o zaman sıfır sıkıntı, egeada redline a kadar devir dönmeye de gerek yok çünkü motorun orta devir bandı tork açısından dolu. |
Focus satıp Egea HB almak? Yorumlarınız değerli. (Güncellendi) (2. sayfa)
-
-
Çok mantikli bir geçiş olur...
Duzgun montajlanmis ve ayarlanmis bir lpg sisitemi ile de enfes olur...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araba 10 yaşına girmek üzere yani yavaş yavaş ağır masraflar çıkmaya başlayacaktır.
Ve yenisiyle değişiklik her zaman iyidir. Eskidikçe de yenisini almanız daha da zorlaşacak.
Egea kaliteli olmayabilir ama birilerinin gömdüğü kadar da kötü değil.
-
Egea konusunda easy donanım paketi harici her türlü alınır. Ön yargılı yorumlarda bulunan çoğu kişi aracı deneyimlemiştir bile. İlk çıktığında bende ön yargılı davrandım olumsuz düşüncelere sahiptim ta ki yakın bir arkadaşım 2016 egea longue 1.6 dizel aldı aracı deneyimledim şehir içi ve uzun yolda söylenenlerin aksine gayet başarılı bir araç 2016 yılında sıfır olarak aldı ve halen kullanıyor 100 bin km yi geçti sadece standart bakım işlemlerini yaptırdı öyle ağır bir sorun yada bakım yaptırmadı. İzmir trafiği ve uzun yolda sorunsuz. Kalite olarak bekleneni veriyor bu arada aklınızda soru işareti oluşturmasın rakiplerinden geri kalır bir yanı yok. Yol sesi konusunda bir vw değil tabi ama deneyimlediğim yeni corolla yeni megane ile baş başa diyebilirim. Trim sesi konusunda gayet başarılı 7 yıl ve 100 bin km üzeri arkadaşımın aracında trim sesi yok diyebilirim. Bu deneyimle 2022 model 1.6 lounge egea aldık babama. Kısacası gerçekten fiyatını hak eden bir araç urban ve üzeri donanımlarda kesinlikle sizi üzmez. Ön yargılı aracı hiç kullanmamış gelişmiş doğan şahin muhabbeti yapanlara bakmayın. Bu araç dünyanın her yerinde satılıyor internetten araştırıp görebilirsiniz. Avrupada tipo olarak biliniyor. Kendi düşüncem kesinlikle fiyatının hakkını veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Gardiyan- -- 21 Mart 2023; 14:23:11 >
-
Evet bir amacımda tabii ki zarar etmemek. Dediğin gibi 10 yaşında bir araç. Çağın yavaş yavaş gerisinde kalıyor ve üst model her ne olursa olsun aradaki makas açılıyor. Böyle bir gençleşme isteme sebebimin biri de bu.
Urban Plus ile Lounge Plus arasında ne fark var tam detaylı bilgi bulamadım. Paketleri konusunda bilgim yok. Mesela 2019 model Mirror paketler nispeten daha da ucuz.
sedan egea'yı ne zaman otoyolda kullansam aslında ne kadar iyi araba, içi biraz düzgün olsa, direksiyon simidi biraz ele otursa aslında kimsenin daha fazlasına ihtiyacı yok düşüncesiyle arabadan iniyorum.
ne zaman virajlı yollarda kullansam ardarda 3. virajda bu arabanın yol tutuşu acilen iyileştirilmeli, asgari standartlarda bile değil diye düşünmeye başlıyorum.
focusun yol tutuşunu seviyorsanız ve alışmışsanız egea ciddi şekilde üzer bence sizi.
-
445 piyasaya göre düşük geldi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hblerin daha iyi yol tuttuğunu söylüyorlar ama bilmiyorum dediğiniz gibiyse gerçekten üzer.
Teklifi o bende biraz daha üstüne vermeyi düşünüyorum çünkü aracımın 2.sahibiyim ve garaj arabası denilebilir. Henüz 130 bin kmde.
Ben egeanın 1.4 fire street plus modelini kullandım gazlı bir şekilde. Uzun yolda gayet konforlu geniş bir araç sürüşü gayet memnun etmişti beni. Birde siz 1.6 turbolu
modelini alacaksınız size şehir içinde her türlü yeter tabi uçup kaçmaya çalışmadığınız sürece aile arabası diye düşünün. Egea ya alternatif olarak ta clio 5 1.3 tce önerebilirim
küçük biraz ama performanslı.
-
1.6 turbo değil atmosferik ama her türlü geçilir bence. Egea hb leri beğeniyorum, motor şanzıman sorunsuz. Üstüne biraz da donanımla beraber focustan her türlü iyi hissedirecektir
-
Çok piyasa araştırmadım hocam. Dediğim gibi şifahen bir teklif oldu. Olmazsa sarı siteye ilan koyarım. Teşekkür ederim bilgilendirme için.
Bütçem boş paketleri kaldırıyor açıkçası 0-2 yaş grubunda. Biraz daha dolu bir araca binmek istiyorum. Ayrıca 10 yaşında üstüne 3.kez makyaj geçirmiş aracın piyasası da hem aynı oranda yükselmiyor. Hem aynı hızda elden çıkartılmıyor maalesef. Fikrinize de katılmıyorum. Halihazırdaki aracımı da 2.el aldım. Kurumsal bir firmada ekspertiz yaptım. Ufak tefek sorunları vardı, onları yaptırdım keyifle de bindim. Yine aynı şekilde kurumsal bir firmada ekspertize soktuktan sonra ne gibi bir problem olabilir ki? Geçmişini öğrenmek için yok mu bu ekspertiz raporu.
Hocam yeni araç her zaman iyidir bu forumda herkes passata bindiği için egea'ya doğan sahin gözüyle bakarlar ama taş gibi araçtır fiyatı uygundur bakımı ucuzdur yakıtı azdır al geç derim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Loungle plus ile urban Plus arasında ne fark var? Bir de bu araçlarda kablosuz Apple car play var mı bir bulamadım ki.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Lounge plusta aktif güvenlik donanımları farkı olması lazım, bir de arka kol dayama ve ön koltuk elektrikli bel desteği. Urban plus da oldukça yeterli bir paket, lounge almak için kasmaya gerek yok. Kablosuz carplay için kitler var çok pahalı değil.
youtubeHerkese merhaba 🙂2020 model urban araca carplay ek özelliğini ekleyerek normalde kablo ile çalışan sistemi kablosuz hale getirdik sizlerde aracınıza ek özel...https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=6JUv81n_bUc
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X