Şimdi Ara

Focus tdci siyah duman sorunu??yardım??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
26.111
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim aracın enjektrlerde hafiften tıkanma başlamış motor katkı sıvısı verdi onu kullanın sorun olursa 250ye enjektörleri temizleriz dediler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: AtakaN_35

benim aracın enjektrlerde hafiften tıkanma başlamış motor katkı sıvısı verdi onu kullanın sorun olursa 250ye enjektörleri temizleriz dediler..

gerek yok git herhangi bosch servisinde carbon clean yaptir 75 tl falan...
  • Dostum turbo fiyatları hakkında bilgi almak isterseniz. 532-7664828 gökhan bey var komple motor , turbo vs. yurt dışından kendileri getiriyorlar fiuat alabilirsiniz yetkili servislerden ucuza alırsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Orjinalden alıntı: AtakaN_35

benim aracın enjektrlerde hafiften tıkanma başlamış motor katkı sıvısı verdi onu kullanın sorun olursa 250ye enjektörleri temizleriz dediler..

gerek yok git herhangi bosch servisinde carbon clean yaptir 75 tl falan...

Carbon clean ile enjektör bakımı aynı şeyler değildir.

Bosch dizel pompa servislerine giderseniz, veya başka pompacılara, enjektör söküldükten sonra tamir seti değiştirilir. Enjektör bakımı yapılır. Enjektör temizlenir ve ayar yapılır.

Carbon clean'in etkisi sadece arkadaşa verdikleri enjektör katkısının yoğun hali olacaktır...

Maalesef kasti bir genel kanı oluşturuluyor. Üç kuruşluk carbon clean makinesi alan herkes carbon clean'in hem kurum temizliğine hem enjektör temizliğine yaradığını, hem de bilimum motor bakımı yerine geçtiğini iddia ediyor...

Enjektör ve pompa bakımı(dizel enjeksiyon sistemi bakımı) dizel enjeksiyon servislerinde yapılır. Sanayideki adı ise dizel pompacılarıdır. Bunlar arasında bosch dizel servisleri de vardır.(bosch car service demiyorum, dizel servis...) Başka markaların tezgahını kullanarak enjektör ve pompa bakımı yapanlar da vardır. Onlar da bosch servislerden aşağı kalmaz. Bu gibi yerler haricinde yapılacak enjektör bakımı dışındaki carbon clean gibi uygulamalardan beklediğiniz sonucu alamayabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.