Şimdi Ara

Focus Ghia ile ilgili ilginç bir sorun!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm..2002 model Ford Focus Ghia aracım var.2002 yılında çıkan 2.kasalardan.Bugün araca LPG takdırdım ve rastantı da olabilir ama akşam aracı evimin garajına parkederken camlarla ilgilli bir sorun olduğunu gördüm.
    Eskiden kapıda olan cam kapatma düğmesine biraz uzun basınca elimi düğmeden çektikten sonra da camlar kendiliğinden kapanmaya devam ederdi.Fakat artık elimi düğmeden çekince camların kapanması duruyor.Tüm camlarda aynı sorun var.İşin ilginç tarafı camlar açma kısmına uzun süre basınca kendiliğinden tamamen açılmaya devam ediyor .Yani elimi cam açma kapama düğmesine uzun süre açmak için bastığımda ve daha sonra elimi çektiğimde camlar kendiliğinden açılıyor ama kapanmıyor:S
    Sorun bununla da bitmiyor.Eskiden kumandanın kapıları kitleme tuşuna uzun süre bastığımda kendiliğinden kapanan camlarda artık kendiliğinden kapanmıyor.Fakat kapıları açma tuşuna uzun basınca camlar kendiliğnden açılıyor.Sizce sorun neyden kaynaklanabilir?Fikri olan yazsın lütfen.
    Fazla ihtimal vermemekle beraber LPG işlemi ile ilgili bir sorun olabilir mi?

• Cam kaldırma Modülünde bir sorun var...Büyük ihtimal sonradan takma bir modül...Taktırdığınız yere yada Ölze Servis'e göstermeniz gerekir
  • Sonradan taktırmadım,aracın orjianlinde vardı bu özellik.Birde şayet sorun modüldeyse bunun fiyatı ne tutar bir fikriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyerzzz -- 15 Temmuz 2008; 23:11:27 >
  • kardeş bu soruna burda tam bir cevap bukamayacaksın bi servise göster bence aracını...
  • Aracınızda sorun falan yok...
    Lpg takılırken akü kutup başlarını söktükleri için cam modülü hafızasını silmiş.. Yeniden programlamanız lazım...
    Programlamakta gayet basit..
    Araç çalışır iken.. Cam açma kapama düğmesine açma veya kapama yönünde sonuna kadar basın.. cam kapansın elinizi düğmeden çekmeyin.. 5 saniye daha bu şekilde bekleyin.. Bu işlemi her cam için ayrı ayrı yapın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lawyerzzz

Sonradan taktırmadım,aracın orjianlinde vardı bu özellik.Birde şayet sorun modüldeyse bunun fiyatı ne tutar bir fikriniz var mı?

2002 Model'de bile global kapama var
    Hiç düşünmemiştim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erdm24

quote:

Orjinalden alıntı: lawyerzzz

Sonradan taktırmadım,aracın orjianlinde vardı bu özellik.Birde şayet sorun modüldeyse bunun fiyatı ne tutar bir fikriniz var mı?

2002 Model'de bile global kapama var
    Hiç düşünmemiştim

Global kapama Ghiaların hepsinde var...
    2002 ve sonrası ghialarda global açma da var :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozyurek

Aracınızda sorun falan yok...
    Lpg takılırken akü kutup başlarını söktükleri için cam modülü hafızasını silmiş.. Yeniden programlamanız lazım...
    Araç çalışır iken.. Cam açma kapama düğmesine açma veya kapama yönünde sonuna kadar basın.. cam kapansın elinizi düğmeden çekmeyin.. 5 saniye daha bu şekilde bekleyin.. Bu işlemi her cam için ayrı ayrı yapın...

Eyvallah hocamEğer senin bu cevabını görmesem sabah sabah sanayi yollarına düşecektim valla.Az önce dediklerini yaptım ve sorun çözüldü.Tekrar çok teşekkür ederim.....

• quote:

Global kapama Ghiaların hepsinde var...
    2002 ve sonrası ghialarda global açma da var :)

Yani Global Açma varsa Kapama kesin vardır
  • özyürek allah seni başımızdan eksik etmesin ya... valla harika bir arkadaşsın...
    quote:

Aracınızda sorun falan yok...

• quote:

Orjinalden alıntı: lmnggen
    özyürek allah seni başımızdan eksik etmesin ya... valla harika bir arkadaşsın...

Estağfurullah hepiniz öylesiniz...
  • Arkadaşlar, ön koltuklarda uzun yolda sıcaktan oturulmuyor şort ve t-şort ile araç kullanmak eziyet oluyor.Arkada çocuklar da koltukların sıcaklığından şikayetçiler.Klima havayı serinletiyor,koltukları serinletecek ne yapabiliriz.
  • özyürek ben aracıma global açmayı programla yükletebilirmiyim acaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lmnggen

özyürek ben aracıma global açmayı programla yükletebilirmiyim acaba.

I ıh...
    Modülü değişmen lazım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.