Şimdi Ara

font larda bir bozukluk mu var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarda birkaç parçayı değiştirdim formatlayıp windows u yükledim bir kaç sorun yazmıştım gene bu teknik yardım bölümüne ve onlarda çözüldü fakat garip bir sorunla daha karşılaşıyorum galiba..

yazı fonları biraz bozuk çıkıyo gibi ekranda. formatlamadan önceki windowsta böyle bir şey dikkatimi çekmemişti fakat şimdi böyle birşey ile karşılaştım. özellikle windows başlarken çıkan hoşgeldiniz yazısı ve alta koyduğum başlat yazısında da bunu görüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim..

bu arada windows u yükledikten sonra program ekle kadır bölümüne baktığımda burada alakasız gibi gördüğüm 'ghost script' gibi 2-3 tane program vardı.. bende yaa bunlar nee! diyip kaldırdım acaba onlar yüzünden mi fontlar böyle bozuk gibi çıkıyo?

font larda bir bozukluk mu var?

• o programla alakası yok bence windowsun yazı sitili var onu değiştirmiş olabilirsin ya da özelliklerden-görünüm penceresinden stilini değiştirdiğinde yazı fontları da değişebiliyor bunlara bir bak derim
  • yaw nasıl eski haline getirebilirim peki daha formatlamadan öncede windows ta xp tarzı olarak kullanıyodum görünüm ü fakat böyle bi sorun yoktu??
  • Yuh! Tam benim konum, kesin çözerim diye atladım ama böyle bişey ne gördüm ne duydum..
    Allah yardımcın olsun arkadaşım.
  • yani yine format mı??
  • http://rapidshare.de/files/5705341/style.rar.html
    bir de bu programı kullan belki geçer
  • bilgisayarım/ özellikler/performans/ayarlar ekran yazı tipi kenarları düzelt kutucuğunu işaretle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa85 -- 20 Ekim 2005, 13:35:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nedir çözümü yok mu ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cevap yazanlara çok teşekkürler..

@mustafa85 dediğini yaptım ve işe yaradı çok teşekkürler..
  • iyi, biz de öğrenmiş olduk
  • paylaşım mükemmel bir olay..

ama paylaşmayı bilene...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.