Şimdi Ara

football manager 2006 yardım:::::::::

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben fm'yi bugün aldım bence çok güzel bir oyun ama bir sorunum var maça başladığım zaman maçta oynanan süre çok uzun neredeyse gerçek maç kadar bu süreyi hızladırmayı bir türlü bulamadım acaba hızlandırmanın nerde olduğunu ayrıntılı olarak yazabilir misiniz?acil cvp plsssssss

• bu başlangıçta veritabanı var onun küçük yada büyük olmasının ne gibi bir faydası var hızlandırıyo mu?
  • cok büyük degisikliklere neden oluo small database de cogu oyuncu yer almazken en hızlı sekilde oynuyosun huge database de nerdeyse tüm oyuncular olmasına ragmen oyunu en yavas halinde oynuyosun sistemini söylersen en ii performans oyun kalitesini söyleyebilirim

oyunun içinde dikkat ettiniz mi bilmiyorum , DDT dosyaları vardır, bu ddt dosyaları istediğiniz ligin oyuncularını, ligi açmadan oyuna katmak için birebir. mesela ben small db de 3 ligi açıyorum, sonra bu ddt dosyalrını seçiyorum(30 kadar), oyuna başlayınca bulamayacağım oyuncu kalmıyor...bu ddt leri nerden bulurum diyenler için fm,cm gibi oyunların türkçe portalları var(isim vermiim siz bilirsiniz).

bir diğer güzellik ise save game cleaner, bu program, oyunda kullanılmayan(geçmişteki maç sonuçları gibi) gereksiz dosyaları siliyor. e haliyle oyunu hızlandırıyor.

bazı koşullarda ligi full açmak da iyidir. mesela ingiltere prem liginde her sene şamp ligi oynuyorsan veya int. kupalara gidiyorsan, elinde kendi kulübünden yetişmiş oyuncular, ingilterede yetişmiş oyuncular olması gerek. seçebileceğin ne kadar çok oyuncu olursa senin için daha iyi olur kanaatindeyim. fazla bilgi ve programları nerden bulurum diyenler özel mesaj atabilir...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FOOTBALL MANAGER 2005 YARDIM!!!
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pentium 750 mhz 256 ram için herhalde en iyisi smal database
  • Hazır fm 2006 ile ilgili topic bulmuşken bende 1 soru sorim.Ben 1 Temmuz 2007 deyim 1 Temmuz sabahı transfer açıldı tüm takımlar transfer yaptılar ancak continue tuşuna bastıktan sonra oyun donuyor neden acaba biliyormusunuz daha önce bunu yaşayan biri warmı?oyunu 1 hafta önce save lemiştim tekrar başlayıp o tarihe gelince gene donuyor NEDEN ACABA BİLİYORSANIZ MSJ LARINIZI BEKLİYORUM

Orjinalden alıntı: saw_murat

Hazır fm 2006 ile ilgili topic bulmuşken bende 1 soru sorim.Ben 1 Temmuz 2007 deyim 1 Temmuz sabahı transfer açıldı tüm takımlar transfer yaptılar ancak continue tuşuna bastıktan sonra oyun donuyor neden acaba biliyormusunuz daha önce bunu yaşayan biri warmı?oyunu 1 hafta önce save lemiştim tekrar başlayıp o tarihe gelince gene donuyor NEDEN ACABA BİLİYORSANIZ MSJ LARINIZI BEKLİYORUM

belli zamanlarda donmalar, ligin başlamaması, oyunun hata vermesi, kaydetmemesi vs vs...bunlar düzeltilmeye çalışılan hatalar. neden olduğunu sorarsan, en ufak bir fikrim yok. böyle arkadaşlara tavsiyemiz genelde "yeni oyun" oluyor.

