Şimdi Ara

Focus Rüzgar Sesi [Yardım] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
4
Favori
52.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben dusunyorumda bu fıkrı neden bu arabayı ureten muhendıs dusunmemıs arıza adam bısı bu kadar ugrastırıyor bıı dunya para verıyoruz bıde sesı nasıl kesıcez dıye dusunyoruztesekkurler bunu bulan arkadasa helal olsun yanı bende denıcem focus hb var ıns sorun olmaz ılerde.
    arkadaslar bıse daha sorucem yerı deıl belkı ama 2001 focusum var benzın ve lpg lı lpg kullanııyorum cogunlukla tebı en fazla 200e cıktım gazda dahada hızlı gıtmezmı bu ya fıkrı olan varsa yazarsa sevınrım sımdı bıde kablo fılan sokucaz fıtıllere ses dahada kesılınce daha yavas gelır 200 bence
  • yere yakın tipsizden iyi üretilmiştir..en azından
    konuda bahsi geçen araç avrupada satışlarında ilk 3 te _ peki ya yere yakın?_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 21 Haziran 2009; 9:44:12 >

Orjinalden alıntı: okyaypay

bu arabayının mühendislik ürünü olduğunu nerden çıkardınız ki :P

hepsi mühendislik ürünü diil mi ama iyi kaportacı bundan güzelini yapr hee

Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A

yere yakın tipsizden iyi üretilmiştir..en azından
    konuda bahsi geçen araç avrupada satışlarında ilk 3 te _ peki ya yere yakın?_

yere yakın derken bişi mi kaçırdım ben..?
  • _____________________________
    YolaFocusla
  • ıy aksamlar arkadaslar bende bugun denedım şu kablo olayını fıtıllerın içine soktum kabloyu ama arkadas o fotolarda kapı döşemelerınıde sokmus orya ne sokuluyor bende açdım kapı döşemesını ama orya sokulcak bısı bulamadım he bıde bnm focus 2001 ghia bu arkadaın kapı döşemesını actıgında demır tablo gorunuyor ben acdım bnmkınde ole bısı yok sırf benımkı o focusların abısı oldugu ıcınmı acaba yenılerde olemı oluyor yanı :)
    taktım ama daha denemdım ses gelıyormu gelmıyormu dıye he bıde sol taraftakı kapılardan tok tok ses gelıyor sag taraftakılerden ole ses alamadım bıde yanı sag kapılara gore sol taraftakıler bıraz daha sertlestı kapı acılırken yanı anlıyamadım ıkısınede aynı kabloyu tıktım ama neden ole oldu anlamadım :)nese cok yazıdm şimdı kıms eokumıcak :)hadı ıy aksamlar arkadaslar cevap ıcın tesekkurler herkese
    ...yedi pazarımı

• he bıde bıseyımı paylasıcam arkadaslar tecrube olsun sızede bana her arabamda ole oluyor şans dıyelım artık....arabayı alırken aldıgım kişi demıstıkı kapılardakı kolonları bıle paynır taktırdım teypde jvs tv dvd fılan demıstıkı ek olarak 500 verırsen sokmem bunları tamam dedım adam da tamam dedı adam eve gıttı geldı 500 az dedı hanım kabul etmedı dedı ıy bı 100 daha vereyım dedım anlastık neyse bende bakmadan aldım sımdı actıgımda bakayım dedım bı baktım şok oldum :AMA cok kızdım ya ondan bıde hava cok sıcaktı hıc geerek yoktu bence paynır demesydı...sız olsaydınız aynı durumda ne ederdınız FOCUSCULAR
    talha
  • slm arkdas bnmde focus var bu sorun herkeste var sanırım nasıl bı çözum buldunuz bu soruna acaba
    kablo olayını ben söölemiştim ilk. takması kolay. o açıdan sıkıntı yok. focusların yan camlar yeterince sıkmadığı için yağmur yusyunu sıyırmıyor camdaki. yine cam ile kapının arasına kablo gerdiğiniz zamanda camı sıkarak kalktığı için yağmur suyunu camda bırakmıyor.
    yav ne güzel bi buluşmuş şu kablo be
    quote:

