Şimdi Ara

Focus-Leon Arasindan Secim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba,gecen gun bayiden focus 2016 otomatik benzinli icin 70 bin e anlastim ancak bazi arkadaslar yakit olarak uzecegini soyledi ve seat leon 1.2 dsg yi onerdi(bu arac icin arka on led far ve park sensoru paketi icin 72500 tl fiyat verdiler). Bu konu hakkinda yardimlarinizi bekliyorum. Iki arac hakkinda bilgili arkadaslar arti ve eksilerini yazabilir mi ? Focus un yol tutusu cok ovuluyor onu sevmistim leon bu konuda nasildir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genle yüklü gemi -- 10 Aralık 2016; 12:26:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben olsam focus alır, brc taktırırım.

• Focus + lpg derim, focusa lpg olur ama leona uymaz,uysa bile şuan için çok verimli değil, benzin çok pahalı leon da yakıt olarak çok uzer,

• Focusa lpg takilinca da 4 yillik garanti iptal oluyor. Leon yakitta ovuluyordu sasirdim suan acikcasi.

• focus sadece yakıt olarak geride kalır karşılaştırma konusunda diğer her tür detayda leondan öndedir.yakıt olarakta yazın 9 kışın 10 litre istanbul içinde yakıyordum ama manueldi.otomatik için ne olur bişi diyemem ama fazla farkedeceğini sanmıyorum.leon 1.2 de bence şehir içi çok fark olacağını sanmıyorum yakıtta hacmi ufakta olsa sıkıştırdığında oda aynı değerleri bulacaktır.leon kullanmadım yol tutuşunu bilmiyorum ama focus bu sınıfta gerçekten lider ve üst sınıf bazı modellerede yol tutuş konusunda kafa tutar.şahsen ben sert araba seviyorum benzinli araçlarda çok farklı yakmıyor günümüzde oynasa oynasa 2 litre aşağı yukarı olur ben olsam ikisi arasında focus tercih ederdim.
  • Focusa LPG taktırıp ucuza gezersiniz. Benzin 5 lirayı geçti, leonun yakıt masrafı fazla olur.

• ekşisözlükte seat leon konusu var, çok övüyorlar aracı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yakıt olarak 3 aşağı 5 yukarı aynı yakarlar.Karar senin.
  • Focus

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon focustan az yakar hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithrandir24 -- 29 Aralık 2016; 19:30:7 >
  • Bence focus

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • manuel almayı düşünürseniz 2. el focus 1.6 tdci style donanım temiz düşük kilometre li alınır hem az yakarsın hemde tüple filan uğraşmazsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.