Şimdi Ara

Fonksiyonlar Konusunu Hangi Hocadan Çalışayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar fonksiyonlar konusunu behzattan mı yoksa nejdet hocadan mı çalışayım. Hangisini önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07iiddrriiss07 -- 4 Ekim 2017; 1:17:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hoppacık hoppacık vural
  • Eğer sıfır isen önce Nejdet sonra Behzat Öneririm.
  • Zamr kullanıcısına yanıt
    Sadece nejdetten çalışıp yapılamaz mı hocam?
  • Hocalara geldikten çalışsam yeterli olur mu acaba hocam?
  • 07iiddrriiss07 kullanıcısına yanıt
    Bence nejdet hoca br den daha iyi. Ve nejdet hoca o kadar iddialı ki bu notu bitir oku sınava gir başka hiçbir şeye çalışma der. Bence br den hem hesaplı hem daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiddenside -- 4 Ekim 2017; 8:31:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tamamdır hocam fonksiyonlar konusunu nejdet ile çalışacağım o halde.
  • Nejdet hoca adamdır ondan çalış bence. Üzerine de bol soru çöz tamamdır.
  • Aynen hocam nejdet ile çalışcam inşallah çok verimli bir ders olur.
  • 07iiddrriiss07 kullanıcısına yanıt
    Şuan hatırlamıyorum yaklaşık 7-8 lira bişeydi. Alırsın konuyu pdfyi zaten veriyor nejdet hoca. Basarsın pdfni indirirsin videolarını 1 günde başlar bitirirsin. Öbür türlü ohoooo br 10 lira ver not yok 40 lira tek konu çalışmak için kitap alınmaz. Nejdet hoca hocadır. Matematikte 1 numaradır.

• valla 0dım teknofemden dinliyordum anlamadım hg açtım baya kavradım
  • öyle olmuyor işte zaten dersleri bayağı eski, sadece o notlara çalışıp sınava girmek bir yana, karekök sb çözemezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mike Toreno

öyle olmuyor işte zaten dersleri bayağı eski, sadece o notlara çalışıp sınava girmek bir yana, karekök sb çözemezsin.

Sizin tavsiyeniz nedir hocam?
  • Mike Toreno M kullanıcısına yanıt
    Aynen altta arkadaş yazmış senin tavsiyen nedir peki ?

• Naber Patron kullanıcısına yanıt
    bence bir hocadan dinleyip ardından tercihe bağlı ileri seviyeye getirmek için fasikül çözmek. ardından da soru deşmek
  • Niye illa para vermek istiyorsunuz?

Geçen sene hocalara geldikten izledim. Apotemi fonk + karekök lys bitirdim. Sınavda da soru kaçırmadım.
  • Mike Toreno M kullanıcısına yanıt
    Çok muazzam bir öneri. Şunu da merak ettim kaç kere nejdet hocadan çalışıpta sınav/sınavlarda başarısız oldun ?

• Behzatta fonksiyonlar bitmek üzere güzel kaliteli üst düzey sorular var bugün tekrar için hg fonk. İzledim gayet kavratıcı hg izleyip soru bankasına dalabilirsin param ve zamanım var dersen behzatta izle derim güzel sorular çözmekte.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Litallion

Niye illa para vermek istiyorsunuz?

Geçen sene hocalara geldikten izledim. Apotemi fonk + karekök lys bitirdim. Sınavda da soru kaçırmadım.

apotemi fonksiyonları bitirmek ne kadar zamanını aldı acaba hocam ne kadar zaman verelim sence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alan Cormac

quote:

Orijinalden alıntı: Litallion

Niye illa para vermek istiyorsunuz?

apotemi fonksiyonları bitirmek ne kadar zamanını aldı acaba hocam ne kadar zaman verelim sence

Hatırlamıyorum hocam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.