Şimdi Ara

Focus 2007 tdci tekleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracın bütün bakımları tamdır ve ucuza kaçmadan yetkili servisde tam yaptırdım,
    Dün memlekete gelmeye yola çıktım surus esnasında hız farketmeksizin araç aniden saniyelik irkiliyor ve geçiyor bazen ard arda 2-3 Kere oluyor bazen 1 Saatde bir oluyor bazen hiç olmuyor,
    Ve surus anında ne kadar hizliysam bu saniyelik tekleme Okadar sert oluyor yanı hızlı gitmeye korkuyorum
    Yolculuk esnasında valizlerle Sanayiye girdim bilgisayar taktılar krank sensoru ve devir sensoru arızası göründü sonra usta sağ ön tekerin arasına elini Sokup yaptım dedi oda gevşemiş dedi ama anlamadım ardından ustayla test surusu yaptik ama tekleme yapmadı ve dün ustaya gittigimden Beri tekleme yapmıyor, tabiki içim yinede Rahat degil.
    Yakıtı hep shelden alırım, filtreler yeni, turbo giriş çıkışları sağlam, egzos sağlam, yani bu sensorlerden hangisi sorunludur? İkisinde de hata diyordu ama birisi sağlam olmalı cunki bu sabah bilgisayarsız ustayla fikir için Konuştum öyle olsa selta atar dedi o arıza geçmişten kalmıştır deyince bilemedim
    Varmı aynı sorunla tdci lerde karşılaşan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sorunlu olan sensörler belli,tekrar yaparsa o sensörleri değiştirmeyi deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesin sadece krank devir sensörü arızalıdır. adamlar para alalım diye tek parçayı, iki ayrı parça diye göstermeye çalışmış gibime geldi.
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Ozur dileyerek hatami duzeltiyorum

Bu işten anlamadığım için kavramları karistirdim

Bilgisayar krank sensoru ve eksantrik sensoru arızası veriyor yani devir değil o eksantrik olacak

• ikisinin arızalı olması da ilginç. sensörlerdendir büyük ihtimal ama önemli sensörler olduklarından orjinal takılması gerekir, ya da orjinale en yakın kalitede olanı tam bilmiyorum ben de.
    başka mesaj atan da olmamış ama sanırım @esmerce hocam eskiden focus kullanmış belki bilgi verebilir.
  • Eğer tüm aksamdan kesinlikle eminseniz periyodik bakımda değişen orjinal parçalardaki üretim hataları da akla gelebilir; 2009 dizel Focus um da sizinki gibi kesiklik ve daha yüksek performans talebinde stop etme sorunumda probem üretim hatalı mazot filtresinde çıkmıştı misal.
  • Hocam yarına filtreyi değiştireceğim sizin dediginiz gibi olmustur diye dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 7 Eylül 2016; 12:05:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FORD FOCUS HARARET SORUNU
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha önce de fokus araçta krank ve devir sensörü hatası ile ilgili konu açılmıştı
    kronik mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende focus 2006 dizel var. 3 gündür yolda kalıyorum. Usta krank devir sensörünü söküp takıyor çalışıyor . Bu bir kaç defa devam etti. Yani her seferinde yolda kalıyorum. Bugün yine sanayiye gittim bilgisayara takınca kam mili sensörü hatası verdi. Ama Usta krank devir sensörünü değiştirdi. Araba yine stop etti, fişini değiştirdi sonra olmadı tesisatta kopuk, kırık veya temassizlık var, elektrikçi ana tesisatı kontrol edecek dedi. Elektrikciye gittim durumu anlattım o da bilgisayara bağladı eksantrik sensoru hatasını verdi.Eksantrik sensörü fişini değiştirdi ve şu an tıkır tıkır çalışıyor.( Tabi yarın yine kalmazsak) Anlamadıgim İLK USTA, KAM MİLİ SENSÖRÜ HATASI VERİNCE NİÇİN KRANK MİLİ SENSÖRÜNÜ değiştirdi. Bunların bir bağlantısı mı var. Bilen Arkadaşlar cevaplayablir mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.