Şimdi Ara

Focus 3 1.6 mı 1.0 ecoboost mu?İşin içinden çıkamadım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
3.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam liste fiyatlarına göre ecoboostun 3935 lira fazlası var.

Performans olarak aman aman bir fark yok yakıt tüketimi olarakta çok büyük bir fark yok.

Ecoboostun tek artısı MTV.

Ama şunu da hesap etmek gerek 1,6 motor ecoboosta göre karadüzen eski sistem daha bilindik daha sorunsuz anlayanı daha çok olan bir motor.
    Allah esirgesin bir sorun sıkıntı çıkarırsa ecoboosttan anlayan yetkili serviste bile çok az usta vardır. Ömür boyu servisede gidilmez bu fahiş fiyatlarla.

Ayrıca aracı satacağınız zaman bence 1,6 ya rağbet daha çok olur bizim milletimiz yenilik sevmez.

Bütün bunlara ek olarak 1,6 nın LPG altı bileziğide kolunda her zaman bir artı.

Benim gözümde 1,6 daha önde suanda.

Ayrıca aracın ilk alım maliyetini ne kadar düşük tutarsanız iyi bana kalırsa
  • 1.0 ecoboost golf 1.4 act karsilastirilmasinda golfun daha az yaktigini gormustum. Focus 1.6 dizel mi benzinlimi ? Hangisini daha temiz bulursan onu al derim. Km sikintin yok belli ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerinizde olsam 1.6 alır o 4000 lirayıda style donanıma yükselmek için kullanırdım

1.0 1.6'ya göre 2 litre az yakar ama siz zaten az kullanıyormuşsunuz. Hem 1.6'nın lpg uyumu var hem 2. Elde daha revaşta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • babama anlattım iki motoru da 1.0 çok kücük be dedi kulağa hoş gelmedi tabi bugün 2012 1.6tdci 45bintl yazmış araba trend-x ti en az jantlar alüminyumdu böyle fiyata bulursak iki benzinlinin de yüzüne bakmayız tahminen

Konuyu saptırmak gibi olmasın su anki arac 98 vectra 2.0cd klima full acık arabada 4 sonra 5 kisiye cıktı bagaj yarı dolu hız 105 110 civarı otoban 15dk sehirici sıkisık trafige girdi ortalama 6.7 lt yaktı arabada tüp yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 4 Temmuz 2014; 17:07:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizel için belli bir kilometre sınırı koymak mantıksız. İkinci elde bazı araçların benzinli+lpg ile dizel seçenekleri aynı para ediyor. Gidip dizel almak bal gibi mantıklı.

Focus ile 1.0 litre bir motoru aynı anda düşünemezken Ford başardı diyebiliriz bunu. Olay şu hem güldürmeyecek hem öldürmeyecek bir performansla birlikte düşük tüketim. Şehir içi verileri kullanıcılara göre 7-9 litre arası değişiyor bu motor için. Fena değil Focus gibi bir arabaya göre. Mantıklı olan 1.6 benzinli + lpg ama pazarda az talep görebilecek 1.0 litre için de ikinci el sitelerinde uygun bulunabilirse seçilir.
  • en iyisi 1.6tdcı alıp koltuğa yapışmak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.