Şimdi Ara

Focus Rüzgar Sesi [Yardım] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
4
Favori
52.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm iy aksamlar orhan38 ılgıne teskkurler alternetor dedıgın şey şarz edıyor sanırım bu parçanın malıyetı nedır bılgın varmı daha gosteremedım ustaya ıns yarın gostercem bı aksılık ollmazsa.. kontagı kapatınca teyp ve anten devamlı acık yanı ışıkları yanıyor teyp i kapatıyorsun ama bi aşıgı var o yanıp sonuyor he bıde gecenlerde ben bursaya gıttım gıtmeden once baktım akunun ustunde hanı yaşil ışık yanıyor ya o yanmıyordu bursaya gıttıgımde baktım yeşil ışık yanıyor sonra bır kac gun orda kaldım gerı donerkenmı neydı baktıgımda yanmıyordu antalyaya geldıgımde baktım gene yanıyordu burda araba yatınc agarajda gene sonuyor ama basıyordu marş ama arabayı silerken filan teybi acıp sarkı dinliom 3 -5 şarkı sonra marş basmıyor ama teyp yıne calıyor acayıp durum :D bende anlamıom nese tesekkurler
  • valla c-max inkini servis 360 TL+KDV fiyat verdi. ben ankara/şaşmazda 300 liraya aldım ve taktırdım. ama orjinalini almaya da gerek yokmuş. çıkma alternatörleri alıp yeniden sarıyolarmış 150 civarına maloluyo o da. aküyü değiştirmediysen ökü artık ölmek üzere. dediğim gibi ya alternatörden ya aküden olur. ikisi ortak da olabilir. ama akünün gücünü ve amperini bi ölçtürmen gerek...

quote:

Orjinalden alıntı: TALHA0716

slm iy aksamlar orhan38 ılgıne teskkurler alternetor dedıgın şey şarz edıyor sanırım bu parçanın malıyetı nedır bılgın varmı daha gosteremedım ustaya ıns yarın gostercem bı aksılık ollmazsa.. kontagı kapatınca teyp ve anten devamlı acık yanı ışıkları yanıyor teyp i kapatıyorsun ama bi aşıgı var o yanıp sonuyor he bıde gecenlerde ben bursaya gıttım gıtmeden once baktım akunun ustunde hanı yaşil ışık yanıyor ya o yanmıyordu bursaya gıttıgımde baktım yeşil ışık yanıyor sonra bır kac gun orda kaldım gerı donerkenmı neydı baktıgımda yanmıyordu antalyaya geldıgımde baktım gene yanıyordu burda araba yatınc agarajda gene sonuyor ama basıyordu marş ama arabayı silerken filan teybi acıp sarkı dinliom 3 -5 şarkı sonra marş basmıyor ama teyp yıne calıyor acayıp durum :D bende anlamıom nese tesekkurler

• quote:

Orjinalden alıntı: alp2828

quote:

Orjinalden alıntı: vakitsiz61

garantiden bütün fitilleri değiştirdim ama yine hüsran 100 km geçince klimayı kapat rüzgar yetiyor
    yanlız bende birde tazikli suyla yıkasınca camdan su geliyor

Sende fitillere kablo geçir işte o kadar şey boşuna mı paylaşıldı..rüzgar sesinden daha şikayet etmemeli burdaki focus cular..

Benim zaten çok şikayetim yoktu hele Ankara da zaten hiç ses yoktu ..

• arkadaşlar merhaba
    bu kapıların içeri esneme olayını acaba ufak darbelerde darbe emici olsun diye yapmış olabilirler mi?

hani mesela trafikte hafiften bi araç tamponla dokundu. esneklik sayesinde kaportada göçme olmaz. ama kablo donanımından sonra rijitlik arttığı için göçme olabilir .
  • fitillere fitil oluyorum

Orijinalden alıntı: mesgs

arkadaşlar merhaba
    bu kapıların içeri esneme olayını acaba ufak darbelerde darbe emici olsun diye yapmış olabilirler mi?

hani mesela trafikte hafiften bi araç tamponla dokundu. esneklik sayesinde kaportada göçme olmaz. ama kablo donanımından sonra rijitlik arttığı için göçme olabilir .