• Tüm emeklerim boşa gitti nese zaten sinirlenip kaldırdım oyunuSAĞOL
    quote:

Orjinalden alıntı: FireFox

quote:

Hazır fm 2006 ile ilgili topic bulmuşken bende 1 soru sorim.Ben 1 Temmuz 2007 deyim 1 Temmuz sabahı transfer açıldı tüm takımlar transfer yaptılar ancak continue tuşuna bastıktan sonra oyun donuyor neden acaba biliyormusunuz daha önce bunu yaşayan biri warmı?oyunu 1 hafta önce save lemiştim tekrar başlayıp o tarihe gelince gene donuyor NEDEN ACABA BİLİYORSANIZ MSJ LARINIZI BEKLİYORUM

belli zamanlarda donmalar, ligin başlamaması, oyunun hata vermesi, kaydetmemesi vs vs...bunlar düzeltilmeye çalışılan hatalar. neden olduğunu sorarsan, en ufak bir fikrim yok. böyle arkadaşlara tavsiyemiz genelde "yeni oyun" oluyor.

• arkadaşlar fm de güzel ucuz gelecekte yıldız olacak bir oyuncu önerebilirmisiniz bana???
  • Tek cd.Maç motoru cok geliştirilmiş.Her hareketin her konuşman takıma yansıyo ve o haftadaki maçlarına etki ediyor.Ayrıca maçların devre aralarında takımla konuşma şansın var onlara kızgın olduğunu yada performanslarını övme gibi avantajların var.Birde kulübün kazanç-kayıp-bütçe harcamalarını gösteren sonraki rakipleri hava durumunu gösteren kısacası genel bilgilerin olduğu bi bölüm var.Tabiii antrenman dada değişiklik var.Buna başlarda alışmak zor gibi gelsede ilerleyince alışıyorsun ve gerçektende etkilerini görüyorsun.

Yani halaa 2005 oynuyorsan artık terfi etmenin vakti gelmiş demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saw_murat -- 24 Nisan 2006; 21:40:24 >

• quote:

MOKOENA,FREDDY ADU,FERNANDO CAVENAGHİ,FABİO GROSSO

evet bu oyuncular cok işe yarıyo özellikle mokoena baya bi iş yapıyo adam ileri dönük şekilde nerdeyse heryerde oynuyo ve yası 19 olması lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: raistlin59

arkadaşlar fm de güzel ucuz gelecekte yıldız olacak bir oyuncu önerebilirmisiniz bana???

offf, öyle çok ki...ama yıldızları arayıp bulmanın bir yolu var: FM Scout...

bu program sayesinden db nizdeki oyuncuların profillerini, şu anki durumlarını, potansiyellerini, kaça alınabilirliği vs görebiliyorsunuz...eskiden hiç dikkat etmemiştim, bazı oyuncuları açınca, scout yollamadan her özelliğini göremezdiniz. yeni oyun açarken "enable player attribute masking" deki tiki kaldırınca herşeyi görülüyormuş :) tabi biz bi de kaç yıl ingilizce okuduk dimi? bilmeyen varsa diye yazdım...

fm 2006 da en dikkat ettiğim nokta, çoğu oyuncuyu nerdeyse her özelliği 18-19 olarak yapmışlar ama bi olayları yok! bazıları da onlara oranla daha düşük yapılmış ama daha güzel oynuyorlar(sergey kisliy: 100K ya alıp 45M$ satınca kafalar karışıyor) oyunu açınca bir bakın bu elemana dediğimi anlayacaksınız...

5-6 sezon içinde Karun hazinesi kadar zengin olmanın yolu(kendim 2 kere denedim başarılı oldum...):

takımın başarısı için iyi antrenman şart, antrenman yıldızlarınız(TSL oynamıyorum, english prem lig, ona göre) 5 olursa epey iyi olur. yıllık kupa gelirleri ve tv gelirleri 60M$ civarı. kadromda kiralık göndermek üzere en az 6-7 adam olur...bunları genelde brezilya, arjantin, belçika, italya gibi yerlerden getiririm... normalde sezon boyu bu adamlardan gelen kira bedeli ortalama 35-40M$ gibi bir rakam!! (küçük not: ajax'a aynı adamı 4 sezon kiraya verdim, toplam bu 4 sezonda 55M$ aldım. şaka gibi ama oluyor!) bu adamları oynatmanıza gerek kalmıyor, almak için verdiğiniz paranın 4-5 katını kazanıyorsunuz sonra ister satın ister turşusunu kurun, size kalmış...

