Şimdi Ara

fonksiyon parabol polinom vaktimi almayacak iyi anlatan hoca önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mikail hoca çok iyi anlatıyor ama çok vaktimi alıyor. Bu konuları yaklaşık 55 saatte anlatmış okul kurs derken yetişmeyecek.Vaktimi almayacak iyi anlatan hoca önerebilir misiniz,sıfırdan almasına gerek yok,fonksiyonu apotemi fasikülüyle halledicem bir yandan

• Fonksiyon ve parabol çok iyi öğrenilmesi gereken konulardır. Bence zamana acıma ve iyice öğren.
  • Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam 55 saat ama adam anlatmış resmen bence ösym ara konulardan zorlamayı huy edinmişken yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Ben Matematiğin Güler Yüzü'nü kullanıyorum hocam, çok uzun değil videoları ve farklı soru tiplerine değindiğini düşünüyorum. Eğer vaktiniz varsa bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-297F58E54

Ben Matematiğin Güler Yüzü'nü kullanıyorum hocam, çok uzun değil videoları ve farklı soru tiplerine değindiğini düşünüyorum. Eğer vaktiniz varsa bakabilirsiniz.
    teşekkür ederim bakayım bi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok zor geometri sorusu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mamga kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam.
  • o kadar mı önemli,çok vaktimi yiyecek ama anca 2x hız belki
  • Mamga kullanıcısına yanıt
    Hocam fonksiyon diyoruz ayt o olmadan bence tam oturmaz fonksiyon bilgisi koordinat düzlemine hakimiyeti sağlar analitik çözerken zorlanmazsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam haklısınız,limittede fonksiyon çok önemliymiş mikail hocadan devam edeceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.