Şimdi Ara

FOCUS GHİA GİZLİ ÖZELLİKLER (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
29
Favori
457.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: focusone


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mustafa-T

    focus I de kendi kendine kitleme olayı yok. kitliyorsa büyük ihtimal merkezi kilit sorunlu :)

    bendeki 2 focus 1 de de var di.. hep sorunlularda bana denk gelir :-)

    biri sıfır 2005 collection biri 2001 ghiamız oldu.

    kendiin kitleme işi hiç olmadı 2001 ghia da kışın bazen kilit kendi kafasına göre takılmaya başlardı nemlennice o zaman araştırmıştım çoğu focsuta kronik kilit sorunu var kiminde kilitler açııken bile açma efekti yapr kiminde kendinde kitler açar. havalar iyileşine düzelir o da nem oksitlenme yapıyor switclerde diye duydum. 2005 olanı çok uzum süre kalmadı yein olduğu için sorun yapmıyordu. eğer sonradan takıaln alarm vsnin bir özelliği ise bilemem.




  • Yalan olmasın 2001 üç kapılıda olmayabilir çok oldu satalı makyajlı beş kapılıda kesin vardı.
  • slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende ford ghıa hastasıydım sonunda nasip oldu aldım yalnız benim araba 2007 model teyple tekefon görüşmesi olmuyor 2007 lerde yokmu bltut varda benmi yapamıyorum birde arabanın kapı açılınca yanan üsteki lambanın yanında ufak haporlör gibi bir şey var o neişe yarar acaba javascript:void(AddText(''))
  • çok faydalı oldu buradakib ilgiler
    tesekkur ediyoyorm herkese...
  • Ön koltukların altında kablo var.Koltuğa gidiyor.Onlar neyin kablosu acaba ?(2000 Focus ghia)
  • bugün kapılar kilitli değilken kaputu açtım yağına suyuna bi bakayım diye. birden kapıları kilitledi eşek sıpası. değişik değişik huyları var ya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fetih
    Ön koltukların altında kablo var.Koltuğa gidiyor.Onlar neyin kablosu acaba ?(2000 Focus ghia)

    Koltuklara giden kablolar. Bazı araçlardada ön sis yoktur ama kablolar vardır
  • Ön sis far kablolarının koltuk altında ne işi var anlamadım :)

    Hava yastıklarının emniyet kemeri bağlantısı olabilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fetih
    Ön sis far kablolarının koltuk altında ne işi var anlamadım :)

    Hava yastıklarının emniyet kemeri bağlantısı olabilir mi?

    .:) devrik olmuş yazdıklarım. Araçlarda bazı donanımlar olmasada tesisatı döşenmiş olabilir. Bende ki focusta ön sisler yoktu ama kablolar döşeli idi. Sizdeki kablolar da elektrikli koltuk tesisatı. Emniyet kemeriyle airbagın bağlantısı yok bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusone -- 4 Temmuz 2011; 0:12:57 >
  • merhaba arkadaşlar benimde yeni 2006 focus tdcı 90 hp aracım var, birkaç sorum var ilgilenen olursa çok sevinirim bugünlerde farkettim kumandadan aracı kilitliyorum dışarıdan kapılar açılmıyo fakat şöför kapısı dışarıdan kilidi kaldırıp açıyo (sanki içeriden kilitleyip tekrar içeriden açmış gibi) anahtarla kapıdan kilitleyince olmuyo ama :( , diğer sorumda bahsettiğim araca cruise control taktırmanın maliyeti ne kadar şimdiden teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ulupinar67

    merhaba arkadaşlar benimde yeni 2006 focus tdcı 90 hp aracım var, birkaç sorum var ilgilenen olursa çok sevinirim bugünlerde farkettim kumandadan aracı kilitliyorum dışarıdan kapılar açılmıyo fakat şöför kapısı dışarıdan kilidi kaldırıp açıyo (sanki içeriden kilitleyip tekrar içeriden açmış gibi) anahtarla kapıdan kilitleyince olmuyo ama :( , diğer sorumda bahsettiğim araca cruise control taktırmanın maliyeti ne kadar şimdiden teşekkürler


    Aracınız hayırlı uğurlu olsun. Kapı kilit olayını tam anlamadım. Biraz daha açarsanız belki yardımcı oluruz.
    cc işine gelirsek (focus 2 için söylüyorum) cc li bir focus 2 direksiyonu almalısın.Bunu çıkmacılardan 200-300 TL arasında bulabilirsin. Direksiyonu aldıktan sonra sanayideki bir ustaya 30-50 TL arası değiştirirsin. Servise gidip gem modülüne cc yi tanıyacak şekilde 20-30 TL arası yazılım attırırsın sonra da kullanırsın.Rakamlar 3 aşağı 5 yukarı değişir. Sıfır direksiyon bulmak istersen ebay dan alabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egebuca -- 6 Temmuz 2011; 19:51:26 >