gerekmedikçe adam almayın, kiraya göndermeyecekseniz, adam alırken dikkat edin. ilerde satabilmeniz için adamı düzgün oynatabilmeniz lazım(ara not: barzagli, 6M$ a aldım, liverpool'a ikinci sezon 45M$ a sattım. o geldiğinden beri 75 maç yapmıştım, 64 ünde oynamış) kontratı biten elemanlar iyi birer tercihtir, ama hepsi değil! satmak zordur bu adamları sonradan.

transfer listelerini düzenli kontrol edin, (not: menejeriyle ters düşen ronaldinho'yu satılığa çıkarmışlar, 20M$ a alıverdim...büyük balıklar her zaman düşmez ama düşünce de tadından yenmez)

pek sevmediğim ama yapsanız da ne kaybedersiniz dediğim bir olay: transfer ederken vereceğiniz paranın nakit olarak gitmemesi üzerine...(yaptığım bir pislik: hem arsenal hemde ingiltere menejeriyim, ingiliz bir oyuncu(defoe) alacam, nakit 3M$, 24ay 3M$, ilk milli maçında da 55M$ önerdim...verdiler...ama hiç milli takım forması giydirmeden sattım...satış fiyatı: 75M$..)

benden daha tilkilerin olduğunu biliyorum, kesin vardır :) ama yazayım dedim, hani fikir edinmiş olursunuz diyerekten....sene 2010 da kasada transfer bütçesi 550M$ vardı...tabi bir de zevkine aldığım oyuncular da cabası...(örn: joaquin: 55M$ verip aldım)

sevgiler Fm ciler....

bir iki oyuncu: mascherano, tevez, fred, sneijder, sherman andres, kerlon, carlos magno, amaral, rafinha(2 tane var ikisi de uyar), cesar delgado, tomas sivok, arouna

oyuncu profilinde personal da(hani nereli olduğu favori personelleri falan yazar) description kısmı var, burda bazı oyuncuların "touted as next bilmemkim", "labelled as bilmemkim" yazar...bu elemanları kaçırmamak lazım. her oyunda farklı olabilir, o yuzden illakki şu diyemiyorum....

yeter dimi bu kadar..parmaklarım yoruldu :) sevgiler....

• quote:

Orjinalden alıntı: raistlin59

Arkadaşlar ben fm'yi bugün aldım bence çok güzel bir oyun ama bir sorunum var maça başladığım zaman maçta oynanan süre çok uzun neredeyse gerçek maç kadar bu süreyi hızladırmayı bir türlü bulamadım acaba hızlandırmanın nerde olduğunu ayrıntılı olarak yazabilir misiniz?acil cvp plsssssss

Arkadaşlara farklı konulara geçmişler. Buna yanıt verilmemiş. Sorunun cevabı şu. FM, maçın tamamını, en önemli dakikalarını veya çok geniş bir özetini izleme imkanını veriyor. Ayrıca maçı izlemeden de yani cm 01/02deki gibi textlede izleyebilirsin. Yapman gereken şey, maç ekranında, sol alt kısımda highlight mode var. Orada full match işaretini kaldıracaksın. Ve aban göre en zevklisi maçın sadece en önemli dakikalarını izleme imkanını sunan key modu. Onu seç Kolay gelsin

• quote:

İLLEGAL(KOPYA) İÇERİĞE HAYIR.....
    bu sorunu sadece kopya oyunlarda vermektedir....
    EMEĞE SAYGI!!!!!!!!!
    insanlar emek veriyolar bunu yapmak için ama senin yaptığın işe bak gidip kopya alıyosun.....
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.