Şimdi Ara

Focus icin Expertiz??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2004 Focus Ghia HB 77.000 km'de buldum.. 18.500 istiyo, bikac parca da boya varmis

istanbul'da guvenilir nerde arabaya baktirabilirim? araclardan pek anlamadigim icin kullanip da aracin nesi var nesi yok anlamam malesef :(

acaba expertiz raporu'na guvenebilir miyim?

• en iyisi götür yetkili servisi ver exper 50 kağıt baksan vidasına kadar
  • yetkili expertiz sonucu, çürük, çizik, kaza, degisen, lastiklerin durumu akü vs ortaya cikar mi?
  • bu arad araci galeriden alicam, kaziklanmayayim diyorum, satici istedigin servise gotur diyo ama yetkili servis'lere guvenebilir miyiz ki?

su arac isi iyive paranoyak yapti beni yaaa
  • bu fiyat galeriye fiyatlarına göre düşük... eğer temizse kaçmaz ama sen yinede servise götür vidasın kadar baksınlar...
    quote:

Orjinalden alıntı: BuZZLuCK

bu arad araci galeriden alicam, kaziklanmayayim diyorum, satici istedigin servise gotur diyo ama yetkili servis'lere guvenebilir miyiz ki?

su arac isi iyive paranoyak yapti beni yaaa
  • suphelendigim gibi, aracin km'siyle oynanmis, sanayideki ustalar farketti hemen..
  • iyi olmuş kardeş erken farkına varmşın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

suphelendigim gibi, aracin km'siyle oynanmis, sanayideki ustalar farketti hemen..

Almadan farkettiğin iyi olmuş sonradan farketseydin üzerdi seni ; bu arada ustalar sayaç ile oynanma teşhisini neye göre koydular bilgi verebilirmisiniz mekanik yıpranmaya göremi yoksa başka bir noktadanmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: kermo

quote:

suphelendigim gibi, aracin km'siyle oynanmis, sanayideki ustalar farketti hemen..

Almadan farkettiğin iyi olmuş sonradan farketseydin üzerdi seni ; bu arada ustalar sayaç ile oynanma teşhisini neye göre koydular bilgi verebilirmisiniz mekanik yıpranmaya göremi yoksa başka bir noktadanmı

Evet arkadaşım nasıl anladılar?
    Bize de bilgi verirsen biz de kazıklanmamıl oluruz en azından alırken...
  • direksiyona oturan usta, mekanik yipranma, direksiyon ve pedallarin durumuna bakip, direk bu en az 130.000km'de dedi.. sonucta yetkili servislerde eger arac yetkili servise gitmemisse orjinal km'sini soyleyemiyor..

bu arada satici da hala yemin ediyordu km orjinal diye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.