Şimdi Ara

FOCUS GHİA GİZLİ ÖZELLİKLER (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
777
Cevap
29
Favori
457.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşımda var 2.el almıştı konsolun üstünde düğmeli minik bir torpido var yanlız burdan iphone uyumlu bir kablo geliyor.

    arkadaş iphone unu bağlıyor bir etkinlik olmuyor

    acaba ne işe yarıyor bu kablo nereye gidiyor.nasıl aktif ederiz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: memo0001

    slm arkadaşlar 2 hafta önce 2005 model ghia aldım. yeni kasa. kiilitlerken ilk kez basıp kilitliyorum ama ikinci defa uzun bastığımda şoför kapısı hariç diğer camlar kalkıyor ama şoför kapısındaki cam kalkmıyor. niçin böyle olabilir? cevabınız için şimdiden teşekkür ediyorum

    programlamayla alakalı;) bende de 2005 yeni kasa ghia var..Anahtardan programlama ile halledebilirsin.. açma ve kapama tuşlarına 4 sn kadar basılı tut... sonra dene olmuyorsa bı kac sefer daha dene olana kadar..çünkü 4 5 farklı şekilde kapatma fonksiyonu var camları;) takıldığınız yerler olursa yardımcı olurum;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat3418


    quote:

    Orijinalden alıntı: manofmatch

    slm biz 2006 focus tdcı ghia aldık, ama dün otoyolda giderken 115 e cc lü ayarlamak istedim we on yazan tuşa bastım araba boştaydı ve bi süre sonra araba yawaşlamaya başladı cc araba boşta iken alışmıo mu yoksa bi sorunmu war bilgi werirseniz çok sewinirim...

    aktif ettikten sonra frene bastınız mı? frene bastığınız zaman devre dışı kalıyo

    boştayken çalışma tabi ki;) bir sorun yok:) sadece vitesteyken ve 40 km hız ın üstündeyken aktif edebilirsiniz:=)
  • slm bende 2004 chia var ama follow me özellıgını uyguladım yanmadı kontagı cektım selektor yaptım bıraktım kılıtledım aracı farlar yanmadı,nerde yanlıs yapıyorum yardımcı olurmusunus?
  • ben bu follow me ozellıgını devreye sokamadım yazılanları uyguladım ama yanmadı aracım 2004 chıa neden olabılır yardımcı olursanız sevınırım.
  • senin "chıa" aracın 2004 model, bu özellik 2005+ ikinci kasa "chıa"larda mevcut
  • bazıları bütün chia larda var deyınce,yanılmısım teşşekurler.
  • bısı daha merak ettım bu kapı ortalarında yanı emnıyet kemerının ust kısımlarında sag ve solda kucuk hoparlör gıbı bısı var teweter sandım ama degıl galıba,2004 chia arac.ne oldugunu bılen varmı?
  • alarm iç denetim sensörü var orada.
  • Herkese selam yararlı bilgiler buldum burada ama bir sorum olacak.2001 Ghia sedan arabamı içeriden kilitleyemiyorum.Sadece yan yolcu tarafından kilitleniyor ama tekrar açılmıyor.Ancak anahtarı çıkarıp açma tuşuna basınca açılıyor.Yolda giderken arkada çocuk olunca korkuyorum kapıyı açacak diye.Bilen varsa yardımcı olabilir mi.?

    Birde araçta kasetçalar var haliyle.Orjinalliğini bozmadan oraya göre cuk oturacak multimedia yada navigasyon bulabilirmiyiz yada böyle yapan varmı acaba.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antgozetim -- 28 Ocak 2012; 15:37:56 >
  • kilit olayı normal değil, merkezi kilit sisteminde sorun var demektir ki bu focusun ilk kasalarında sık rastlanan bir durumdur. servise gösterip yaptırmanızda fayda var
  • İçerden sürücü tarafındaki kilide basılmıyor bile.Sadece yandakine basılıyor.Anlamadım gitti.Sanırım servise göstereceğim.Teşekkürler maestro_34
  • umarım sorununuz kolayca çözülür
  • Az önce kumandanın açma ve kapama tuşuna beraber basıp uygulamayı denedim.Sadece sürücü kapısını açmayı denedim ama olmadı.Bir türlü olmuyor.Diğer işlemlerde olmuyor.Acaba şu olabilirmi?Ben arabayı aldığım zaman yedek anahtarı vardı sadece.Sonradan bir elektronik anahtarcıya kumandalı anahtar yaptırdım.Orjinal dedi.Bilgisayarı bağladı falan yarım saat sürdü yapması.Neyse acaba anahtardan kaynaklıyor olabilirmi.Birde servisi para almıyor diye okumuştum.Anahtarı güncellemekten.Doğru mu acaba?
  • az demin farkettigim birsey.. buzlanma uyari isigi sifirin altindaysa kirmizi , sifirla dort derece arasi sari yaniyor.. belki yazilmistir ama olsun..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emas

