Şimdi Ara

FOLYO İLE BİSİKLET NASIL KAPLANIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
6.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bisikletimin rengini değiştirmek istiyorum. Ucuz ve sağlam bir olsun diye aşağıda verdiğim linkteki ürünü alacağım. Boyatmak istemiyorum, tehlikeli iş. Asıl sorum, bu folyoyu nasıl kaplayacağım? Sağlıklı olur mu? Teşekkürler.

http://www.hepsiburada.com/liste/autofolyo-siyah-karbon-folyo-127x100-cm/productDetails.aspx?productId=otmtr2&categoryId=20024968

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip
  • O folyo senin işini yeteri kadar görmez. Bizim (Reklamcı-Tabelacı) "kas folyo" dediğimiz fön makinesiyle ısıttığında deforme olmayan, çektikçe rahat rahat uzayan folyo kullanmanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whereismywings

O folyo senin işini yeteri kadar görmez. Bizim (Reklamcı-Tabelacı) "kas folyo" dediğimiz fön makinesiyle ısıttığında deforme olmayan, çektikçe rahat rahat uzayan folyo kullanmanı tavsiye ederim.

+1 her malzeme ile olmaz ayrıca maharet gerektirir folyom var fön makinamda var bu is tamam diyemezsin asil is onu hava kabarcıgı bırakmadan temiz bir şekilde kaplamakta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip.
  • Asiri zor bir islem ben kendi bisikletime seffaf folyo cekeyim dedim iflahim kurudu en son pes ettim parca parca cok cizilen bolgelere cektim folyoyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapan yokmu ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreKaanYksl

Yapan yokmu ya

Konuya bir göz gezdirseydiniz farkederdiniz.

• İlk defa duyuyorum folyo ile kaplandığını

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Folyo ile kaplanmaz DC-fix ile kaplanır internette bu şekilde araştırdırığınızda uygulamalı yazılar bulacaksınızdır

Benim kendi bisikletim kadrosunda ise şeffaf kaplama mevcut, kendim yaptım zor bi olayı yok biraz el becerisi ve sabır gerektiriyor sadece
  • Bunlardan görmüştüm sanırım biseklete göre ölçüp folyoyu kesiyoruz sıcak suya sokup yapıştırıyomuyduk öyle bişeydi gerçekten güzel gözüküyor düzgün yapılınca yapan arkadaşlarım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

quote:

Orijinalden alıntı: whereismywings

O folyo senin işini yeteri kadar görmez. Bizim (Reklamcı-Tabelacı) "kas folyo" dediğimiz fön makinesiyle ısıttığında deforme olmayan, çektikçe rahat rahat uzayan folyo kullanmanı tavsiye ederim.

+1 her malzeme ile olmaz ayrıca maharet gerektirir folyom var fön makinamda var bu is tamam diyemezsin asil is onu hava kabarcıgı bırakmadan temiz bir şekilde kaplamakta.

+1 kabarcık bırakma ihtimalin %50 kabarcıkla çok berbat gözüküyor
  • Farz oldu

http://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=82739

Buyrun konu, uygulması cidden zor değil, yavaş ve sakin davranıldığında hava kabarcığı kalma ihtimali çok az sadece köşelerde, çıkıntılarda sorun oluşur ki dc fixi ona göre keserek bu sorunda ortadan kalkar

Kabarcığın düz bölgede oluşma sebebi altında toz vs. kalmasıdır temizlik şart

Yinede kaldı diyelim iğne yardımıyla kabarcık patlatılıp spatula ile düzletince sorun yine kalkar ortadan

Kadrom beyaz renkli transparent (şeffaf) dc fix uyguladım rengi biraz söndürdü yinede yakından bakıldığında dahi belli olmuyor, özellikle siyah ve koyu renkli kadrolarda çok hoş oluyor cila atılmışcasına parlıyor

Bu ürünü ben koç taştan temin etmiştim eminim sizde edebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Crookshanks

Farz oldu

Buyrun konu, uygulması cidden zor değil, yavaş ve sakin davranıldığında hava kabarcığı kalma ihtimali çok az sadece köşelerde, çıkıntılarda sorun oluşur ki dc fixi ona göre keserek bu sorunda ortadan kalkar

Yinede kaldı diyelim iğne yardımıyla kabarcık patlatılıp spatula ile düzletince sorun yine kalkar ortadan

Kadrom beyaz renkli transparent (şeffaf) dc fix uyguladım rengi biraz söndürdü yinede yakından bakıldığında dahi belli olmuyor, özellikle siyah ve koyu renkli kadrolarda çok hoş oluyor cila atılmışcasına parlıyor

No ss no güven .İşin şakası bir yana bisikletinizin fotoğraflarını konuya ekleseniz çok güzel olur.Hatta önceki/sonraki halinin fotografları varsa karşılaştırmamız açısından daha iyi olur.

• quote:

quote:

Farz oldu

No ss no güven .İşin şakası bir yana bisikletinizin fotoğraflarını konuya ekleseniz çok güzel olur.Hatta önceki/sonraki halinin fotografları varsa karşılaştırmamız açısından daha iyi olur.

Buyrun bisikletim, tabi bu açıdan gözükmemesi normal, işin ilginci şeffaf olduğu için yakın çekimlerde de belli olmayan bi meret

• quote:

quote:

quote:

Farz oldu

Buyrun bisikletim, tabi bu açıdan gözükmemesi normal, işin ilginci şeffaf olduğu için yakın çekimlerde de belli olmayan bi meret

Bisikletiniz çok güzel her ne kadar Mtb'ci olsam da sanırım bütün bisklet severlerin gönlünde bir yol bisikleti oluyor Eskişehirdesiniz sanırım.Kaplamaya gelecek olursak Hiç belli olmuyor siz kapladıgınıza emin misiniz? .Yakından iyice incelenirse belkı farkedilebilir yoksa normal gibi.Bende mat renginden alıp kaplamayı düşünüyorum daha önce Laptopu ve telefonumun arka kapagını kaplamıştım bakalım sonuç ne olacak.

• quote:

Bisikletiniz çok güzel her ne kadar Mtb'ci olsam da sanırım bütün bisklet severlerin gönlünde bir yol bisikleti oluyor Eskişehirdesiniz sanırım.Kaplamaya gelecek olursak Hiç belli olmuyor siz kapladıgınıza emin misiniz? .Yakından iyice incelenirse belkı farkedilebilir yoksa normal gibi.Bende mat renginden alıp kaplamayı düşünüyorum daha önce Laptopu ve telefonumun arka kapagını kaplamıştım bakalım sonuç ne olacak.

Teşekkürler iyi yorumlarınız için

Burası merkez park (Adana), bende uzun süre mtb kullandım daha sonra kullanım amacıma bağlı olaraktan yola geçtim halen mtb kullanmaktayım, anlamadığım şey şu 2 sininde yeri ayrı verdiği zevk ayrı ama insanımız birinin fanatiği olup diğerinden kendini mahrum ediyor çok saçma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.