadece bir FM araştırmacısının yıllar evvel şaka amaçlı eklediği bir oyuncu. Ondan çok sonra, SI Games pek çok Amerikan Gazetesine ödeme yaptı. Adu İngiltere’de popüler olduktan sonra kendi haber kaynaklarından “genç wonderkid” olarak tanıtabildiler.

-Football Manager oyununu son versiyonunu test eden ilk insan Nelson Mandela. Kendisi ısrar ederek oyun çıkmadan hemen önce bir kopyasını temin ettirmiştir.

-Football Manager, ilk olarak 1982`de Addictive Games'in piyasaya çıkardığı futbol takımı menajerliği simülasyonu olduğunu biliyor muydunuz....

-İngiltere başbakanı Tony Blair bir keresinde FM oynadığı için bir oylamayı kaçırmıştı. Sonra yaptığı açıklamada; “Hartlepool takımını Premier Lig’e çıkarmak üzereydim.” demişti.

-SI Games’in ürettiği diğer oyunlar Out of the Park Baseball ve Knitting Action 2007.

-FM oynayan ünlü futbolcular arasında Didier Drogba ve Andrew Cole da mevcut. Cole bilgisayardaki halini asla transfer etmediğini belirtiyor. “Kendimle yüzleşmem gerek, ben yaşlıyım ve artık devrim geçti. Ben hep Adu’yu alırım. Ne oyuncu ama! Aslıdan gerçek hayatta onu hiç seyretmedim bile…”; diyor kendisi

-Football Manager 2007 oyununda en çok yönetilen takım Chelsea, hemen ardından da Doncaster Rovers geldiğini, Oynayanların %70’i Chelsea’yi seçerken, %28’i Doncaster Rovers takımını seçtiğini. Ardından gelen %2’lik kısmı oluşturan takımlar Manchester United, Liverpool, Arsenal ve Barnet.

-Football Manager ilk olarak Kevin Toms tarafından 1982 yılında ZX Spectrum'lar için geliştirmiştir.

- Oyun büyük bir başarı kazanmasından sonra Amstrad PC, Commodore 64, BBC Micro

gibi sistemlere uyarlanmıştır.

-Oyunda maç kaybedince kapatıp tekrar açanların genel adı ‘gwabawookararies’

-Chuckle Kardeşler ‘Neville Kardeşler’ takma adında oyunda gözükebilme için tam £30,000 ödediler.

-Türkiye’deki Football Manager’in Araştırma sitesiwww.turksportal.net tir.

-Takma ad kolaylığını kullanarak bütün bir sezon yenilmez olabilirsiniz. Örneğin David Beckham’a ‘George Forman Grill’ takma adını takarsanız, diğer menajerlerle iletişimlerinizde yeni bir yorum opsiyonu açılacaktır. Eğer o opsiyonu seçerseniz (’I think (Opponents Manager) smells of poo’-Türkçesi: (Rakip takım menajeri)’nin poo koktuğunu düşünüyorum.) önünüzdeki maçı en az 12 golle galip gelirsiniz. Not: Bu hile 34 yaşındaki bir kaleci ile sözleşme imzalarsanız veya ilk adınız George ise çalışmaz.

-Daha sonra gene Kevin Toms`un geliştirdiği Football Manager 2 (1998), Football Manager World Cup Edition (1990) adı altında piyasaya çıkmıştır.

-FM 2005 oyununda Thierry Henry’nin maç esnasında emekli olmasına neden olan bir hata vardı. Bir maçın devre arasında birden ikinci yarıya çıkmayacağım diyordu ve maçtan sonra, Henry’nin emekli olduğı ve Kanada’ya balıkçılık yapmaya gittiğini yazan bir haber mesajı geliyordu.

-12 Kasım 2004`te Britanya`da piyasaya çıkan FM2005 kısa bir süre içinde dünyanın birçok ülkesinde satışa sunuldu ve tüm zamanların en hızlı satılan oyunlarından birisidir.

-Football Manager 2005 Çin`e bağlı olan Tibet, Tayvan, Hong Kong ve Macao

gibi bölgeleri oyunda bağımsız birer ülke olarak gösterdiği için Çin hükümeti tarafından "Çin`in egemenliğine ve karasal bütünlüğüne" aykırı olduğundan yasaklandğını. Bunun üzerine Sports Interactive ise yaptığı açıklama yasaklanan oyunun Çince`ye çevrilmediğini ve Çin için hükümetin istediği gibi ayrı bir versiyonu piyasaya süreceklerini belirtmişlerdir.

-Football Manager Sürümünün Türkçe’sini, Türkiye’de sadece Turksportal.net inyaptığını biliyor muydunuz?

-Football Manager 2006 PC ve Mac için 21 Ekim 2005 tarihinde Britanya`da piyasaya çıkmıştır.Aynı gün Sports Interactive oyundaki Beta ve Gold sürümleri sırasında fark edilen hataları düzelten bir yama yayımladığını...

-FM 2006’nın İlk hafta satışları sonucu tüm zamanların en çabuk satılan ikinci oyunu olduğunu ve FM 2007’nın bundan geri kalmadığını biliyor muydunuz?

-Sigames önceden 20 Ekim olarak satışa sunulacağını açıkladığı Football Manager 2007'yi sürpriz yaparak beklenenden daha önce sunmuştur.

-FM 2007’nin eski versiyondan sonra 100 üzerinde yeni özellik eklenmiş durumdadır.

-FM 2007 de en dikkat çekici gelişmelerden biri ise Feeder Clubs yani büyük kulüplerin küçük kulüplerle anlaşarak onlara oyuncularını vermesini ve bu sayede o oyuncuların gelişmesini sağlayabildiğini biliyor muydunuz?

-FM 2007’de en popüler skin eski Boyzone öncülerinden Ronan Keating’in yaptığı ‘BoyZone skin 07′’dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 1 Ekim 2007; 17:48:10 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.