Şimdi Ara

FOCUS TDCİ GHİA SONY TEYP SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar,öncelikle forma yeni üye olan birisi olarak merhaba diyorum. Bir hafta önce Focus TDCİ (2006) ghia aldım. Aracımdan memnunum. Fakat 2 gün önce çok sıkıldığım bir problem ile karşılaştım. Cd çalar a cd taktım, cd yi ne çaldı, nede geri verdi. İçinde bir gün boyunca kaldı. Sabah oto teypçiye gittim, teybi söktü, buna virüs girmiş dedi, mp3 çalarsanız olabilir dedi. Okuyucunun değişmesi gerekiyor ve maliyet 180 tl dedi. (cd çalar daha önceden çalışıyordu) daha sonra servise götürdüm, serviste anlaşmalı oto teypçisi olduğunu söyledi ve onlara yönlendirdi, bende olanları ve daha önceki bakan kişini neler söylediğini anlattım, kontrol edip sizi arayacağız dediler,ve aynı sorunu söylediler. 180 tl ye yapacaklar. Burda benm aklımı ençok karıştıran şey virüs meselesi. aynı cd yi orjinal virüs programı olan bir çok bilgisayarda tarattım, hiç bir sorun yok. Servisin oto teypçiside mp3 kullanırsak bu sorunun oalbileceğini söyledi, orjial cd kullanmamız gerekiyormuş. e mp3 özelliği neden var o halde anlayamıyorum. Yorumlarınız nedir acaba, kandırılıyormuyum. Uzun oldu baya, şimdeden teşekkür ederim.

• Virüs mü Hiç duymadım. Cd sıkışmış olmasın. Daha sonra tekar cd takıp denediniz mi?
  • Gittiğiniz teyipçi yılın esprisine aday gösterilecek bir tespit yapmış.

Böyle bir şey mümkün değil...
  • Biraz hort olcak, lakin konu çok hoşmuş

Virüs'lü Mp3 sidisi..
  • Virüslü sony zuha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiat doblo teyp sorunu
    17 yıl önce açıldı
    OPEL ASTRA CD YADA ELAGANCE
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.