Bildirim
Focus 2007 Collection yardım lütfen arkadaşlar
TP-Link Tapo T315, Akıllı Sıcaklık ve Nem Monitörü, Ücretsiz Veri Depolama, LCD Ekran, Gerçek Zamanlı Bildirimler, Pil Dahildir, Alexa ve Google Home ile Çalışır, Tapo Hub Gereklidir Ayrıca Satılır : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
10 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sanırım kimsenin yardımı olmayacak -
valla saolun focuscular nerdesiniz -
Bence 30000 de temizse hiç düşünme ben 3 ay bekledim öyle araç bir türlü temiz denk gelmedi şimdi 2010 Focus Collection TDCI aldım 37000 canavar gibi araba güven veriyor sürerken -
37000 tl -
focsu için ayrı bölüm olunca kimse bakmıyor buralara :D
100 ps değil 115 olması lazım o araba. km düşük ama dizel bulanlar var o paraya tani 100bin civarı kmde -
Valla araç sanırım 100 ps . aracın km si ve temizliğine bukadar verilir mi onu sormak istedim arkadaşlar. araçta hız sabitleyici yan hava yastıkları falan var tavsiye edermisiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X