    quote:

    Orijinalden alıntı: lmnggen

    imzamdaki aracımda kumandayla çift kilitleme yapılınca içerden kapıyı asla açamıyosunuz ya camı kıracaksınız yada sunrooftan çıkacaksınız...
    açıkcası bu bana mantıksız geldi niye böyle bu özellik koymuşlar anlayamadım. sizce ne olabilir?


    BU özellik focus un en güzel özelliklerinden biri bende de 2005 focus2 ghia var...bir gün anahtarı bagajda unuttum yedek anahtarım da yoktu..neler denedik camı kastırdık telle çektirdik açma kollarını sonuna kadar çektik hem yolcu hem sürücü ama açılmadı... bunun anlamı aracı sizden başka birisi camı kırsa bile kapıları açamaz! yani hırsızlar için bire bir caydırıcılık...örneğin kelebeği kırarlar genelde kırsa bile kapıyı yine açamayacaktır;)seni seviyorum focus;)


    uc bes yaslarinda cocogunuzu arabada birakip marketten birsey alirken gozunuz arkada kalmayacagi bir yontem...




  • soguk diye araci yedekle calistirdim uzaktan kumandali anahtarla kilitlemek isteyince kitlemedi ama anahtar deligine sokup kilitleyebildim..bunudami dusunmusler deyip sasirdim... birde su var sag lambanin patlak ampulunu degistirmek icin servise gittim, lamba icin far sokuldu geri takildiginda yaklasik tampondan yarim santim yukarida kaldi... hersey otuz kere kontrol edildi butun tirnaklar yerli yerinde ama bir turlu eski yerine denk gelmdei buda gizli bir ozellik...
  • arkadaşlar focus dizel 1.65 ghia modelini düşünüyorum. Beygir filan farkediyor mu? Herkes ghia tavsiye ettiğinden düşündüm. Yada 28000 'e kadar dizel sedan focus ne önerirsiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ledeyna

    arkadaşlar focus dizel 1.65 ghia modelini düşünüyorum. Beygir filan farkediyor mu? Herkes ghia tavsiye ettiğinden düşündüm. Yada 28000 'e kadar dizel sedan focus ne önerirsiniz?

    28 bin e kadar bulacağınız ghia focus 2006 model ve 100 bin üstü olur.O fiyata temizini bulmak zor biraz. Şansınız varsa belki çıkar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: egebuca

    quote:

    Orijinalden alıntı: ledeyna

    arkadaşlar focus dizel 1.65 ghia modelini düşünüyorum. Beygir filan farkediyor mu? Herkes ghia tavsiye ettiğinden düşündüm. Yada 28000 'e kadar dizel sedan focus ne önerirsiniz?

    28 bin e kadar bulacağınız ghia focus 2006 model ve 100 bin üstü olur.O fiyata temizini bulmak zor biraz. Şansınız varsa belki çıkar.

    evet 2006 model ancak olur. Ama Ghia olup 2006 olması mantıklı değilmi? Birde km en fazla kaç olmasını önerirsinz? Temizini bulmak derken km düşük ve yetkili servise kontrol ettireceğiz yeterli olmaz mı ? 28000'e kadar sedan, görünümü güzel, piyasası olan, 1-2 yıl bindikten sonra kolay satabileceğim dizel, güvenlikli bir araç tavsiye etmenizi rica ediyorum o zaman?




  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.