deneyelim mi araç çarptığında felan normaldeki esneme pek etkilemez..
  • Tek çözümün, kapı fitillerinin içerisine inşaatçıların kullandığı şeffaf hortumdan geçirmen.
  • slm arkadaşlar şuan yaşadıgım için ALLAHA şükür şu geçtıgımız pazar günü 172 mt sürüklendim takla ters surunme yani tavan üzerinde surunme havada taklada varmış onu hatırlamıyorum ben aracı kullanıyorudm bidaha araba alırsam kesinlikle gene alman focus alırım okadar taklalara ragmen o arabadan çiziksiz burnum dahı kanamadan cıktım arkada oglum yanımda hanım vardı hanım nasıl olmus bılmıorum arabadan fırlamısonda az hasar var ama ben ve oglum arabadan fırlamamısık ve bızde bısey yok ama sınır oldugum tek şey 4 hava yastıgı var ıkı önde ıkı de koltukların yannda var hıc bırı acılmadı bıde arkadaşlar kaskom vardı allahtan kasko arabayı perte ayırcak buyuk ıhtımalle ama kesın tavan deıscek tavan da az egılme var ama ben arabanın her yerının oynadıgını düşünuyorum arabaın ön taraftan gorenler hıc bısey yok gıbı gorunuyor kıc kısmı yarıdan kesılıp baska bı kıc takılırsa belkı duselır dıyorlar sızce topla bnm arabamı bınıcemmı dıyım yoksa ver aracımın degerınımı dıyım kaskoya?araba daha beklmede kaskoya aıt özel serviste yanı anlaşmalı servıste bılgılerınıze ıhtıyacım var arkadaslar aeo gorusuruz telımıde yazıyorum her zaman acamam netı benı caldırın arıyım bılgı verıcek arkadasları 0530 601 64 83 fatih

• Öncelikle büyük geçmiş olsun,

Kaskoya aracınızı perte çıkarması için ne gerekiyorsa yaptırın, Exper ile felan görüşün ve bir şekilde perte çıkarın derim...
    Ayrıca, takla durumunda araçlardaki yava yastıkları açılmaz...Sadece Tavan Hava Yastığı olan araçlar açılır, Sanırım aracınız Collection, ön gögüste ve koltuklarda hava yastığı bulunuyor...Ghia'larda Perde Hava Yastığı'da var fakat onlarda Takla durumunda açılmıyor...

Tekrar geçmiş olsun...
  • O kadar abartılacak kadar ses yoktur bence....Çevreden Mareası olan arkadaşlarda rüzgar sesinden şikayet ediyorlardı...Bildiğiniz serum hortumunu fitillerin içinden geçirip sorunu biraz olsun azalttılar..

Bizim araçtada geliyor bazen bazende gelmiyor anlamış değilim

Garanti vardır servise gidin..Ayrıca şikayeti olanlarda serum hortumunu bi denesinler bence

Düzeltme:Büyük geçmiş olsun sizde ve ailenizde bir şey yoksa hiç birşeyin öenmi yok...Verilmiş sadakanız varmış...Aracı perte çıkartın toplansa sorun yaşarsınız ilerde...Eğerki bir japon olsaydı durum hakikaten değişirdi...Geçen zamanda 3 parça olan araç gibi...Focus sağlam araçtır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akayogullari -- 29 Temmuz 2009; 10:48:53 >

• Büyük geçmiş olsun.Size ve ailenize zarar gelmeyişi çok sevindirici.Emniyet kemerleriniz hepinizin takılı mı idi?
    quote:

Orijinalden alıntı: TALHA0716

slm arkadaşlar şuan yaşadıgım için ALLAHA şükür şu geçtıgımız pazar günü 172 mt sürüklendim takla ters surunme yani tavan üzerinde surunme havada taklada varmış onu hatırlamıyorum ben aracı kullanıyorudm bidaha araba alırsam kesinlikle gene alman focus alırım okadar taklalara ragmen o arabadan çiziksiz burnum dahı kanamadan cıktım arkada oglum yanımda hanım vardı hanım nasıl olmus bılmıorum arabadan fırlamısonda az hasar var ama ben ve oglum arabadan fırlamamısık ve bızde bısey yok ama sınır oldugum tek şey 4 hava yastıgı var ıkı önde ıkı de koltukların yannda var hıc bırı acılmadı bıde arkadaşlar kaskom vardı allahtan kasko arabayı perte ayırcak buyuk ıhtımalle ama kesın tavan deıscek tavan da az egılme var ama ben arabanın her yerının oynadıgını düşünuyorum arabaın ön taraftan gorenler hıc bısey yok gıbı gorunuyor kıc kısmı yarıdan kesılıp baska bı kıc takılırsa belkı duselır dıyorlar sızce topla bnm arabamı bınıcemmı dıyım yoksa ver aracımın degerınımı dıyım kaskoya?araba daha beklmede kaskoya aıt özel serviste yanı anlaşmalı servıste bılgılerınıze ıhtıyacım var arkadaslar aeo gorusuruz telımıde yazıyorum her zaman acamam netı benı caldırın arıyım bılgı verıcek arkadasları 0530 601 64 83 fatih

• TALHA0716, geçmiş olsun Fatih,
    Allah tekrarından korusun.
    Sakın aracı kabul etme , ne yap et aracı perte çıkart ki sanırım dediğine göre çıkaracaklar.
    paranı al git kafana göre temiz bir araç daha al.Ama sakın ona binme.
    hem sürekli bu olayı size hatırlatır durur rahatsız olursunuz.
    Ve bu kaza sonucunda araç içerisinde sizin anında tespit edemiyeceğiniz problemler yaşanabilir.
    Hem diyorsun airbagler açılmadı bence focusada yanaşma derim.
    Git şöyle güvenlik paketli bir araç al...

