Şimdi Ara

FONKSİYONLAR FASİKÜL VE KAYNAK ÖNERISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
5.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç bilmeyen biri için fasikül ve kaynak önerilerinizi alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aga öncelikle hiç bilmiyosan bu seneye yetişmez ama seneye için benim hocam kanalından selim yükselden izle bi üst seviye için mikail hocayı çok öneriyolar forumda ücretli ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rivaul

aga öncelikle hiç bilmiyosan bu seneye yetişmez ama seneye için benim hocam kanalından selim yükselden izle bi üst seviye için mikail hocayı çok öneriyolar forumda ücretli ama
    hocam 2020 için hazırlanıyorum. Selim hocadan anlamyorum nedense. KAF mı yoksa Mikail hoca mı daha iyi bilginiz var mı?

• anlonim A kullanıcısına yanıt
    hocam mikail hocayı hiç kullanmadım kaf2yide 1 2 güne başlayacağım o yüzden bilenler söylemeli bence ama forumda kullananlar mikail hocanın fonksiyonunu çok övüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rivaul -- 13 Haziran 2019; 12:22:29 >
    Hocam Yahya Tan süper bence. Pdfleri çıkartıp çalış. Sonra bol soru çöz tamamdır.
  • Up

• Benim için bela olan konu :) ücretli ücretsiz bütün hocalardan dinledim.Hiç bilmiyorsan tek bir hocadan anlayabileceğin konu değil fonksiyonlar konusu.Tavsiyem atölye matematik,rehber matematik ve ilyas hocadan birini seç sıkıldığın anlamadığın alt konularında diğer ikisinden izle.Bu 3 hoca sana yeter gerisi bol soru ve tekrara kalıyor, fasikül kullanmadığım için tavsiye veremicem ama en az 4 soru bankasından çözmelisin tavsiye olarak -bilgi sarmal - çözüm 3d - 345 - birey b derim ve acil yayını kitapları yeniliyor eğer zorluğunu sınav ayarında yaparsa onu da alabilirsin

Mikail ve kaf da kullandım yorumlarımı paylaşayım onlarla ilgili.Kaf kullanırsan kafan çok karışabilir ulan bu ne anlatıyor diyebilirsin heleki ondan mutlak değer dinlemediysen çok sıkılırsın çünkü hoca sık sık : benden mutlak değer dinlemediysen... mutlak değeri mutlaka dinlemelisin... mutlak değerde bunları anlattım... cümlelerini duyacaksın ve gereksiz olup sınavda asla çıkmayacak sorular çok var kendide biliyor ve inşallah çıkar sende yaparsın diyor ve geçiyor tavsiye etmem yani.

Mikail hoca ise çook sabır istiyor aynı soru tarzını 5-6 kere verip çook detaylı uzuun uzuun anlatıyor sakin sabırlı biriysen ne ala yoksa x2 de izlesen bile işkence gibi gelir çünkü aynı şeyi birkaç kere söylüyor tekrar ediyor.En temelden anlatıyor gerçekten ama ona ayıracağın vakti soru çözerek harcarsan daha iyi olur emin ol.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geometri kaynak önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: danger761

Benim için bela olan konu :) ücretli ücretsiz bütün hocalardan dinledim.Hiç bilmiyorsan tek bir hocadan anlayabileceğin konu değil fonksiyonlar konusu.Tavsiyem atölye matematik,rehber matematik ve ilyas hocadan birini seç sıkıldığın anlamadığın alt konularında diğer ikisinden izle.Bu 3 hoca sana yeter gerisi bol soru ve tekrara kalıyor, fasikül kullanmadığım için tavsiye veremicem ama en az 4 soru bankasından çözmelisin tavsiye olarak -bilgi sarmal - çözüm 3d - 345 - birey b derim ve acil yayını kitapları yeniliyor eğer zorluğunu sınav ayarında yaparsa onu da alabilirsin

Mikail ve kaf da kullandım yorumlarımı paylaşayım onlarla ilgili.Kaf kullanırsan kafan çok karışabilir ulan bu ne anlatıyor diyebilirsin heleki ondan mutlak değer dinlemediysen çok sıkılırsın çünkü hoca sık sık : benden mutlak değer dinlemediysen... mutlak değeri mutlaka dinlemelisin... mutlak değerde bunları anlattım... cümlelerini duyacaksın ve gereksiz olup sınavda asla çıkmayacak sorular çok var kendide biliyor ve inşallah çıkar sende yaparsın diyor ve geçiyor tavsiye etmem yani.

Mikail hoca ise çook sabır istiyor aynı soru tarzını 5-6 kere verip çook detaylı uzuun uzuun anlatıyor sakin sabırlı biriysen ne ala yoksa x2 de izlesen bile işkence gibi gelir çünkü aynı şeyi birkaç kere söylüyor tekrar ediyor.En temelden anlatıyor gerçekten ama ona ayıracağın vakti soru çözerek harcarsan daha iyi olur emin ol.
    çok teşekkür ederim hocam. Fasikül olarak karekök 0 aldım. tavsiye kaynaklarınız elimde yok. birey a var sadece. malûm kitap fiyatları zirvede alabileceğimi sanmıyorum. eldeki kaynaklarla idare edeceğim artık... yorumunuz için tekrar çok teşekkür ederim.

• Çalışıncaya kadar fonksiyonlardan gram bilgim yoktu Eyüp B nin pdfini çıkarıp dinledim şu an çok hakimim. Az aboneli bir kanal fonksiyonları çok iyi dinlemeni tavsiye ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: HeroicMovement

Çalışıncaya kadar fonksiyonlardan gram bilgim yoktu Eyüp B nin pdfini çıkarıp dinledim şu an çok hakimim. Az aboneli bir kanal fonksiyonları çok iyi dinlemeni tavsiye ediyorum
    mantığını kavrayınca iş bitiyor zaten hocam. tabi bol soru çözmek de lazım. Eyüp hoca mantığıyla anlatıyor mu?

Anlatıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: HeroicMovement

Anlatıyor
    teşekkür ederim hocam sağolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.