Bildirim
Focus 3 Kullanıcıları,kullanmış bilenler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
şirket arabasıdır %85 -
quote:
Orijinalden alıntı: jimhendrix
şirket arabasıdır %85
nasıl ayırt edebiliriz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 yildir 1.6 115 ps lik olanini kullaniyorum.cok memnunum bi sikinti yasamadim.dar falan deniliyor 85 kg 1.80 boyum var bana yetiyor.sehirler arasi 120 130 bandinda 5 5.5 lt yakiyor.sormak istediginizi sorun cevaplayayim.ayrica sirket falan da degilim:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tanıdığınız sigortacı varsa sorgulatın geçmiş sahiplerini görebiliyorlar eğer şahıs üzerine ise o zaman anlaşılmaz birde kilometresi orjinal olup diğer aksamında sorun yoksa şirket aracı olsa dahi alınır çünkü araba daha 1 yaşında ve 30 bin km hiçbirşey bundan 1 sene evvel focus 3 1.6 tdci trendx 95 hp test etmiştim performansı iyiydi 115 hp olanları elbet daha iyidir ama bu motorda gayet iyi yürüyor ses izolasyonu tatminkardı arka koltuğa oturmadım bakmadım ama genelde dar olduğu şeklinde oldukça fazla eleştiriler var buna bi göz atın derim frenleri çok hoşuma gitmişti fren pedalında hiç boşluk yok 2 santim bassanız bile fren yapıyor araç birde debriyaj pedalı ile ilgili ergonomi sorunu fark ettim pedal oldukça yukarıda konumlandırılmış ve ayağınız havada kalıyor topuk yerde olmuyor yani buda rahatsız edici gelmişti bana zaten araştırırsanız bu eleştirileri görüp okursunuz aktarabilceklerim bu kadar hakkınızda hayırlısı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: santa FE
2 yildir 1.6 115 ps lik olanini kullaniyorum.cok memnunum bi sikinti yasamadim.dar falan deniliyor 85 kg 1.80 boyum var bana yetiyor.sehirler arasi 120 130 bandinda 5 5.5 lt yakiyor.sormak istediginizi sorun cevaplayayim.ayrica sirket falan da degilim:)
95hp-115 hp ayrımını nerden ayırt edebiliriz.6 vites olanlar 115 hp, 5 vites olanlar 95 hp diye biliyorum.hız sürat delisi değiliz.uzun yolda bile 110 km/s standart hızda gideriz.6 litre yakması makül bir tüketim bana göre.ilk mesajda belirttiğim araç ederi nedir ikinci elde acaba.o kadar abuk sabuk fiyatlar varki.
quote:
Orijinalden alıntı: serdar_ibrahim eymen.
Tanıdığınız sigortacı varsa sorgulatın geçmiş sahiplerini görebiliyorlar eğer şahıs üzerine ise o zaman anlaşılmaz birde kilometresi orjinal olup diğer aksamında sorun yoksa şirket aracı olsa dahi alınır çünkü araba daha 1 yaşında ve 30 bin km hiçbirşey bundan 1 sene evvel focus 3 1.6 tdci trendx 95 hp test etmiştim performansı iyiydi 115 hp olanları elbet daha iyidir ama bu motorda gayet iyi yürüyor ses izolasyonu tatminkardı arka koltuğa oturmadım bakmadım ama genelde dar olduğu şeklinde oldukça fazla eleştiriler var buna bi göz atın derim frenleri çok hoşuma gitmişti fren pedalında hiç boşluk yok 2 santim bassanız bile fren yapıyor araç birde debriyaj pedalı ile ilgili ergonomi sorunu fark ettim pedal oldukça yukarıda konumlandırılmış ve ayağınız havada kalıyor topuk yerde olmuyor yani buda rahatsız edici gelmişti bana zaten araştırırsanız bu eleştirileri görüp okursunuz aktarabilceklerim bu kadar hakkınızda hayırlısı olsun
araç şahıs üzerine görünüyor.araç haziran 2014 te çıkmış görünüyor .şuan almayı düşündüğüm kişi ruhsatı şubat 2015 te üstüne almış görünüyor.tanıdık sigortacı yok malesef.95 hp -115 hp ayrımı yukardada ifade ettim nasıl ayırt edebiliriz.şu şekilde biliyorum 95 hp likler 5 vites,115 hp likler 6 vites şeklinde.debriyaj bildiğim kadarıyla istenen şekilde ayarlatılabiliniyor servis/sanayide.teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.satıcı meslek olarak öğretmen olduğunu belirtmiş meslek önemsiz benim için araç önemli sonuçta.ikinci elde piyasası ne olur acaba bilginiz var mı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
95 hp olanlarda 6 vites benim bildiğim tred ve trendx olanlar 95 hp style ve titanium olanlar 115 hp
Sirket araci olup olmadigina dikkat edin.Otokoc plakalikliysa buyuk ihtimal filodur.Sigortaci tanidiginiz varsa baktirin.Servis kayitlarinda cikar yinede.Her turlu kontrol ettirin.Hele araba beyaz veya gumus griyse ekstra dikkat edin.Filo olabilir yuksek ihtimalle.
