Şimdi Ara

Focus 3 için fiyat.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Ford focus style plus 1.6 tdci 115 bg olan araba için 56 bin tl fiyat aldık yarısı peşin kalanı taksitle sizce nasıl fiyat sizin bildiklerinize göre pahalı mı ucuz mu ya da türkiye nin hangi bayisi daha ucuz verebilir fiyat farkı yüksekse oradan alabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcayipKuark -- 23 Ağustos 2011; 23:46:02 >

• balıkesir akoto diğerlerine göre indirimli felan diyenler var. ama bin tl anca oynar bence. bu arada focus 4 değil o araç Focus III
  • Teşekkür ederim. Ama bin lira için değmeyeceğini düşünüyorum.
  • büyük indirim vs olcağını sanmam hatta 2012 modeller için daha fazla istiyorlar 2011 lere göre
  • Evet 2011 model ile 2012 arasında 3 bin tl fark istediler. Değer mi ki? ne farkı olur ve ya dezavantajı ne olur 2011 olunca?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eldenayriyim

Evet 2011 model ile 2012 arasında 3 bin tl fark istediler. Değer mi ki? ne farkı olur ve ya dezavantajı ne olur 2011 olunca?

aracını elden çıkarırken 2011 değil 2012 diye çıkarırsın.
    araç vergisi öderken 2011 model ile aynı vergiyi ödersin.
    yani 2012 yılında alınmış araç 2015 yılında 3 yaşa göre vergi öderken, sen bu sene aldığın için 4 yaşa göre vergi ödersin.
    uzun süreli binmeyi planlıyorsan değer.
    ama kısa sürede sıkılır satarım diyosan değmez.
  • valla artık sıfır araç fiyatları innaılmaz uçtu..50 binin altında alınacak sıfır kalmadı.... 56 bin çok iyi para yaa...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.5 ay önce titanium donanımı için 55 bin fiyat almıştım.Fiyatlar iyice sapıttı.
  • Bence bin lira falan diye düşünmeyin arayın.
    Geçen hafta Akoto'dan 47 bin liraya 2011 1.6 TDCi Style metalik aldım. Arayın sorun, zarar etmezsiniz. Aynı arabaya bir başka bayiide 52 bin lira demişlerdi. 5 bin lira az değil. Ağaçtan toplamıyoruz sonuçta...

2011 ile 2012 arasında sizin almayı düşündüğünüz araçta bir fark yok. Zira 2012 lerde ESP standart olacak ama Plus pakette zaten ESP var. Öte yandan Start Stop 2012 lerde paralı olacak.. 750 lira falan olacakmışmış..
  • Arabayı alırsak en az 4-5 yıl bineriz. Bu akoto'yu da arayıp bi bilgiy alayım.
  • Bi de bu focusa pioneer eğlence paketi eklenir mi? Eklenirse kaç paraya patlar bu bize?
  • Eklenmez. CD çalar konsola entegre. custom birşey yapılabilir ama o zamanda birçok özelliği kaybedersiniz. Onun yerine illede değişiklik istiyorsanız sony alın gitsin. Ki bence hiç gerek yok. Mevcut CD çalar zaten MP3 falan çalıyor. E bluetooth sesli kontrol falanda hep ona entegre.. Bence bu aracın CD çaları ile oynaşmak lüzumsuz olur. He kit halinde Sony falan temin edilebilirse o zaman başka. Onun dışında aynı ekran kullanılacak olduktan sonra sadece Sony ile değiştirmekte anlamsız. "bence"
  • Benim düşüncem şuydu mondeonun navigasyonlu pioneer eğlence setini eklemek. Hani sonuçta aynı özellikler mondeoda var ve orjinalı takıyorlar fabrika çıkışı.
  • mondeo ile focus III konsolu çok alakasız. focus II.5 a takılıyor o mondeonun pionneri o ayrı. ama çıkmasına 2 bin tl çekiyorlardı geçen gün :D navigasyon güncellemesi ile ilgili de biraz sorun var sanırım. FIII e cafcaflı dokunmatik wifili vs bir multimedia sistemi gelecek vs diyordu lansman gibi bir şeye gittiğimizde sorumlular. ama 2012 den sonra felan. yurt dışında var o sistem

http://www.ford.com/cars/focus/

my ford touch sistem diye geçiyor.
  • Her neyse olmasa da olur. Hem fiyat farkı da baya isterler araba firmaları genellikle ufak şeylere çok istiyor. Mesela sunroof eklemek 1900 küsür lira. Ve sonuç sunroof da koymuyoruz.
  • geçen 15-20 gün önce style +plus dizel 4kapı için 2011 model 52000 fiyat almıştım.(keleşlerden)

Dün çetaştan 2012 style plus dizel için 57000 dedi.Bana müsade dedim.

Buarada focus 2,5 4k arıyorum trend x bulamıyorum,var mı kıyıda köşede?
  • İzmir Çetaş'tan fiyat alın birde.
  • Sony nin kafası hurdacıda var. Sıfır parça üstelik. Ama arka tarafı mevcut MP3 çalarla aynımıdır bilmiyorum açıkcası. Ben o aletin tipini beğenmediğim için hiç bulaşmadım bile. Üzerinde bulunan alet gayet güzel.
  • Neyse orjinal neyse o oynamayalım fazla ben siparişte ekletelim diyordum ama bakalım belki de focus değil mondeo alırız.
  • Güncel.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.