  • sağolasın dostum kapı olayı tam olarak şöyle herzaman yapmamakla beraber eve geliyorum kapıları kumandadan kilitliyorum tüm kapılar kilitli aaçılmıyor fakat şöför kapısını açınca kilitleri kaldırıp açıyo ( hani araç içinde kapıları kilitlersinde açacağın zaman kilit butonunu kaldırmadan sadece kapı kolunu çekersin tüm kilitler atar ya aynen öyle açılıyo) dün elektirikçiye gittim orada da açılmadı beni yalancı çıkardı eve geldim yine aynı ama anahtarla kapıdan manuel kilitlersen açılmıyo, sizi bulmuşken bi şey daha sorayım benim emniyet kemeri ikaz lambası yanmıyo ve de ikaz ötmüyo (bazılarının tam istediği şey ama ben istemiyorum ötsün yani) ilginize çok teşekkrüler,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ulupinar67

    sağolasın dostum kapı olayı tam olarak şöyle herzaman yapmamakla beraber eve geliyorum kapıları kumandadan kilitliyorum tüm kapılar kilitli aaçılmıyor fakat şöför kapısını açınca kilitleri kaldırıp açıyo ( hani araç içinde kapıları kilitlersinde açacağın zaman kilit butonunu kaldırmadan sadece kapı kolunu çekersin tüm kilitler atar ya aynen öyle açılıyo) dün elektirikçiye gittim orada da açılmadı beni yalancı çıkardı eve geldim yine aynı ama anahtarla kapıdan manuel kilitlersen açılmıyo, sizi bulmuşken bi şey daha sorayım benim emniyet kemeri ikaz lambası yanmıyo ve de ikaz ötmüyo (bazılarının tam istediği şey ama ben istemiyorum ötsün yani) ilginize çok teşekkrüler,


    İkaz için serviste yazılım atılmalı. Kapı içinse sanırım kapı içindeki kilit modülü ya arızalanmıştır ya da ufak bir temizlik istiyordur.




  • Kemer takma alışkanlığınız varsa ötmemesi daha iyi. Sinir bozucu bisey. Öyleki herzaman kemer jtakan ben ötmeye başladımı inat yapıp takmadığım oluyor.
  • bu mesajı yanlış yere yamışım yerini değiştiriyorum mesajı silebilir misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammedozdemir -- 19 Temmuz 2011; 15:11:12 >
  • Merhaba arkadaşlar dün itibari ile bende ford focus Ghia sahibi oldum.. İlk aracım bu 30 yıllık yaşantımda ilk kez araba sahibi oldum.. Allahım olmayanlara da nasip etsin..
    2002 model buz yeşili otomatik 1.6
    araçla ilgili bir iki sorum olacak önerilerinizde bekliyorum..
    1- Kapılardaki kolların bej rengi siyahlaşmaya başalmış bunları boyatma sansım varmı? (yada farklı önerisi)
    2- Malesef kaset çalar var cd çalar ile değiştirme şansım varmı?
    3- Yolcu koltugundakı cam açılıyordu dun karıstırırken acıyor ama kapanmıyor kendı dugmesınden ılla sofor mahalındekıyle bıraz kapatırsam gerısı ordan kapanıyor..

    Teşekkürler şimdidenn.. Bu konun yeni takipçisiyim :)
  • genelde kimsenin bilmediği bir özelliği söylicem
    focus 1 in anahtarıyla bütün focus 1 leri kitliyebiliyorsunuz arkadaşlarıma anlattım kimse inanmadı öyle şey olmaz dediler bi denedik hepsi şaşırdı
  • bütün focu bir değil :D o tip anahtar kullanan nerdeyse tüm fordları kitliyor. ford kargodan ford mondeoya kadar. ama son focus ve fordlarda olmuyor. 2005 öncesi arçlarda genelde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tolga V.

    genelde kimsenin bilmediği bir özelliği söylicem
    focus 1 in anahtarıyla bütün focus 1 leri kitliyebiliyorsunuz arkadaşlarıma anlattım kimse inanmadı öyle şey olmaz dediler bi denedik hepsi şaşırdı


    hirsizliga karsi gelistirilmis onlem, tornavidada soksaniz kitler
  • mesajım bulunsun, bende yakında ghia dizel bir focusla aranıza katılacağım nasipse.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.