sanırım robinhood araçların teknik bilgisine sahip değil..hava yastıkları neye göre açılırlar bi araştır derim ben...hava yastığı doğru koşullarda açılırsa yararlıdır aksi taktirde büyük sorun çıkarabilir hatta ölümle sonuçlanabilir...hava yastığı ile.....

ipucu vereyim: havayastığı sensörlerini araştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 29 Temmuz 2009; 13:07:49 >

bizde eski kasa focusla takla atıp bayağı bir sürüklenmiştik aynı şekilde kimsenin burnu kanamadan çıktı araçtan. arkada oturanların bile emniyet kemeri takılıydı. ama hava yastığı açılmadı (2004 collection) en direk sağlam oldu için açılmadı sanırım. sizin kemer durumunuz neydi aracın yan ve öm direklerinde sensörler. çarpma hızı ve açısını açılmasını etkiliyor.

tekrardan geçmiş olsun araç konusunda üzülmeyin perte çıkarın kasko bedelini alırkende iyi pazarlık yapın aracınızın gerçek piyasa değerini almaya çalışın kaskolar ilk iki teklifi düşük tutuyorlr biraz zorlayın. bizde o kazadan sonra fordun güvenliğini tet ettiğimiz için yine ford aldık .

Orijinalden alıntı: uA_Y_C_A

TALHA0716 , geçmiş olsun sizde sorun olmaması yeterli...aracı pert'e çıkarttırın bencede.

sanırım robinhood araçların teknik bilgisine sahip değil..hava yastıkları neye göre açılırlar bi araştır derim ben...hava yastığı doğru koşullarda açılırsa yararlıdır aksi taktirde büyük sorun çıkarabilir hatta ölümle sonuçlanabilir...hava yastığı ile.....

bu konuda anımsanmayacak bilgiye sahibim sağol,
    eleştiri yapmadan önce, kişilerin buradaki geçmişini araştırırsan
    yazılarını daha destekli yazabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafatufekci

geçmiş olsun talha

bizde eski kasa focusla takla atıp bayağı bir sürüklenmiştik aynı şekilde kimsenin burnu kanamadan çıktı araçtan. arkada oturanların bile emniyet kemeri takılıydı. ama hava yastığı açılmadı (2004 collection) en direk sağlam oldu için açılmadı sanırım. sizin kemer durumunuz neydi aracın yan ve öm direklerinde sensörler. çarpma hızı ve açısını açılmasını etkiliyor.

tekrardan geçmiş olsun araç konusunda üzülmeyin perte çıkarın kasko bedelini alırkende iyi pazarlık yapın aracınızın gerçek piyasa değerini almaya çalışın kaskolar ilk iki teklifi düşük tutuyorlr biraz zorlayın. bizde o kazadan sonra fordun güvenliğini tet ettiğimiz için yine ford aldık .

Açılmadığına ve dışarı fırladıklarına göre muhtemelen takılı değildi....

• Dostum, takla atan bir aracın hava yastığı neden açılsın ? Ön yastık sensörler ön tamponun arkasında plaka etrafında olur, takla atan bir aracın yastıklarının açılması için öndende sensöre kadar darbe alması gerekiyor...
    Yan yastıklarında açılması için orta direkte bulunan sensörlere kadar darbe alması gerekiyor, darbe almadığı sürece yüksekten aracı bıraksanızda açılmaz...Ezbere konuşmayın, bilmiyorsanız hiç konuşmayın...Focus'tan uzak dur diyorsun...Geçen zamanda Hummer takla attı ve bir aile öldü içerisinde, yastıkları açılmamıştı...Sensöre kadar darbe almadığına göre, tabiki açılmayacak...Araç kafasına göre yastık mı açsın ? Onu mu bekliyorsunuz...Hummer'da kötü değil mi ? Onada yanaşmayalım, hele sen hiç yanaşma Robinhood

• quote:

Orijinalden alıntı: ROBINHOOD

quote:

Orijinalden alıntı: uA_Y_C_A

TALHA0716 , geçmiş olsun sizde sorun olmaması yeterli...aracı pert'e çıkarttırın bencede.

bu konuda anımsanmayacak bilgiye sahibim sağol,
    eleştiri yapmadan önce, kişilerin buradaki geçmişini araştırırsan
    yazılarını daha destekli yazabilirsin

yaw ne alaka...siz dediniz ki airbag açılmadığına göre bakma focus'a felan ?? burdaki dayanak ne peki?
    aynı şekilde birşey olup airbag açılmış marka model var mı?
    airbag tüm koşullar oluştuğunda yararlı birşey..bu çok önemli.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.