Şimdi Ara

Fonksiyonları Nasıl Halledeceğim Akıl Verin Dostlarım Ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mezunum evde hazırlanıyorum.Fonksiyonlara başlayayım dedim Behzat hocadan dinledim bir kaç temel kavram dinledim fakat grafikleri anlatamamış.Yani bilmeniz gerekiyor deyip geçmiş.Zaten elimde kaf yok 25 temel kavram yazmayınca o kadar temel kavramı izledikten sonra belirli bir yerden sonra unutuluyor.Bir de çok ağır geldi ama müthiş anlatmış gibi geldi.Mutlak değer dinledim hocalara geldikten ama orada grafik falan göstermedi.Karekökden çözmüştüm yanlış sayım baya azdı ama dediğim gibi grafikler ile ilgili bir şey yoktu.Sizce bu ötf ve fonksiyonlar nasıl hallederim? Hocalara geldik ötf ve fonksiyon izlesem nasıl olur eksik kalan bir şey olur mu Behzata göre?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoonaldTrump -- 17 Aralık 2016; 14:43:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam sitesinden almıyor musun ya ? anlatıyor zaten grafik çizimini ? ayrıca sadece başlar öyle çok yoğun grafik var o görüntü kümesinden felan sonra pek yok fonk1 için tabi.
  • En son temel kavramlarda anlatıyordu sanırım, biliyor olmanız gerekiyor dediği de muhtemelen mutlak değer grafiği falandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puppey

Hocam sitesinden almıyor musun ya ? anlatıyor zaten grafik çizimini ? ayrıca sadece başlar öyle çok yoğun grafik var o görüntü kümesinden felan sonra pek yok fonk1 için tabi.

Sitesinden alıyorumda hocam çok ağır geldi ya.O grafikleri bilmiyorum ki ben.

• Dikten inen dikme kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam 2.temel kavram videosu temel grafik çizimleri var ya o.Geri kalan her şeyi sorularda grafik ile anlatmaya çalışıyor.Parabol vs kullanıyor sorularda ben bu dersler baya bir eksik kafam karışıyor.

• Hocalara geldikte 12.sınıf oynatma listesinde ilk 5 videoydu sanırım konuyu öğrenmek için gayet etkili ve dediğiniz mutlak değer fonksiyonu parçalıya çevirip grafiğini çizmeyi öğretiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yvz_1149

Hocalara geldikte 12.sınıf oynatma listesinde ilk 5 videoydu sanırım konuyu öğrenmek için gayet etkili ve dediğiniz mutlak değer fonksiyonu parçalıya çevirip grafiğini çizmeyi öğretiyorlar.

Ötf konusunu anlatmış ilk beş videoda hocam.Bir sürü grafik ve fonksiyon çeşidi var hocalara geldik fonksiyon ve hocalara geldik ötf izlesem yeterli olur mu ki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeter de artar bile zaten sen o konunun mantığını kavrayıp limitte türevde grafik yorumlayacaksın. Bildiğim kadarıyla bu sene 12.sınıflar öğrenmiyor 10.sınıfta fonksiyonlar adı altında görmüşler. O yüzden direk soru çıkacak bi konu değil ama bütün soruların içinde olacak bi konu

• Temel Kavram 21'den başla sonra Temel Kavram 1'e dön . Daha yararlı olur
  • Hocam behzat dinlemeye gerek var mı? Hocalara geldikten ilerleyeyeyim o zaman.Siz behzattan izlediniz mi? Eksik bir şey kalır mı Behzata göre bilemedim.
  • Königsrasse36 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın dediği gibi yapsam nasıl olur? Behzat fonksiyon ve ötf izlesem yeterli olur mu?

Edit:Behzat değil hocalara geldik :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoonaldTrump -- 17 Aralık 2016; 12:57:09 >
  • güncel
  • Yeterli
  • DoonaldTrump D kullanıcısına yanıt
    Grafik cizimine derdini anlatacak kadar hakim ol lnin üstelin köklü ifadelerin vs. yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odtulumezun -- 17 Aralık 2016; 15:02:41 >
  • Kardesim eski basim karekok fonksiyon sifir guzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: odtulumezun

Grafik cizimine derdini anlatacak kadar hakim ol lnin üstelin köklü ifadelerin vs. yeterli

Derdim ne grafik bilmiyorum :D Hocam siz behzat fonksiyon dinlediniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: yvz_1149

Yeterli

Siz nereden halletiniz hocam fonksiyonları? Behzat dinlediniz mi? Fonksiyonları çoğu hocalara geldik de gösterilmemiş sanınırım.Kafam karıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: DoonaldTrump

quote:

derdin türev integralde verilen grafiği çizebilmek :D dinledim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DoonaldTrump

quote:

derdin türev integralde verilen grafiği çizebilmek :D dinledim

Ben nereden halletsem bilemedim hocalara geldik fonksiyon ve ötf izlesem nasıl olur? Parabol ikinci dereceden denklem falan katıyor hocam kafda yok e yazmayın 3 gün sonra unutuyoruz malum ezberi bol bir konu.En fazla ertesi gün soru çözülmesi lazım.Kafam çok karışık kaç gündür boşa geçiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenlisel****

Kardesim eski basim karekok fonksiyon sifir guzel

Hocam kitap mı alayım içinde var mı hepsi kaç sayfa?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.