Orjinalden alıntı: TALHA0716

slm arkdas bnmde focus var bu sorun herkeste var sanırım nasıl bı çözum buldunuz bu soruna acaba
  • tesekkur ederım abıcım dıyorum ama yasın kac bılmıom bnmkı 26:)nese abı tesekkru ederım tekrar bu akblo ıcın bende butun fıtıllere kablo gecırdım ama ole bı gezıntıye cıkıp denıyemedım ama şole kapıları kapatıp bı motor sesını dınledım pek bısı farketmedı gıbı geldı ama belkıde yorgunlukdan ole gelmıstır dıye dusundum suan olu gıbıyım ):tek basıma ıy yoruldum
    butun kapıların dosemesını soktum he bıde bısı sorcam o kabloyu kapının ıc tarafınamı dış tarafınamı cekıcez yanı dış fıtılın arkasınamı yoksa ıç tarafa kapı dosemesının altınamı ben fıtılıde söktum kapı dosemesınıde soktum pek orlara ole kablo geılcek bı yer bulamaıdm tam olarak neresıne sokuyorusnuz bı fotolarını gorebılırmıyım 2001 focus yazmıstımdaha once snnkı c max mı
    nese tesekkurler gusel fıkırlerınzı ıcın allaha emanet olun jayırlı gecelr
  • tesekkur ederım abıcım dıyorum ama yasın kac bılmıom bnmkı 26:)nese abı tesekkru ederım tekrar bu akblo ıcın bende butun fıtıllere kablo gecırdım ama ole bı gezıntıye cıkıp denıyemedım ama şole kapıları kapatıp bı motor sesını dınledım pek bısı farketmedı gıbı geldı ama belkıde yorgunlukdan ole gelmıstır dıye dusundum suan olu gıbıyım ):tek basıma ıy yoruldum
    butun kapıların dosemesını soktum he bıde bısı sorcam o kabloyu kapının ıc tarafınamı dış tarafınamı cekıcez yanı dış fıtılın arkasınamı yoksa ıç tarafa kapı dosemesının altınamı ben fıtılıde söktum kapı dosemesınıde soktum pek orlara ole kablo geılcek bı yer bulamaıdm tam olarak neresıne sokuyorusnuz bı fotolarını gorebılırmıyım 2001 focus yazmıstımdaha once snnkı c max mı
  • e doğru yazmışın. yaş 34...merak etme ilerde farkedecektir. normal sesine alıştığımız için birden farkedemiyoruz. ama sonra farkediliyor. birden bire mercedesin içi gibi sessizlikte bekleme. sesi % 40 azaltıyoruz bu şekilde. henüz % 60 ı var daha...
    valla kapıda ve aracın üzerinde karşılıklı fitiller var. fitillerin içe doğru bakan tarafından içeriye doğru kabloyu yiteceksin. bu kadar. parç parça olur vazelin/sabunlu su kullanırsan daha iyi oluyomuş. ben bunnarsız sokmuştumk :))
    benim araç c-max ama fitiller aynı yerde kapının üzerinde ve aracın üzerindeler.

quote:

Orjinalden alıntı: TALHA0716

tesekkur ederım abıcım dıyorum ama yasın kac bılmıom bnmkı 26:)nese abı tesekkru ederım tekrar bu akblo ıcın bende butun fıtıllere kablo gecırdım ama ole bı gezıntıye cıkıp denıyemedım ama şole kapıları kapatıp bı motor sesını dınledım pek bısı farketmedı gıbı geldı ama belkıde yorgunlukdan ole gelmıstır dıye dusundum suan olu gıbıyım ):tek basıma ıy yoruldum

• garantiden bütün fitilleri değiştirdim ama yine hüsran 100 km geçince klimayı kapat rüzgar yetiyor
    yanlız bende birde tazikli suyla yıkasınca camdan su geliyor

Orjinalden alıntı: vakitsiz61

garantiden bütün fitilleri değiştirdim ama yine hüsran 100 km geçince klimayı kapat rüzgar yetiyor
    yanlız bende birde tazikli suyla yıkasınca camdan su geliyor

Sende fitillere kablo geçir işte o kadar şey boşuna mı paylaşıldı..rüzgar sesinden daha şikayet etmemeli burdaki focus cular..
    ama benım baska sorunlarım var ya ıkıde bırde akü bitiyor bılen vaarmı akü yenı deısılmıs ama bülbül akü:D taktırmıs adam akü daha yenı ama gorunurde sızce ne yapmalıyım yenı akümü yoksa bı ustaya gostereyımmı?
    tesekkurler
  • akünün bitmesinin bi kaç nedeni vardır. aracın bi yerinde kaçak vardır ve kontağı kapattığınız halde o bölüm çalışmaya devam ediyodur veya alternatör gümlemiştir. alternötör malum aracın şarz dinamosu. aküyü şarz ediyo. o ölmeye yakın artık şarz etmemeye başlar ve aküyü yer. ancak akünün şarz durumunu bi kontrol ettirin amperini ölçtürün. her yeni diyene inanmayın. mutlaka ölçtürün akünün durumunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan38 -- 29 Haziran 2009; 13:34:20 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.