@serdar_ibrahim eymen. çok teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: kartalus
Sirket araci olup olmadigina dikkat edin.Otokoc plakalikliysa buyuk ihtimal filodur.Sigortaci tanidiginiz varsa baktirin.Servis kayitlarinda cikar yinede.Her turlu kontrol ettirin.Hele araba beyaz veya gumus griyse ekstra dikkat edin.Filo olabilir yuksek ihtimalle.
almadan serviste ekspertiz yaptırmayı düşünüyorum zaten.ford servisleri ekpertiz yapıyor değilmi?
quote:
Arkaya da 1.80'lik adamı koyup denersen daha iyi fikir sahibi olursun hocam :)
Bende de 115 lik var chiple 145 oldu tavsiye ederim.
95'liklere değil de 115'liklere bak kardeş 3-4 fazla verirsin ama basınca gider en azından. -
Bizim bir arkadaş budget-in arabasını almıştı. Gayet hesaplı aldı. 30.000 km de idi. herhangi bir sıkıntı da yok, gayet güzel biniyor.Serviste baktırdığınız zaman ortaya çıkar sıkıntılar... -
quote:
Orijinalden alıntı: 3,14159265358979323846264
Bizim bir arkadaş budget-in arabasını almıştı. Gayet hesaplı aldı. 30.000 km de idi. herhangi bir sıkıntı da yok, gayet güzel biniyor.Serviste baktırdığınız zaman ortaya çıkar sıkıntılar...
ne kadara aldı acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: labidu
quote:
Orijinalden alıntı: kartalus
almadan serviste ekspertiz yaptırmayı düşünüyorum zaten.ford servisleri ekpertiz yapıyor değilmi?
Tabi tabi yaparlar merak etmeyin.
Şirket arabası olsa ne olacak ?
Araç beklentilerinizi karşılıyor olduktan ve sıkıntısı yoksa her türlü araba alınır, ki ben şirket arabası almayı tercih ederim, en azından bakımları günü gününe yetkili serviste yapılıyor ve hiçbir masraftan kaçılmıyor.. Ama binici arabası hep sanayide bakımı yapılıyor.
Kendi aracım 3 yıl sözleşmeli filo aracı, 3. yılındayım ve tüm bakımları yetkili serviste yapıldı, şirket arabası olmasındaki problem nedir ? Günlük rent a car ile filo arabası farklı şeyler. Filo ise gözünüz kapalı alın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caspento -- 4 Temmuz 2015; 21:01:14 > -
quote:
Orijinalden alıntı: caspento
Şirket arabası olsa ne olacak ?
Araç beklentilerinizi karşılıyor olduktan ve sıkıntısı yoksa her türlü araba alınır, ki ben şirket arabası almayı tercih ederim, en azından bakımları günü gününe yetkili serviste yapılıyor ve hiçbir masraftan kaçılmıyor.. Ama binici arabası hep sanayide bakımı yapılıyor.
Kendi aracım 3 yıl sözleşmeli filo aracı, 3. yılındayım ve tüm bakımları yetkili serviste yapıldı, şirket arabası olmasındaki problem nedir ? Günlük rent a car ile filo arabası farklı şeyler. Filo ise gözünüz kapalı alın
hala bir fiyat söylenmedi.açıkçası piyasasını bilmiyorum.54-,54,500 civarı mı acaba?araç sahibiyle haftaya görüşeceğiz çünkü.
-
54 55 civarı sanırım piyasası, ama biraz daha düşürün, donanımına oranla fiyatı biraz pahalı, bu fiyata Renault'dan megane ve fluencelerin, mazda 3ün, en dolusu alınıyor.
Birkaçbin daha arttırıp Astra sedan 1.6 cdti'de bakabilirsiniz, 136lık motor çok iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: labidu
quote:
95hp-115 hp ayrımını nerden ayırt edebiliriz.6 vites olanlar 115 hp, 5 vites olanlar 95 hp diye biliyorum.hız sürat delisi değiliz.uzun yolda bile 110 km/s standart hızda gideriz.6 litre yakması makül bir tüketim bana göre.ilk mesajda belirttiğim araç ederi nedir ikinci elde acaba.o kadar abuk sabuk fiyatlar varki.
Trend ve trendx dizeller 95 ps,style ve titaniumlar 115 ps dir.Direkt donanimdan anlayabilirsiniz
-
quote:
Orijinalden alıntı: Abstraction
54 55 civarı sanırım piyasası, ama biraz daha düşürün, donanımına oranla fiyatı biraz pahalı, bu fiyata Renault'dan megane ve fluencelerin, mazda 3ün, en dolusu alınıyor.
Birkaçbin daha arttırıp Astra sedan 1.6 cdti'de bakabilirsiniz, 136lık motor çok iyi.
sahibi daha da düşmüyor malesef. araç 27 binde çünkü.2014 model üstelik. renö megan ve fluence mazda 3 astra sedan malesef eledik yoksa en bakmadık değil, beğenmedik.bikaç bin daha arttırma durumu yok malesef.
Benzer içerikler
- dacia sandero stepway 1.0 yorumlar
- nissan note kronik sorunları
- yeni tucson 1.6 crdi elite plus 4x4 dct (dizel) yorumlar
- motor soğukken mavi duman atıyor
- brake boost nedir
- 2024 araç satış rakamları
- yeni q5
- 2025 transporter
- mercedes vision v fiyat
- deepal s05
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X