Şimdi Ara

folder lock dosya kilitleme sorunu ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler folder lock iismli cok guzel bi dosya gizleme ve sifreme programi kullaniyorum ve 4gb lik dosya vardi icinde ama simdi o dosyanin orda oldugu belli ama gorunmuyor cok sacma biisy ya nebicim seydir anlamadim,boyle bi sorunla karsilasan ve cozumunu bilen varsa bana soylesin lutfen ???

• nasıl görünmüyor? bir resim falan koyabilir misin?
  • folder lock programını çalıştır ve şifreni gir şifrelediğin klasörün kilidini aç o kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: adem81

folder lock programını çalıştır ve şifreni gir şifrelediğin klasörün kilidini aç o kadar

yada guvenlı modda basla

programı kopyalayım bı yere yapıstır
    sıfre mıfre yalan olur

• arkadaslar sagolun yardımınız ıcın ama soyledgınız herseyı yaptım bı faydası olmadı

kılıtledıgım tek bı dosya vardı zaten 4,4 gb boyutunda ,programı calıstırıp kılıtlerdıgım dosyanın bulundugu pencere acılıyo ama bembeyaz hıcbısıy gozukmuyor sag tıklatıp propertıes dıyıp bakıyorum ıste 1125 dosya 4,4 gb boyut dıyo ama gozuknmuyor dosyanın kendısı ....

ınternetten arastırdım bu konuda cok sıkayet var benım durumumda olan baya ınsan var ama onlarda bıcozum bulamamıslar.... ben bıos guncellemesı yapmıstım bu eleman da dos ortamında sıfreleme yaıyor ya o yuzdenmı oldu acaba ya

guvenlı modda actım ama hıcbı degısıklık olmadı...

en son gerı almayı denedım ama gerı alabılıcegım 4 gun vardı ama hıcbırıne gerı alamadı offf ya

• quote:

Orjinalden alıntı: jashugan

nasıl görünmüyor? bir resim falan koyabilir misin?

beyler goruldugu gibi acilan dosya bombos oysa icinde sag tiklayip properties dedigimde dosya boyutunu 4.4 gb gosteriyo yani dosya duruyo ama bana gostermiyo

folder lock   dosya kilitleme sorunu ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gallagher2001 -- 28 Mayıs 2007; 12:13:12 >

• yokmu su soruna cozum bulabilicek bi yigit be yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gallagher2001 -- 28 Mayıs 2007; 16:47:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    proteus dosya açma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: jashugan

nasıl görünmüyor? bir resim falan koyabilir misin?

• bilgisayarında öylesine bi klasör yarat ve sağ tıklayarak onu folderlock ile kilitle.şifreni gir. "file is succesfully locked" dedikten sonra "ok"a tıkla.çıkan ekranda o an için folderlock ile kilitli dosyaların listesi görünür.istediğin klasör yada dosyaları oradan unlock yapabililirsin.benzer problemler zamanında benim de başıma gelmişti.umarım sorun hallolur
  • arkadaşım sen yanlış yapıorsun!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    email adresimi ekle hemen çözümü burda anlatamam !

ondercok@live.com ekle çözümü sölüyüm sana

kısa yoldan bölede anlatim kitlediğin klasör o locker klasöründe gözükmez şu yolu izle

browse>ortadaki seçeneği seç > ve kitlediğin klasörün yanındaki işareti kaldır klasör tekrar ortaya çıkacaktır........
  • arkadaşlar bu folder lock isimli programı kullanıyorum gayet güzel hoşuma gitti

ancak bir sorunum var.. e mail yollarken @ işaretini çıkarmak için alt+q yaparız normalde ancak bunu yaptığım zaman direk folder lock isimli program çalışıyor..

bunu düzeltmenin bir yolu var mı acaba yardımcı olan arkadaşa hayır dualarımı göndereceğim.. lütfen yardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.