Şimdi Ara

Focus mu Astra mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kararsız kaldığım bir konuda fikirlerinden yardım almak istiyorum . iki araç var 2008 ford focus 1.6 tdi 74000 37.000 SEDAN Tl 2011 opel astra 1.6 comfort full 32500 Lpgli prins tüp takılı 38000 TL HB arabayı en az 7-8 yıl kullanacağım ???

• Gözüm ağrıdı sayılara bakarken...

Astra classic sanırım araç.Daha yeni model olduğu için seçerdim ama focusun motoruda hiç yabana atılmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ford'un ghia olduğunu yazmayı unutmuşum yeni model mi yoksa kalite mi aradayım

• evet o :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliok1

Focus bu galiba

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2008-tdci-focus-ghia-74.000-km-180927653/detay

Geçen yıl bu aracın emsalleri 33-34 bin liraydı.Şimdi 37-38 bin lira.
  • ön kaput boyalı diyor.
    büyük bir kazası mı olmuş yoksa sinir olduğum yeni bir değim var ya "keyfekeder" mi boyanmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimy34

ön kaput boyalı diyor.
    büyük bir kazası mı olmuş yoksa sinir olduğum yeni bir değim var ya "keyfekeder" mi boyanmış?

Yada saksımı düştü Bu saksılarda düşe düşe ön kaputumu buluyorlar kardeşim.Başka düşcek yermi yok
  • Focusun dezavantajları: 90bin ağır bakımı yakın, iç oturma alanı astraya göre dar, km/model olarak daha eski
    Astranın dezavantajı: LPG

Lpg'yi sevmeyenlerden değilseniz astrayı öneririm.
  • evet Astrayı alacam bilmiyorum galiba birşey düşmüş focus kaputuna vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim
  • benzin/lpg her zaman daha ekonomiktir, üstelik 3 yaş da genç araca binmek var, astra iç dış tasarımda da daha hoş bir araç, astra daha doğru bir tercih olacaktır
  • Astra al. Ic mekan kalitesi genisligi kasa yapisi olarak daha iyi.lpg avantaj. Uzun yolda suan o aracla 18-20 kurus sehir ici 25 kurus yakarsiniz. Mis gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alligatör200

Merhaba arkadaşlar kararsız kaldığım bir konuda fikirlerinden yardım almak istiyorum . iki araç var 2008 ford focus 1.6 tdi 74000 37.000 SEDAN Tl 2011 opel astra 1.6 comfort full 32500 Lpgli prins tüp takılı 38000 TL HB arabayı en az 7-8 yıl kullanacağım ???

Gecen hafta 2011 titanium 50 binde 36.500 e aldim.sadece sağ ön kapı boyalı.Fikir vermesi acısından söylüyorum.Focusun fiyatı cok fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

benzin/lpg her zaman daha ekonomiktir, üstelik 3 yaş da genç araca binmek var, astra iç dış tasarımda da daha hoş bir araç, astra daha doğru bir tercih olacaktır

Benzin lpg her zaman ekonomik felan değildir. Hele opellerde hic degildir. Tamamen lpg'cilerin kendisini avutmasidir. Hele hele o iki motor arasinda kesinlik fordun ki daha iyidir. Kalan kisimlara katiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: zubbaba

quote:

benzin/lpg her zaman daha ekonomiktir, üstelik 3 yaş da genç araca binmek var, astra iç dış tasarımda da daha hoş bir araç, astra daha doğru bir tercih olacaktır

Benzin lpg her zaman ekonomik felan değildir. Hele opellerde hic degildir. Tamamen lpg'cilerin kendisini avutmasidir. Hele hele o iki motor arasinda kesinlik fordun ki daha iyidir. Kalan kisimlara katiliyorum.

Bilmiyorsan konusma bence. Opellerde degildir ne demek ya? Lpg yi zamli mi satin aliyor opelciler?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccc123

astra focusa göre kat kat daha kaliteli daha konforlu daha iyi yol tutuşludur.

Forumun yeni troll'ü sensin sanırım.

• Astra ve Focus'u uzun süre kullanmış biri olarak Focus diyorum. Sürüş dinamikleri, motoru yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: zubbaba

quote:

benzin lpg yakıt ekonomisi olarak her türlü daha iyidir, genel bakım masrafları olarak ve olası problemler olarak da çok daha avantajlıdır, evet opel motorlarında subap erimesi mevzusu olabiliyor ama uzun bir km sonra çelik subapla değişmek çözümdür tek sıkıntı bu, ha araç fabrikasyon lpg liyse bu sıkıntı da mevcut değil, bu sıkıntı sadece opel de değil yeni nesil tüm araçlarda olabiliyor, ford opel olması farketmez

• quote:

Orijinalden alıntı: hkeles71

quote:

Orijinalden alıntı: alligatör200

Merhaba arkadaşlar kararsız kaldığım bir konuda fikirlerinden yardım almak istiyorum . iki araç var 2008 ford focus 1.6 tdi 74000 37.000 SEDAN Tl 2011 opel astra 1.6 comfort full 32500 Lpgli prins tüp takılı 38000 TL HB arabayı en az 7-8 yıl kullanacağım ???

Gecen hafta 2011 titanium 50 binde 36.500 e aldim.sadece sağ ön kapı boyalı.Fikir vermesi acısından söylüyorum.Focusun fiyatı cok fazla

Bu aracı sahibinden sitesinden mi buldunuz.Focuslara bakıyorum bu sitede hepsinin fiyatları uçuk.Sadece pert araçların biraz uygun gibi.
  • quote:

quote:

Focus bu galiba

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2008-tdci-focus-ghia-74.000-km-180927653/detay

Geçen yıl bu aracın emsalleri 33-34 bin liraydı.Şimdi 37-38 bin lira.

+1 aynen

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.